- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 34
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorum işin ehliymiş canım maşallahI
Evet canim 4 gün embriyosu idi 2ab hatta yedekte2 tane 5.gün embriyosu vardi.doktora onlardan biri olsa demistim 4.gün tutmaz mis 5 e göre dedim.hayir doktor bunlarin gelisimi hızlı diye bu daha iyi dedi.ve tuttu da çok şükür ❣❤
Sana ne oran verdi canım o an müthiş bir an ya sıkışık olmak cidden beni de çok zorladı hatta hemen transfer sonrası tuvalete gittim
İyi etmişsin canım ben çekindim ya inşallah öyledir canım bana yüzde 40 50 dediM Muallimezzz canım oran olarak yüksek dedi, umutluyum dedi sadece. Ben hemen kalkmadım tuvalete, ördek istedim
Ama öyle gerçekten...20 yillik hst imiş birde çevrem cok önerdiDoktorum işin ehliymiş canım maşallah
Aminn, inşallah sonuda böyle güzel olur ❤ Su içmeye başladıktan kaç saat sonra transfere aldılar? Yarım saat yattım demissin arkadaşa yarım saat sonra lavaboya mı kalktın yoksa hastaneden çıkmak için mi kalktın? Ne kadar çok soru sordumIyiyim canım güzel geçti, sadece idrara sıkışık olmak zorladı. Darısı senin başına
Senin de güzel oranı canım .İyi etmişsin canım ben çekindim ya inşallah öyledir canım bana yüzde 40 50 dedi
4 te su içmeye başladım 5 .15 de transfere aldılar. Yarim saat sonra hastaneden çıktım, zaten bi zarf getiriyorlar orda kalkis saati 6 yazıyordu. Tuvalete kaldırmadılar hemen, ördek getirdiler, tutamıycaktim yoksa yatarken doktor ve hemşirede gelip bilgi verdiler..Aminn, inşallah sonuda böyle güzel olur ❤ Su içmeye başladıktan kaç saat sonra transfere aldılar? Yarım saat yattım demissin arkadaşa yarım saat sonra lavaboya mı kalktın yoksa hastaneden çıkmak için mi kalktın? Ne kadar çok soru sordum
Neyaptin canım yaptinmi idrar testi ben yarın kan vercem çok heyecan bastı beninormalde eşimde kızar test yapmama ama yanımda olmayınca yapiyorum valla napim tutamiyom kendimi
öğlenden sonra yapayım sanki erken yapsam cikmiycakmis gibi hissediyomNeyaptin canım yaptinmi idrar testi ben yarın kan vercem çok heyecan bastı beni
Test günün ne zamandı canım.öğlenden sonra yapayım sanki erken yapsam cikmiycakmis gibi hissediyom
salı günü bugün 10 gün oldu yaptirali 3. EmbriyosuyduTest günün ne zamandı canım.
Salıya az kalmış canım neden test gününü beklemiyorsun kendine heyecan yaratıyorsun.salı günü bugün 10 gün oldu yaptirali 3. Embriyosuydu
dayanamıyorum valla tutamiyordumSalıya az kalmış canım neden test gününü beklemiyorsun kendine heyecan yaratıyorsun.
Benim de 3.gün embiryosu benden 10.gün test istedi varsa çıkar dedisalı günü bugün 10 gün oldu yaptirali 3. Embriyosuydu
kanda 9 günde belli olurmuş aslında ama tam artış olsun kesin olsun diye 12 diyor Dr larBenim de 3.gün embiryosu benden 10.gün test istedi varsa çıkar dedi
ben yapmadım son güne kadar bekledim kanı verdim ondan sonra yapmıştım :) kan idrardan daha güvenilir.dayanamıyorum valla tutamiyordum
tabi kan daha önemli ama Bi umutta olsa iki gün önceden öğrenmek güzel olurduben yapmadım son güne kadar bekledim kanı verdim ondan sonra yapmıştım :) kan idrardan daha güvenilir.