• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Screenshot_20200314_215738_com.android.chrome.jpg
Screenshot_20200314_215738_com.android.chrome.jpg

I

Evet canim 4 gün embriyosu idi 2ab hatta yedekte2 tane 5.gün embriyosu vardi.doktora onlardan biri olsa demistim 4.gün tutmaz mis 5 e göre dedim.hayir doktor bunlarin gelisimi hızlı diye bu daha iyi dedi.ve tuttu da çok şükür 🤲❣❤
Doktorum işin ehliymiş canım maşallah

Iyiyim canım güzel geçti, sadece idrara sıkışık olmak zorladı. Darısı senin başına 🤗🌼
Aminn, inşallah sonuda böyle güzel olur ❤ Su içmeye başladıktan kaç saat sonra transfere aldılar? Yarım saat yattım demissin arkadaşa yarım saat sonra lavaboya mı kalktın yoksa hastaneden çıkmak için mi kalktın? Ne kadar çok soru sordum 🤔🙈

Aminn, inşallah sonuda böyle güzel olur ❤ Su içmeye başladıktan kaç saat sonra transfere aldılar? Yarım saat yattım demissin arkadaşa yarım saat sonra lavaboya mı kalktın yoksa hastaneden çıkmak için mi kalktın? Ne kadar çok soru sordum 🤔🙈
4 te su içmeye başladım 5 .15 de transfere aldılar. Yarim saat sonra hastaneden çıktım, zaten bi zarf getiriyorlar orda kalkis saati 6 yazıyordu. Tuvalete kaldırmadılar hemen, ördek getirdiler, tutamıycaktim yoksa 😂 yatarken doktor ve hemşirede gelip bilgi verdiler..

Back