2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Çok üzücü çok korkutucu . Evet olan hayatını kaybeden canlılara oldu

Hadi ya ne kadar su içtin ki nebileyim odada aile yakınları varken mi ördeği kullandırıyorlar sorması ayıp bu kısım çok utandırıyorda beni inşallah güzel haberler verirsin ya emeklerin karşılıksız kalmaz umarım

Küçük pet şişeler varya onlardan 3 tane içtim. Odaya yakınları almadılar, virüsten dolayi yasakmış artık, sadece eşim geldi, o da gormedi ördeği perdeyi kapattık

Canım o an tarif edilemez bir an gerçekten şırınga gibi bir şeyin içinde bebeğini getirdik diyorlar insan tuhaf oluyor dualarla yaptık transferi gerisi nasip kısmet kuzum
Yaa öyle mi inşallah yasamak nasip olur bir aksilik olmazsa İnşallah sımsıkı tutunur canım benim

Küçük pet şişeler varya onlardan 3 tane içtim. Odaya yakınları almadılar, virüsten dolayi yasakmış artık, sadece eşim geldi, o da gormedi ördeği perdeyi kapattık
Bende 2 içeyim o zaman içebilirsem normalde çok su içebilen biri değilim o yüzden 3 zorlar İyi düşünmüşler umarım ben transfer olana kadar bu yasak devam eder

Bende 2 içeyim o zaman içebilirsem normalde çok su içebilen biri değilim o yüzden 3 zorlar İyi düşünmüşler umarım ben transfer olana kadar bu yasak devam eder
Transfer günü zaten ya eşin yada en yakın hissettiğin biri olmalı yanında çünki sonrasında çok sıkışık oluyorsun. Ördek kaçınılmaz son :) ben odaya gelir gelmez istedim çünki çok su içmişim. Eşim ilgilendi hep çok su içme çok sıkıntı oluyor.

Eşimle görümcem yanımda olacak. Görümcemle samimiyiz ama yanında ördek kullanacak kadar değil tabiki o yüzden çekiniyorum.. Dediğin gibi çok su içmeyeye çalışayım en iyisi ben

Foto atsana canım testi çıkar içine bak
attım çöpe valla ilk 7. Günü yaptim la aynı olsaydı silikte olsa biraz belli olurdu nasip varsa kanda çıkacak artık salıyı bekliycem inretnetten baktım silik te olsa Bi pembelik urdu bunda derinden balkona çıkınca ışıkta görünüyor oda galiba ikinci çizginin alttan yansimasi

Eşimle görümcem yanımda olacak. Görümcemle samimiyiz ama yanında ördek kullanacak kadar değil tabiki o yüzden çekiniyorum.. Dediğin gibi çok su içmeyeye çalışayım en iyisi ben
Zorda kalırsan rica edersin çıkar dışarı çünki kendini sakın sıkma, senin rahat olman çok önemli

Çizgi varsa bence gebelik var erken gebelik testi yapsaydın daha emin olurdun canım

Ya kizlar ordekti şuydu buydu boşverin ya.ben cok sıkışmıştım .hemsireye ne kadar boyle durmalıyım dedim transfer icin doktoru bekliyordum. Biz konusurken doktor o sira geldi işlem sonrasi gidebilirsin dedi.bi süre yapmayın diyorlarda dedim.hayir transfer sonrasi git tuvalete dedi.ben 15 dk falan mıydı akrabanin ev mesafesi gidince yaptm. Çünkü mantıken idrar ve rahim ayni bölgede olsada ayrı iki organ ....böyle şeylerle kafanızı doldurmayın..güzel seyler düşünüp pozitif olun.ve idrar testleri de yapmayın canınız skilicak ne gerek var..bebeğinizi düşünün günü gelince Bismillah deyip kan verin...Insallah hepiniz Anne olursunuz canım ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…