- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Uykusuz Koala
- #2.081
ayyy canım benım bütün dualarım seninleeeYarın 4 te çağırdılar beni de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy canım benım bütün dualarım seninleeeYarın 4 te çağırdılar beni de
Aminnn canimayyy canım benım bütün dualarım seninleee
Bende gaz var bide adet olacakmışım gibi sancılanıyorumAşılama ile bir gebeliğin vardı onunla kıyaslayınca ümidim hiç yok gibi ama inşallah yanılıyorumsur. Sizde belirti varmı hiç
Valla bilmiyorum. 9 gun oldu evden cikmadim. Yuruyuslerimi evin icinde yapiyorum. Ondan darlandim heralde. Umarim bi daha boyle bir sinir harbi yasamamEngellemez tutunacagi varsa tutunur .ama artik sinirlenme canim bebegini düşün canım ❤strese yeryok
Kaçıncıgun embriyosuydu. Benim 3. Gun emriyosuydu diye ben gununu bekleyeyim dedim. Ama icim icimi de yemiyor degil. Bugun belim cok agriyor. Adet olmaktan korkuyorum9. Günde gördüm. Çok teşekkürler
bugün kacıncı günüzüz*Bende gaz var bide adet olacakmışım gibi sancılanıyorum
Masaallah. Rabbim tamamina erdirsin insaallah darisi bize insaallahKızlar çıktı sonucum şükür çok iyi ve ikiz Allahım herkese nasip etsin inşallah
Bende de bel agrisi var. Adet olmaktan korkuyorum yaahayırlı olsun çok sevindim benden iki gün onceymis sizinki benim bugün belim çok ağrıyor normalmi korkuyorum böyle devam edecek olursa acile gitmeyi düşünüyorum
Benim 5 gün emriyosuydu. Bel ağrısı normal canım. Korkma lütfen. Herşey güzel olacak..Kaçıncıgun embriyosuydu. Benim 3. Gun emriyosuydu diye ben gununu bekleyeyim dedim. Ama icim icimi de yemiyor degil. Bugun belim cok agriyor. Adet olmaktan korkuyorum
4. Günümm çok şükürbugün kacıncı günüzüz*
Benimde tahlil gunum sali. Insaallah bizde mujdeli haberleri yazariz burayatest salı olucak adetim de 19 şubatti
Tesekkur ederim canim. Insaallah sali gunu bende mujdeli haber paylasirim sizinleBenim 5 gün emriyosuydu. Bel ağrısı normal canım. Korkma lütfen. Herşey güzel olacak..
Sizinle aynı gün transfer ılmusuz sanırum.benimde ilk günden beri kasık agrılarım var ve bugün farklı olarak belimde hafiften agrıyo4. Günümm çok şükür
Siz salı günü mü oldunuz transferiSizinle aynı gün transfer ılmusuz sanırum.benimde ilk günden beri kasık agrılarım var ve bugün farklı olarak belimde hafiften agrıyo
Ah transfer aşamasına gelene kadar nasıl stres oluyor biliyorsun birde biz atlatsak bir nebze stresimiz azalır gerçi daha sonuç beklemek için gün sayacağız. Dua edip sabretmekten başka çaremiz yok hayırlısı olsun inşallah ❤Kizlar rahat olun.ben gitmeden namazimi.kilip abdestli gitmeye çalıştım .bol dua edin o sira❤❤
Ayy öyle mi inşallah çok güzel geçer hayırlısı olsun bakalımYarın 4 te çağırdılar beni de
Dualarımız seninle canım inşallah sağlıkla ilerler ve hayırlı haberler verirsin tekrardan ❤Merhabalar , ilk haberimi aldim . 10 yumurta yoplanmisti ,bunlardan 6 tanesi uygun buyuklukte olgunluga sahip dediler. 6yumurtadan 4 tanesi döllenmis insallah 4u de 5. Gune kadar guzel ve saglikli bi sekilde buyusun . DUALARINIZI BEKLIYORUM VE HERKESE YUREKTEN DUA EDIYORUM .insallah , transferimiz yapilsin beraber bekleyelim ❤
aynn yarın adet günüm belki ondandır diye umut ediyorum içini ferah tut ben Allaha bıraktım hayirlisiysa olacak ama şu korku geçmiyorBende de bel agrisi var. Adet olmaktan korkuyorum yaa
salı günü pozitifi alırsam kalp atışını duymayana kadar içim rahat etmez benim ama buraya mujdeli haberi yazarım mutlakaBenimde tahlil gunum sali. Insaallah bizde mujdeli haberleri yazariz buraya
Kaçıncı günün canım bence de yapma artık korkuyorum tekrar yapmaya cesaretim yok yarın 9. Günüm