• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Engellemez tutunacagi varsa tutunur .ama artik sinirlenme canim bebegini düşün canım ❤strese yeryok
Valla bilmiyorum. 9 gun oldu evden cikmadim. Yuruyuslerimi evin icinde yapiyorum. Ondan darlandim heralde. Umarim bi daha boyle bir sinir harbi yasamam 😉

Kizlar rahat olun.ben gitmeden namazimi.kilip abdestli gitmeye çalıştım .bol dua edin o sira🤲🤲🤲❤❤
Ah transfer aşamasına gelene kadar nasıl stres oluyor biliyorsun birde biz atlatsak bir nebze stresimiz azalır gerçi daha sonuç beklemek için gün sayacağız. Dua edip sabretmekten başka çaremiz yok hayırlısı olsun inşallah 🙏

Merhabalar , ilk haberimi aldim . 10 yumurta yoplanmisti ,bunlardan 6 tanesi uygun buyuklukte olgunluga sahip dediler. 6yumurtadan 4 tanesi döllenmis 😊💕insallah 4u de 5. Gune kadar guzel ve saglikli bi sekilde buyusun . DUALARINIZI BEKLIYORUM VE HERKESE YUREKTEN DUA EDIYORUM .insallah , transferimiz yapilsin beraber bekleyelim ❤
Dualarımız seninle canım inşallah sağlıkla ilerler ve hayırlı haberler verirsin tekrardan 😍

Back