2020 MART AYINDA TRANSFER OLACAKLAR

Uykusuz Koala

09.03 🤍
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2018
5.406
11.121
Arkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olacaklar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir ve miniklerimize kavuşuruz inşallah 🙏🌸
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mart Ayında Transfer olacak arkadaşlarım buradan birbirimizi kolaylıkla takip edebiliriz rabbim güzel haberler almayı nasip etsin
Twinsmom19 Twinsmom19
•İlk Deneme
Erkek
Faktörü
İzmir
9 Eylül Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi
17 Mart Transfer Oldu
Uykusuz Koala Uykusuz Koala
•İlk Deneme
Erkek Faktörü
(Ağır OAT)
Bahçeci
Umut Tüp Bebek Merkezi
4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
Pozitif:anneadayı:
Yahrenayy Yahrenayy
•İlk Deneme
(1 başarısız aşılama)
Sebepsiz
İnfertilite
Antalya Ivf
Özel Tüp
Bebek Merkezi
3 Mart
Transfer Oldu
Pozitif :anneadayı:
@10Esra_Rengiz_16
•2. Deneme
Pcos +
Erkek Faktörü
Bursa Jimer Tüp Bebek Merkezi
4 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
ayse vera ayse vera
•İlk Deneme
Sebepsiz İnfertiliteAnkara HRS Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi29 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
Ozlem9144 Ozlem9144
• 3.Deneme
Erkek FaktörüŞişli Memorial Tüp Bebek Merkezi29 Şubat Transfer Hazırlığına Başlayacak
Sseerraayy Sseerraayy
•İlk Deneme
(2 Başarısız aşılama)
Sebepsiz İnfertiliteYeni Yüzyıl Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi3 Mart Transfer Hazırlığına Başlayacak
Nameless Warrior Nameless Warrior
•İlk Deneme
PcosŞişli Memorial Tüp Bebek MerkeziTransfer Hazırlığına Başlayacak
papatyamrm papatyamrm
•3. Deneme
(2 Negatif Tüp Bebek)
4 Normal Gebelik Kaybı
Sebepsiz infertilite teşhisi sonrası rahimde şekil bozukluğu çıkmışŞişli Memorial Tüp Bebek Merkezi03 Mart Transfer OlduPozitif:anneadayı:
Sea41 Sea41
•İlk Deneme
(4 Normal Gebelik Kaybı)
Genetik bozuklukAtaşehir
Memorial Hastanesi Tüp Bebek Merkezi
Tedaviye Başlayacak
dlkkydlntpl dlkkydlntpl
•Yaş 29
•İlk Deneme
(1 Erken doğum)
Sebepsiz infertilite Hafif pco görünümü Acıbadem Maslak Tüp Bebek Merkezi29 Şubatta Tedaviye Başladı
Kbdemirel Kbdemirel
•2. Deneme
Erkek Faktörü + Pco Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi13 veya 14 mart Transfer OlacakPozitif:anneadayı:
limoncicegi41 limoncicegi41
•3. Deneme
Rahim Anomalisi
(Yarım Rahim)
Okan Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi9 Mart Transfer OlacakPozitif :anneadayı:
Nurov Nurov
•İlk Deneme
Çikolata Kisti Yada Sebepsiz İnfertilite Bahçeci Diyarbakır Tüp Bebek MerkeziNisanda Transfer Olacak Tedavi Görüyor
srpsrht srpsrht
•3.Deneme
(2 Başarısız Aşılama)
. .Uludağ Üniversitesi Tüp Bebek Merkezi5 Martta Transfer OlduPozitif :anneadayı:
A Almina58
•1.Deneme
Çikolata kisti + rahim şekil bozukluğuMünür Şago Tüp Bebek Merkezi (KKTC)
Mart sonu transfer olabilir
bahargelini bahargelini
•İlk Deneme
Erkek FaktörüBahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi7 Mart
Transfer Oldu
Pozitif :anneadayı:
@Fulyaa21
•3.Deneme
Sebepsiz İnfertilite
(Embriyo gelişiminde problem)
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi14 Mart Transfer Oldu
N nill2323
•İlk Deneme
~Elazığ Medical Hastahanesi Tüp Bebek Merkezi6 Mart Transfer OlduPozitif :anneadayı:
@Snmdndr
•İlk Deneme
Rezerv azlığı ve çikolata kistiBahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi 10 Mart Transfer Oldu

Son düzenleme:
Arkadaşlar tedavimin rahim dinlendirme aşamasındayım mart ayında bir aksilik olmazsa transfer olacağım inşallah. Mart ayında transfer olanlar varsa süreci paylaşabiliriz diye düşündüm. Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah.🙏🌸
Mart değilde Nisan ayında transfer olacağım dondurulmuş embriyo transferi insallh güzel sonuclar aliriz hep beraber cnm😇🤲🥰

Mart değilde Nisan ayında transfer olacağım dondurulmuş embriyo transferi insallh güzel sonuclar aliriz hep beraber cnm😇🤲🥰
Yaa öyle mi sende şuanda rahim dinlendiriyorsun o halde 🤗 umarım buraya pozitif sonuçlarımızıda yazarız 💕 Ben eğer bir aksilik olmazsa mart sonu nisan başı gibi sonuç alırım diye düşünüyorum 😊🎈

Yaa öyle mi sende şuanda rahim dinlendiriyorsun o halde 🤗 umarım buraya pozitif sonuçlarımızıda yazarız 💕 Ben eğer bir aksilik olmazsa mart sonu nisan başı gibi sonuç alırım diye düşünüyorum 😊🎈
Amin cnm bnm inşallah benim Ekim ayında transferim olmuştu hamileydim de tek embryo konulmuştu içerde bölünüp ikizdide tek yumurta ikizleriydi 6 haftalıkken düşük yaptım 😔 biri iki yapan rabbim o güzel duyguyuda tatdirain insallh

Amin cnm bnm inşallah benim Ekim ayında transferim olmuştu hamileydim de tek embryo konulmuştu içerde bölünüp ikizdide tek yumurta ikizleriydi 6 haftalıkken düşük yaptım 😔 biri iki yapan rabbim o güzel duyguyuda tatdirain insallh
Çok üzüldüm canım benim çok zor günler geçirmişsindir rabbim birdaha yaşatmasın o sıkıntıyı inşallah 😔 Bu transferinde de hamile kalırsın ve bu defa sağlıkla ilerler inşallah.🙏

Cok gecmis olsun oncelikle canim rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla versin Aaa cok saskinim suan tuo bebek embiriyolarindada bolunme oluyomu kacinci gun enbiriyosuydu canim cok merak ettim

İnşallah canım Hepimiz için. Benim 1 tedavi 3 transfer oldu. Bu 2. tedavim bakalım hayırlısı
Yaa öyle mi. İnşallah olumlu sonuç alırsın inşallah 💕 benim ilk transfer olacak 1 tane 5. Gün 1 tane 6. Gün embriyom var transfer aşamasında idrara sıkışık olma durumu beni çok korkutuyor nasıl olacak diye. Zorlandın mı?

Yaa öyle mi. İnşallah olumlu sonuç alırsın inşallah 💕 benim ilk transfer olacak 1 tane 5. Gün 1 tane 6. Gün embriyom var transfer aşamasında idrara sıkışık olma durumu beni çok korkutuyor nasıl olacak diye. Zorlandın mı?
İlk transfer sürecinde çok zorlandım tecrübesizlik de diyelim çok zor su içen biriyim yolda başladım içmeye hastaneye gittim orada da bekleyince kötü oldu. Sakın yolda başlamayın hastaneye gidince için çok abartmaya da gerek yok.

X