- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.053
Ben sana güveniyorum arkadaşım halledersin nolcakDireksiyon sınavından bahsediyorum renklim 5 değil 4 hak varmış ilkinde geçerim umarım
Ispanak mı attın dondurucuya kahvecim bende yaptım geçen gün ilk defa . Eşim yoktu ıspanak çoktuçiğden mi yaptın sen de ?
Ben de 39 yaşımda aldım ehliyeti.Eşimin yanında ön koltukta kamyon görünce eşimin eline yapışan ben aldıktan sonra herkes alırBenim mesaj alıntılarını bi görseniz kızlar market fişi gibi olmuşhep alıntılamışım ama cevap verememişim ehliyete yazılmaya karar verdim kızlar şok oldum kurs fiyatlarına ama. Fırsat bu fırsat dedim bi daha cesaret edebilirmiydim bilmiyorum. Gaza getirin beni nolur
Şimdiki aklım olsa öğrenir öyle kursa başvururdum canım.Sen hiç biliyor musun ben hiç bilmiyordum çok zorlandım o yüzden.Direksiyon hakimiyeti yüzünden çok kaldım ben.En son öylesine girdim sınava rahat geçtimİyi geldi renklimteşekkür ederim inşallah altından kalkarım 5 hakkım varmış nasılsa birinde geçerim
Hatta kurs esnasında , dersi veren kişiden rica edip ücreti karşılığında , fazladan çalıştırmasını da isteyebilir.Şimdiki aklım olsa öğrenir öyle kursa başvururdum canım.Sen hiç biliyor musun ben hiç bilmiyordum çok zorlandım o yüzden.Direksiyon hakimiyeti yüzünden çok kaldım ben.En son öylesine girdim sınava rahat geçtimYazılmadan önce imkanın varsa en azından boş arazide durup kalkmayı direksiyonun işleyişini geri gitmeyi falan öğren bence.Kurstan da ders alıcan daha çabuk ilerlersin.
Yaaa nasıl motivasyon oldu anlatamamBen de 39 yaşımda aldım ehliyeti.Eşimin yanında ön koltukta kamyon görünce eşimin eline yapışan ben aldıktan sonra herkes alırHocama söylediğimde bunu araba görünce direksiyona yüzünü kapatan öğrencilerim bile aldı bu ne ki demişti Zaman geçirmeden aklına koyduysan al rahatlık gerçekten ve çok zevkli
Canım ya inanılmaz tutma özellikleri var . Teşvik etmek için hediye sürpriz falan yapabilirsin . Bak ben seloya sabah kalkınca sordum yatakta, yok dedi . Bi 15-20 dk sonra sordum yatakta yok dedim yaaaa diye atar yaptıKızlar bi yardım edinyağız çişini tutuyor gece gündüz. Yani sert asla davranmıyorum , şarkılar söylüyoruz ; sarılıp öpüyorum yani normalde de yapıyorum ama ilk üç gün ıslatsa da kızmadan öptüm olabilir diye. Gece yatmadan tembihliyorum, annecim külot ıslanmasın olur mu diye, tmm diyo. Tutuyor da . Ama ne wcye ne de portatif lazımlığa yapmadı hiç daha. Artık tutamazsa , o zmn da üstüne yapıyor. Normal mi bu ?
İlk zamanlar böyle olabilir gerçi benim kız hala tutuyor ben de tutarımKızlar bi yardım edinyağız çişini tutuyor gece gündüz. Yani sert asla davranmıyorum , şarkılar söylüyoruz ; sarılıp öpüyorum yani normalde de yapıyorum ama ilk üç gün ıslatsa da kızmadan öptüm olabilir diye. Gece yatmadan tembihliyorum, annecim külot ıslanmasın olur mu diye, tmm diyo. Tutuyor da . Ama ne wcye ne de portatif lazımlığa yapmadı hiç daha. Artık tutamazsa , o zmn da üstüne yapıyor. Normal mi bu ?
Ahahaha kızmış bi de küçük adamÇok saolun valla. Tecrübesizlik ne zor. Korktum çocuğa yanlış bir şey mi yaptım diye
Bu arada duşta baya koca adam gibi cişini yaptı, bakakaldı ama çok şaşırdı dolu dolu akınca galibahadi görüşürüz ciş dedim. Kızdı bağırdı bana. Yağızın malı da kıymetlidir yani, acaba cişi gidiyor diye mi kızdı bilemedim.
Bu dönemde çocuklar dışkıları vücudundan birşey kopuyor diye düşünüp korkabilirlermiş.Sen ona vücuttan atılması gerektiğini anlayabileceği bşr dille anlatabilirsen iyi olur.Seni hasta eder diyebilirsin meselaÇok saolun valla. Tecrübesizlik ne zor. Korktum çocuğa yanlış bir şey mi yaptım diye
Bu arada duşta baya koca adam gibi cişini yaptı, bakakaldı ama çok şaşırdı dolu dolu akınca galibahadi görüşürüz ciş dedim. Kızdı bağırdı bana. Yağızın malı da kıymetlidir yani, acaba cişi gidiyor diye mi kızdı bilemedim.
Evet onu bende okudum. Hasta olursun annecim demek iyi fikir aslında. Varsa hemen gider yapar en azından. Yani inşBu dönemde çocuklar dışkıları vücudundan birşey kopuyor diye düşünüp korkabilirlermiş.Sen ona vücuttan atılması gerektiğini anlayabileceği bşr dille anlatabilirsen iyi olur.Seni hasta eder diyebilirsin mesela
Benimki de öğürüyordu ilk zamanlar bakıp bakıpEvet onu bende okudum. Hasta olursun annecim demek iyi fikir aslında. Varsa hemen gider yapar en azından. Yani inşkakasına çok tuhaf baktı zaten inanamadı
Çok iyi yorumlamışBenimki de öğürüyordu ilk zamanlar bakıp bakıpşimdi muhabbet ediyor bak annesi babası bebek kakaaaa gördün mü anneeee az yaparsa sadece bebek kaka yaptım diyo
Sondan baslamak istiyorum gunler nasil geciyor bende anlamiyorum siteye girmeyeli yine gunler olmusAyy bol bol ıspanak pişir de bol bol aklına düşeyim ne güzel
Afiyet şifa olsun.
Boğazınızdan afiyetle geçsin ayıp be bu nedir ne ıspanak yediniz ama afiyet olsun yani gözüm yok doya doya yiyin
İyiyim canım, ne ara akşam oluyor ne ara sabah oluyor anlamadan geçiyor zaman
Tek çocuklular anlar ama iki çocuklular daha çok anlar
Sende ne var ne yok?
Benimki hala bebek diliyle devame ttigi icin hayatina annee muuu bebiiss dio kucuk kakalaraBenimki de öğürüyordu ilk zamanlar bakıp bakıpşimdi muhabbet ediyor bak annesi babası bebek kakaaaa gördün mü anneeee az yaparsa sadece bebek kaka yaptım diyo
Ahaha dünüşüm canım dünüşümDunusum sen halledersin esinde destekse aldiktan sonra kullanacaksan arabayi cok guzel bir firsat....ben 18yasimda aldim ve hic kullanmadim babamin mali kiymetliydi ,evlendim kocamin mali dahada kiymetli cikti iyimiMdmray