2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ben ilk zamanlar hamile oldugumu bile hissedemiyorum uzuntu stres demek hamilelik benim icin ilk 3 aydan sonra hissederim artik hamileligi asermeyi falan
Benim kizimda da oyleydi. Bide ben 20. Haftada ancak hissettim kizimi. Delircektim. Kıştı, evden cikamiyordum. Kanamalarim oldukca esim hayal bile kurdumuyodu bana

gecmis olsun cnm bende 68 ile hamile kalmistim 67 oldum vallaha kac kilo ile bitiririm Allah bilir zaten su sn baska problemlerim var icimde tutmaya calisiyorum kilo almadan bitirenler var diyetisyenle devam ediyorlar git cnm sende saglik sorunun varsa

Rabbim sana da şifa versin inşallah içini ferah tut.
Bende inşallah Dr gidince diyetisyen tavsiyesi alacağım

ha bir de bsy sorcam hadi herkes cin takvimine gore baksin kizi mi olacak oglu mu ben baktim eger bebegim kanama olup gitnez annesine tutunursa erkek olacak inanmam pek ama kizim da da kiz diyordu bakariz sonra tutuyormu çin takvimi

Çin takvimi bilmem de kendime kız rüyası gördüm .
Öğrenmeden önce odamın perdelerini pembe yaptiriyordum.
Eşime diyorum kız bence
Tabi sağlıklı sıhhatli olsun

benimde 4 hazirandı. Dün gebeligi ogrenince dra gittim ve direkt kan vermeden keseyi gorduk. Darisi basina :)

ben gecen hafta test yaptırdım. inşallah keseyi görürüz yarın. içimde yine de ya sıkıntı olursa diye bi korku var malum :KK43:

Merhaba ben de 2020 Mart annesiyim inş bugün doktora gittik ama keseyi göremedik hala . 1412 değerim sizler keseyi ne zaman gördünüz çok sabırsızım 🤦🏻‍♀️😊
Ben pazartesi gördüm. Kan vermedigim icin degerimi bilmiyorum 5+1 im şuan

Merhaba ben de 2020 Mart annesiyim inş bugün doktora gittik ama keseyi göremedik hala . 1412 değerim sizler keseyi ne zaman gördünüz çok sabırsızım 🤦🏻‍♀️😊
2300 ken beta gordu benimkini ama duzensiz gibi dedi kucuk oldugu icin 6813 iken guzel gordu

Canım ilk kızıma hamile iKen bende acilde öğrenmiştim beta 160 ile Dr.
Hemen kadın doğuma git baksın kimyasal mi vs dedi hemen nöbetçi digumhane gittim Dr şimdi öğrenilmez demişti .
Ki gayet normal bi hamilelik süreci yaşadım .
Acil Dr evhami mi iş bilmezligi mi bilemedim.
Canını sıkma hayırlı olsun

Herkese Merhaba,

Dün kadın doğuma kontrole gittim.
''Dış gebelik olabilir mi'' dedim,''Dış gebelik güzel bir şey değil onu nerden çıkardın''deyince acil doktorunun söylediklerini anlattım.''Acil doktorları da hem anlamazlar hem de yorum yaparlar''dedi.O konuda için rahatladı.

2 günde Değerim 2 kattan bile fazla artmış.854 iken 1.764,22 olmuş:KK200:

Benim hamile olduğumu öğrenene kadar 2 kez azıcık kanamam olmuştu ve ayrıca kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrımda var.

Doktora bundan bahsedince düşük tehliken var o zaman deyip ilaç yazdı.Şimdi de ya düşük yaparsam diye korkuyorum :KK43:

Bu korkularla nasıl geçicek bu kalan 8 ay :KK43:

Benim biraz kasik karin agrim var. Belirtilerde var diye stres olmak istemiyorum. Ama kizimi mecbur kucağıma alip indiriyorum. Diger hareketlerime dikkat etmeye basladim. Dağ gibi ütüm var biriken. Artik birkac parca birkac parca dinlenerek yaparim ki surekli ayakta kalmis olmayayim
Canım ütüyude oturarak yap indir masayi yatak.yada koltuk mesafesine misli oturdugun yerden yap. Kasık agrisi bende de oluyo ama biraz fazla ayakta kaldiysam yada is yaptıysam daha çok oluyo herşeyi olduğu gibi birakip bi yarim saat yatip dinleniyorum Allahim korusun meleklerimizi inşallah 🤗

Canım hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin inşallah❤️ Ben keseyi gördüğüm değeri bilmiyorum ama doktora gittiğimde değer 729du 1 hafta sonra kese için çağırdı doktorumuz gördük

X