- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
Benim eşim ve annem baskı yaptığı için gebelik planladım. Açıkcası hazır değilimİki gebeliğimde tüp bebek tedavisi ile olduğu için kıymetinin farkındayım çok şükür. Sadece korkuyorum. Özellikle ikinci veya üçüncü gebeliği yaşayanlar bende mi sorun yoksa normal mi acaba?
merhaba benim kızım da 10 yaşında :) ben de cuma gideceğim.. bugün leke yok olmasın da yaa :)
sana da kolay gelsin kızın küçükmüş:)
benim de karışık olucak bakalım nasıl şekillenicek durumlar:) ilk 1 2 özele gideyim dedim sonrasında devlet kontrolünde giderim diye düşünüyorum.. hayırlısı inşallahh :)
Ben bu gün kuru kayısı yeme rekoru kırmış olabilirim2 gün cektim.insallah tekrarlamaz bu durum.
Bende tam tersi ishal olmuştum geçti çok şükür şimdi normal bakalımBen bu gün kuru kayısı yeme rekoru kırmış olabilirimumarım geçer çok şişkinlik yapıyor
Neyse sağlıkla almışsın ya kucağına şükür..inşallah bunda sağlıkla tamamına erdirsin rabbimmZaten biz ne kadar plan yapsak da zamanı ne zaman nasıl olur bakalım . İlk gebelik hiç risk yokken 36 hafta da gebelik kolestazi ile yattım ve erken doğum yaptım . Rabbim hayırlı eylesin
Zor valla.. inşallah bulantıya çevirmesin☺Bende ayni durumdayim :)
Merhabalar sayfaniz hayirli olsun bende 07.03.2020 de almayi bekliyorum kucagima 2 düşük yasadim 1 kizim var 3.5 yasinda bi de bu bebis pazar 425 idi beta hcg bugun 1813 olmus iyiye isaret yarin da dr a gidicem hayirlisi olsun bklm hep kanamali hamilelik gecirmenin verdigi tedirginlikle bekliyorum melegimi
Hayırlı olsun canımMerhabalar sayfaniz hayirli olsun bende 07.03.2020 de almayi bekliyorum kucagima 2 düşük yasadim 1 kizim var 3.5 yasinda bi de bu bebis pazar 425 idi beta hcg bugun 1813 olmus iyiye isaret yarin da dr a gidicem hayirlisi olsun bklm hep kanamali hamilelik gecirmenin verdigi tedirginlikle bekliyorum melegimi
tesekkurler bugun bebegimi gormeye gidicem gecen goremedi idrara sıkışık degjldim bu sefer idrara sıkışık gidicem bakalımHayırlı olsun canım
Hoşgeldin. Ne güzel büyük kızın kendini kurtarmış sayılırMerhabalar sayfaniz hayirli olsun bende 07.03.2020 de almayi bekliyorum kucagima 2 düşük yasadim 1 kizim var 3.5 yasinda bi de bu bebis pazar 425 idi beta hcg bugun 1813 olmus iyiye isaret yarin da dr a gidicem hayirlisi olsun bklm hep kanamali hamilelik gecirmenin verdigi tedirginlikle bekliyorum melegimi
gözün aydın... :) son adet tarihin neydi canım?Günaydın kızlar bende dün doktora gittim tam 5 haftalık dedi kese göründü dış gebelik değil rahime yerleşmiş dedi ikiz gebelikte değil dedi her şey yolunda gözüküyor 9 gün sonra gel.kalp atışlarını dinleyelim dedi
ins cnm az once dr dan geldim daha cok kucuk ama kese duzensiz gibi dedi 10 gun sonra yine gel dedi artik cuma gitcem bklmHoşgeldin. Ne güzel büyük kızın kendini kurtarmış sayılırOlumlu düşünelim herşey yolunda gidecek inşallah
28mayis kuzumgözün aydın... :) son adet tarihin neydi canım?
Ne demekki düzensiz şaşırdım neyse on gün sonra git bakalım canım bir şey olmaz allahin izniyleins cnm az once dr dan geldim daha cok kucuk ama kese duzensiz gibi dedi 10 gun sonra yine gel dedi artik cuma gitcem bklm
sıkıca tutunur inşallah annesineins cnm az once dr dan geldim daha cok kucuk ama kese duzensiz gibi dedi 10 gun sonra yine gel dedi artik cuma gitcem bklm
benim de 31 mayıs sat, bat da 28 hazirandı 26sında kan verdim 258,23tü yarın da görmeye gideceğiz... inşallah rahatlarım ben de biraz olsun. :)28mayis kuzum