2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Benim kızım 4 yaşına geldi biz düşünüyordük uzun zamandır olmuyorDu bugüne nasipmiş
2cocuklu olmak duygusuna alışmaya çalışıyorum nasıl yaparım ederim diye.
Tabi hiç olmamasından ise kızımın kardeşi arkadaş ı olması bi dayanağı olması sevindirici
İnşallah güzel bir süreç bizi bekliyordur

Zaten biz ne kadar plan yapsak da zamanı ne zaman nasıl olur bakalım . İlk gebelik hiç risk yokken 36 hafta da gebelik kolestazi ile yattım ve erken doğum yaptım . Rabbim hayırlı eylesin

Zaten biz ne kadar plan yapsak da zamanı ne zaman nasıl olur bakalım . İlk gebelik hiç risk yokken 36 hafta da gebelik kolestazi ile yattım ve erken doğum yaptım . Rabbim hayırlı eylesin
Neyse sağlıkla almışsın ya kucağına şükür..inşallah bunda sağlıkla tamamına erdirsin rabbimm

Merhabalar sayfaniz hayirli olsun bende 07.03.2020 de almayi bekliyorum kucagima 2 düşük yasadim 1 kizim var 3.5 yasinda bi de bu bebis pazar 425 idi beta hcg bugun 1813 olmus iyiye isaret yarin da dr a gidicem hayirlisi olsun bklm hep kanamali hamilelik gecirmenin verdigi tedirginlikle bekliyorum melegimi

Hayırlı olsun canım

Hoşgeldin. Ne güzel büyük kızın kendini kurtarmış sayılır Olumlu düşünelim herşey yolunda gidecek inşallah

Hamilelikte kabızlık olması çok normal. Bende progesteron kullanıyorum. Direk 4 kilo ödem yaptı

gözün aydın... :) son adet tarihin neydi canım?

Hoşgeldin. Ne güzel büyük kızın kendini kurtarmış sayılır Olumlu düşünelim herşey yolunda gidecek inşallah
ins cnm az once dr dan geldim daha cok kucuk ama kese duzensiz gibi dedi 10 gun sonra yine gel dedi artik cuma gitcem bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…