hemen yaziyrmKızlar merhaba konunuzu gördüm ben de lisans 4. sınıfa geçtim gk gy testine gireceğim 2020 de . Dershaneye yazıldım ama eylülün sonunda başlayacak. Okulla birlikte götürmek zor olabilir .Ben de gy gk konu anlatımı kitap alıp başlamak istiyorum sizden set halindeki yayınevi tavsiyesi ve tecrübeli olanlardan çalışma tavsiyesi istiyorum yardımcı olur musunuz .Yayın tavsiyesi reklama giriyorsa da özelden mesajla atar mısınız. Bir çok sitede indirimli fiyatlar varmış şu ara alıp başlamak istiyorum. Konular hakkında fikrim yok o yüzden konu anlatan içinde de 4-5 tane soru olan kitaplar olursa sevinirim herkese başarılar diliyorum.
tabii ki sevinirim. bende o demoralize durumunu sıkca yasamak istemiyorum bu sebeple azimli disiplinli bir arkadasa ihtiyacim varBeraber çalışalım mı? Kendi başıma acayip demoralize oluyorum girdap gibi bu
merhaba siteye hoşgeldiniz :)merhaba, ben de internette kpss 2020'ye hazirlananlar platformu ariyordum konunuzu görünce hemen üye oldum siteye. birlikte çalışıp birbirimizi motive edebilirsek ben de kendi adıma çok memnun olurum.
Aynı ben bende Mart'ta başladım iki ay çalıştım bıraktım tekrarda baslayamadim bı turlu. Acıyorum soru bankasını ben kitaba bakıyorum kitap bana. Çarpanlara ayırma konusunda takılıp kaldım. Atlasam sürekli önüme cikacak. Evliyim iki de küçük çocuğum var. Nasıl motive olacağım bilemiyorum. Bi yol gösterin banaIyi günler arkadaşlar
Ben de çalışıyordum mart gibi başlamıştım çalışmaya ama 3 ay kadar ara verdim. Bir türlü geri dönemiyorum. Bu ara da uzadıkça uzadı böyle oldu.
Artık böyle kendimi vasıfsız, hemen pes eden, mücadeleden kaçan biri gibi görmeye başladım. Şu aklına koyup mücadele eden insanlara bayılıyorum. Bilmiyorum yaş geçtikçe de insan azmini, ırade gücünü mü kaybediyor anlamadim. Depresyon tedavisi de görüyorum. Bu sınav durumları da canımı çok sıkıyor.
Herkes böyle durumları yaşıyordur demi önemli bir sınava hazırlanırken?