2020 kpss lisans çalışma arkadaşı aranıyor

sbeden

Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
10.890
20.099
SORU BANKALARIM
TARİH
Benim hocam 2018 devam
Bumerang Yedi iklim
2018 devam
Pegem 2018 devam
Tarihin pusulası Doğru tercih 2017 devam
Vip Yargı 2019 başlamadım
Kozmik oda yargı 2019 başlamadım
Türk 1475 soru Yargı 2018 devam

COĞRAFYA --> KONU BİTTİ
Data inovasyon serisi 2018 bitti
Benim hocam engin E. 2018
bitti
pegem 2018 bitti
TÜRKÇE
Data inovasyon 2018 devam
Pegem 2018 devam
pegem 2019 devam
lider 2019 devam
Yargı vip
2019 devam
Yargı kozmik 2019 başlamadım

Son düzenleme:
Selam bende yeni başladım şu an azimliyim

Kızlar merhaba konunuzu gördüm ben de lisans 4. sınıfa geçtim gk gy testine gireceğim 2020 de . Dershaneye yazıldım ama eylülün sonunda başlayacak. Okulla birlikte götürmek zor olabilir .Ben de gy gk konu anlatımı kitap alıp başlamak istiyorum sizden set halindeki yayınevi tavsiyesi ve tecrübeli olanlardan çalışma tavsiyesi istiyorum yardımcı olur musunuz .Yayın tavsiyesi reklama giriyorsa da özelden mesajla atar mısınız. Bir çok sitede indirimli fiyatlar varmış şu ara alıp başlamak istiyorum. Konular hakkında fikrim yok o yüzden konu anlatan içinde de 4-5 tane soru olan kitaplar olursa sevinirim herkese başarılar diliyorum.

hemen yaziyrm

Tabi ki neden olmasın birlikte çalışıp gün sonunda ne çalıştığımızı yazabiliriz. Benim daha çalışacak kpss kitabım yok , onları temin edeceğim

merhaba, ben de internette kpss 2020'ye hazirlananlar platformu ariyordum konunuzu görünce hemen üye oldum siteye. birlikte çalışıp birbirimizi motive edebilirsek ben de kendi adıma çok memnun olurum.

Iyi günler arkadaşlar

Ben de çalışıyordum mart gibi başlamıştım çalışmaya ama 3 ay kadar ara verdim. Bir türlü geri dönemiyorum. Bu ara da uzadıkça uzadı böyle oldu.

Artık böyle kendimi vasıfsız, hemen pes eden, mücadeleden kaçan biri gibi görmeye başladım. Şu aklına koyup mücadele eden insanlara bayılıyorum. Bilmiyorum yaş geçtikçe de insan azmini, ırade gücünü mü kaybediyor anlamadim. Depresyon tedavisi de görüyorum. Bu sınav durumları da canımı çok sıkıyor.
Herkes böyle durumları yaşıyordur demi önemli bir sınava hazırlanırken?

Ben de sınava gireceğim inşallah ama daha başlamadım. Beraber çalışmak gerçekten keyifli olur. Beni de yaz.

şuan eski tarih soru bankalarimdan yararlaniyorum. cagdas turk tarihi haric.

Aynı ben bende Mart'ta başladım iki ay çalıştım bıraktım tekrarda baslayamadim bı turlu. Acıyorum soru bankasını ben kitaba bakıyorum kitap bana. Çarpanlara ayırma konusunda takılıp kaldım. Atlasam sürekli önüme cikacak. Evliyim iki de küçük çocuğum var. Nasıl motive olacağım bilemiyorum. Bi yol gösterin bana

kızlar slm bende 2020 Kpss2ye hazırlanmaya başladım bende beraber çalışacak birbirimizi motive edecek arkadaşlar arıyorum grup falan kurduysanız benide ekler misiniz?

mrb grup kurmadik ilerlemeleri 1. sayfaya yaziyrm . hala tarih 2. unitedeyim . sende burada yazabilirsin :)
kpss 2 yani 2020 mi demek istedin

Merhaba kızlar, ben de 2020 kpss ye Kasım ayında niyetlenmiştim sözde başlamaya. Bi de daha çok mu erken diye söyleniyordu kendime 8-9ay geçmiş bile hala oturup çalışcam sözde. Şuan tam zamanı, motive olmalıyız tam 1 sene süremiz var ve konular çok fazla. Konuları biran önce bitirip sınava son 2 3 ay kala sırf deneme çözecek duruma gelmeliyiz. Ertelemeyelim,bir gün bile çok kıymetli inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…