2020 KPSS lisans +90 👍

Geçmiş olsun canım.
Evde inşaat çıkması.sinir bozucu
Bir de kolun yanlış
Çok fazla değildir insallah
Fotoğrafını çekmeye çalıştım ama cidden çok kötü gözüküyor. Mideniz bulansın istemem birazdan pansuman yapıcam. Çok sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için. En azından bir günde her şey oldu bitti. Ona dua ediyorum. Üç kişi yağmur çamur demeden bitirdiler.

Kızlar bugün maliye tekrarı ve ing çeviri +mat deneme yaptım. Biliyorsunuz alan mı yoksa Gk-Gy mı diye düşünüyordum. Bu sene Gk-Gy ağırlık vericem ama alandan giricem🤣 birde böyle deneyelim bakalım

Gun sonu
IMG-20191106-WA0006.jpeg

Dün 1 saat içinde matematik sayılar kısmının konu anlatımını bitirip 15 soruluk test çözdüm. Hatırlamam baya zaman alıyor :KK43:

Birbardakcay Birbardakcay Safransari Safransari matematikte çok yavaşim kizlar. 30soru 30dk ayarlıyorum hızlı hızlı yapmama rağmen son 10 soruyu göremiyorum. Siz zaman tutuyormusunuz nasılsınız?
Canım bazı sorular 30 sn sürüyor. Bazı soruları çözmek 5 dk. Konudan konuya değişiyor ama benim de en yavaş olduğum ders matematik.

Zaten sınavlarda herkes diyor gk 20 dk da bitiyor. Gy kısmı ugrastiriyor.

Hosgeldin canim simdiden basarilar calismalarini bizimle paylasabilirsin hangi konulardasin nasil bi yontem izliyorsun
Hoşbuldum teşekkür ederim.
Geçen yıl epey çalışmıştım. Bu yıl eksik kaldığım yerleri çalışıyorum. Geçen yıl 5 matematik yapabildim hiç temelim yok. Bu yıl matematik ağırlıklı gidiyorum bakalım :)

Perihosseini Perihosseini canım. Matematikte hızlanman için çok soru görmen lazım. Bazı soruların pratik yöntemleri vardır. Sarfansari ninde dediği gibi bazı sorular gördüğün an zihninde çözer cevapların bazı sorulara dört işlem yaparsın. Sen ilk önce matematikte hangi konularda ful yapıyorsun hangilerinde yanlışın çok onları ayırt edersen eksik konularındaki sıkıntını daha rahat çözersin. Mesela ben mantık sorularında zorlanıyorum. Fakat permütasyon olasılık soruları hep yorum hatasından işlemleri yanlış yapıyorum.

Perihosseini Perihosseini canım. Matematikte hızlanman için çok soru görmen lazım. Bazı soruların pratik yöntemleri vardır. Sarfansari ninde dediği gibi bazı sorular gördüğün an zihninde çözer cevapların bazı sorulara dört işlem yaparsın. Sen ilk önce matematikte hangi konularda ful yapıyorsun hangilerinde yanlışın çok onları ayırt edersen eksik konularındaki sıkıntını daha rahat çözersin. Mesela ben mantık sorularında zorlanıyorum. Fakat permütasyon olasılık soruları hep yorum hatasından işlemleri yanlış yapıyorum.
Mantık sorularında zorlanmıyorum yazacaktım.

Birbardakcay Birbardakcay Safransari Safransari matematikte çok yavaşim kizlar. 30soru 30dk ayarlıyorum hızlı hızlı yapmama rağmen son 10 soruyu göremiyorum. Siz zaman tutuyormusunuz nasılsınız?
Ya o biraz cozdugun konuya gore degisiyor ama denemelerde benim de 1 saatimi buluyor o yuzden gkde hizlanmaya calisiyorum

Problemler çok vaktimi alıyor. Gidiş yolunu bilsem de işlemler uzun sürüyor sanki.

Merhaba. Öncelikle kolaylıklar dilerim. Ben de 2020 kpss lisansa hazırlanıyorum. Bugün iki yıl geçerli olan puanlar tekrar tek yıl geçerli olacak şeklinde düzenleme yapıldı. Bu durumda 2020 kpss girenler mağdur olacak. Tam gaz çalışırken çok moralim bozuldu. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

X