- 24 Mart 2019
- 727
- 1.984
- 29
- Konu Sahibi Birbardakcay
Evet aynen öyleYani alandan girmeyeceksiniz demi,düz memurluk için ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen öyleYani alandan girmeyeceksiniz demi,düz memurluk için ?
Hiç çalışmadıysanız bence ufaktan başlasanız iyi olur ben tarih coğrafya ve matematiğime güvendiğim halde korkuyorumEvet aynen öyle
Evett tarih eskiden korkulu ruyamdi 2015kpss de aştım.matematik ve coğrafya candır.anahayasa hukukum da iyidir de onu seneye çalışayım diyorum zaten memleketin yerinde durduğu yok mütemadiyen bir güncelleme soz konusu .telefondaki bitmeyen güncellemeler gibi..Hiç çalışmadıysanız bence ufaktan başlasanız iyi olur ben tarih coğrafya ve matematiğime güvendiğim halde korkuyorum
Bebişi uyuturken sizmisim şimdi uyandım. Allah çalışanlara zihin açıklığı versin,Darısı başıma.Bebiş uyuduysa ders başlasıııın
Ezber eskiden çok faydalı bir yetenekti.simdi hem ezber hem yorum şeklinde bilgi ölcuyorlar.uzun uzun genel yetenek sorularının çözümlu örneklerinden de baslayabilirim ben.onlarda güncelleme olmuyor ve asıl farkı onlar yaratıyor.Ezberim çok iyi ama unuturum şimdi başlasam yavaş yavaş matematik temelini filan oturtmak istiyorum dilbilgisi Türkçe filan
Doğru evet tarih ve coğrafyada anlayarak öğrenmek çalışmak lazım sınavda o lazım oluyorEzber eskiden çok faydalı bir yetenekti.simdi hem ezber hem yorum şeklinde bilgi ölcuyorlar.uzun uzun genel yetenek sorularının çözümlu örneklerinden de baslayabilirim ben.onlarda güncelleme olmuyor ve asıl farkı onlar yaratıyor.
Benim ezberim sıfırdır zaten sayısal çıkışlıyım,coğrafya ezberle değilde öğrenmeyle yapılıyor,tarihte de öyle detaya inildiki valla ezber kâr etmez,benim 2016 da gittiğim dershanede ki hocam sağolsun pusulanın yazarı işte onunla hallettim.Ezberim çok iyi ama unuturum şimdi başlasam yavaş yavaş matematik temelini filan oturtmak istiyorum dilbilgisi Türkçe filan
Yaa nekadar güzel böyle olman, ben hiçbizaman inek olmadım olsaydım kendime güvenim tam yani 2016 da 90 üstü alırdım çünkü ilk defa ozaman iyi çalışmıştım,ben son dakka çalışanlardanımBebişi uyuturken sizmisim şimdi uyandım. Allah çalışanlara zihin açıklığı versin,Darısı başıma.
Ben sıkı inegimdir aslinda.valla spk ileri Düzey lisansim var en ilerisinden.ders mevzuu oldu mu çok psikopatimdir.yukseklisans terkim bakma işsiz olduğuma az kaldı katilcam size.Amin
Canim verimli inek olmak önemli yaaaa..mezun olduktan sonra hemen işe girdim ;kpss ye gerekli ehemmiyeti veremedim.yazik oldu inekligime..sizin yaşınız daha müsait kafaniz daha dinctir .eminim az motivasyonla çok güzel sonuçlar alabilirsiniz.son dakika çalışıp üstün başarı elde eden çok insan var.Yaa nekadar güzel böyle olman, ben hiçbizaman inek olmadım olsaydım kendime güvenim tam yani 2016 da 90 üstü alırdım çünkü ilk defa ozaman iyi çalışmıştım,ben son dakka çalışanlardanım
Tabiki hosgeldinKızlar bende kpsss ye hazırlanıyorum size katılabilir miyim
Oo maşallah sen bayağı ilerdesin Bende dediğim gibi pazartesi tarihle başladım iyi gidiyor,bi süre sırf tarihle ilerlemeyi düşünüyorum,soru çözmeye geçince başka derse geçicem şimdilik planım buNe zamandir yazmiyorum ama calismiyorum sanilmasin tam tersine bu ara daha sıkı calismaya basladim
Matematikte koklu sayilar bitti elimdeki tum sorulari cozdum.koklulere kadar olan kisimla ilgili karma testler cozdum.
Tarihte kurtulus savasi hazirlik ve 1. Tbmm donemi bitti elimdeki tum sorular cozuldu milli mucadeleler donemine basladim.
Calismaya devam
Sizler hangi konulardasiniz? Calismalar nasil gidiyor?
Allah zihin acikligi versin canim hangi kaynaklari kullaniyorsun nerden calisiyorsun?Oo maşallah sen bayağı ilerdesin Bende dediğim gibi pazartesi tarihle başladım iyi gidiyor,bi süre sırf tarihle ilerlemeyi düşünüyorum,soru çözmeye geçince başka derse geçicem şimdilik planım bu
Masallahhh Allah kuvvetini artırsın canım...darısı başıma..gündüz çalışabiliyor musun ya da nasil calisiyorsunNe zamandir yazmiyorum ama calismiyorum sanilmasin tam tersine bu ara daha sıkı calismaya basladim
Matematikte koklu sayilar bitti elimdeki tum sorulari cozdum.koklulere kadar olan kisimla ilgili karma testler cozdum.
Tarihte kurtulus savasi hazirlik ve 1. Tbmm donemi bitti elimdeki tum sorular cozuldu milli mucadeleler donemine basladim.
Calismaya devam
Sizler hangi konulardasiniz? Calismalar nasil gidiyor?
Hoşbulduk sizlerle olmak çok güzelTabiki hosgeldin
Sağol kuzum hepimize inşallah. Şu an için pusulayla başladım anlatımı süper bence. Daha sonra Ramazan Yetgin'in videolarına da bakcam,Onun ki biraz detaylı ama malum artık sorular da çok detaylı.Allah zihin acikligi versin canim hangi kaynaklari kullaniyorsun nerden calisiyorsun?
Sanırım şart canım ama emin değilim . Ben yıllaaaar önce almıştım .Ankara'da hangi kpss hazırlık kurslarını önerirsiniz
Bir de bilgisayar işletmeni sertifikası konusunda ne düşünüyorsunuz? Daha önceki mesleki deneyimler söz konusuysa vhki için bu sertifika şart mi
Valla ben de almak istiyorum ama gözüme buyuyorSağol kuzum hepimize inşallah. Şu an için pusulayla başladım anlatımı süper bence. Daha sonra Ramazan Yetgin'in videolarına da bakcam,Onun ki biraz detaylı ama malum artık sorular da çok detaylı.
Sanırım şart canım ama emin değilim . Ben yıllaaaar önce almıştım .