2020 KPSS lisans +90 👍

Merhaba. Öncelikle kolaylıklar dilerim. Ben de 2020 kpss lisansa hazırlanıyorum. Bugün iki yıl geçerli olan puanlar tekrar tek yıl geçerli olacak şeklinde düzenleme yapıldı. Bu durumda 2020 kpss girenler mağdur olacak. Tam gaz çalışırken çok moralim bozuldu. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ogretmenlik icin gecerli bu siz ogretmenlik icin mi hazirlaniyorsunuz

Ayrica bu dezavantaj degil bence ogretmenler icin avantaj cunku bu sene magduriyet yasandi 2018 alan sinavi 2019a gore daha kolaymis dogal olarak 2018de girenler daha yuksek puan aldi ve 2019da girenlerin onune gecti.her yil yapilan bir sinavin 1 yil geçerli olmasi bu yuzden onemli bence

Merhaba. Öncelikle kolaylıklar dilerim. Ben de 2020 kpss lisansa hazırlanıyorum. Bugün iki yıl geçerli olan puanlar tekrar tek yıl geçerli olacak şeklinde düzenleme yapıldı. Bu durumda 2020 kpss girenler mağdur olacak. Tam gaz çalışırken çok moralim bozuldu. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Öğretmenler için geçerli bu canım.

Yapılan her değişiklik birilerinin işine yararken birilerini mağdur ediyor. Etraflıca düşünmek lazım. Bence moralinizi bozarak vakit kaybetmeyin. Hem benimde çok çabuk moralim bozuluyor herşeye. Buradaki arkadaşlar hemen toparlıyor sağolsunlar. :KK200: :KK19:

Selam kızlar kendime net sınırlandırması koyduğum için sık sık giremiyorum. :))
Bugün coğrafya iklim tekrar+ 100 soru
Matematik kesir problemleri 36 soru
Hala istediğim gibi çalışamıyorum artık ne zaman oturacak tamamen bilmiyorum 😔

Dünün acisini cikarttim 🤗
IMG-20191109-WA0020.jpeg

X