2020 KPSS lisans +90 👍

Canım benim 4. Hazirlanmam ya :KK14:
Konulara asinayim direk soru çözüyorum.
Coğrafyadan 2. Kitabım bitecek bu ay. Aralık ayında da, video izleyip daha detaylı çalışacağım.
Bütün videolara aynı an başlamak istemedim.
Geçen ay, geo ve tarih videoları başladım. Önümüzdeki ay coğrafya ve anayasa videolarina başlayacağım.
Ben bu ayrıntıyı unutmuşum canım. Bende diyorum. Neden sadece soru çözümü yazmış diye şimdi daha mantıklı geldi. Bu durumda benim daha da hızlanmam lazım.

Kızlar bugün haftalık plan yapalım paylaşalım haftaya pazara kadar ne kadarina uyduk onu da paylaşalım.
Benim aylık planım bu.
İlk sıra bu haftaki planım. IMG_20191103_212341.jpg

Kızlar haftalık plan yapın kendinize.
1 hafta boyunca onu yetiştirmeye çalışın.
Yetiştirmeye çalışmaktan mekan umurunuzda olmayacak.

Ben 1 aylık plan yaptım. Bu planimla evimdeki kitapların soruları bitiyor. Ve yeni kitap siparişi verecegim planimin 3. Haftasında.

İnsanın hangi gün hangi konuya çalışıp kaç soru cozecegi belli olunca, daha programlı oluyor ve onu bitirmekten başka bir şeye odaklanmiyor.
Ya plan yapın deyince aklım başıma geldi ben matematik denemesi almıştım ve bir köşede unuttum!!! Gerçekten planlı programlı olmak ve elimizdeki kaynakları güzel kullanmak çok önemli. İnsan aldığı denemeyi nasıl unutur ya şaka gibiyim gerçekten :skandal:

Ben de dun plan yaptim daha dogrusu suan elimdeki kaynaklarla hangi uniteden kac soru var onu dahi cikardim.gunluk limit koymadim suan cikardigim kisma kadar olani en kisa surede bitirmeyi planliyorum bu hafta calisma duzeyini maksimuma cikaracagim 1 haftalik acigi kapatmam lazim.

Ben de dun plan yaptim daha dogrusu suan elimdeki kaynaklarla hangi uniteden kac soru var onu dahi cikardim.gunluk limit koymadim suan cikardigim kisma kadar olani en kisa surede bitirmeyi planliyorum bu hafta calisma duzeyini maksimuma cikaracagim 1 haftalik acigi kapatmam lazim.
Kolay gelsin canım.
Soru ağırlıklı mi gideceksin ?

Kızlar ben çeviri yaptım gramer yaptım. Akşam da mat denemesi yapicam geçen seneki iktisat çıkardığım notları bilgisayarda worde geçirmeye başlayacağim(inşallah yani) çünkü iktisat defterimi artık geri dönüşüme atmayı düşünüyorum. Bu sene yeni bir çalışma defteri yapmayı düşünüyorum. Ama hepsini düşünüyorum:ukala:

Kızlar ben çeviri yaptım gramer yaptım. Akşam da mat denemesi yapicam geçen seneki iktisat çıkardığım notları bilgisayarda worde geçirmeye başlayacağim(inşallah yani) çünkü iktisat defterimi artık geri dönüşüme atmayı düşünüyorum. Bu sene yeni bir çalışma defteri yapmayı düşünüyorum. Ama hepsini düşünüyorum:ukala:
Düşünüyorum öyleyse varım, diyorsun. Bugün ben hiç çalışamadım. Mutfağın su gideri geri bastı. Bugün duvarlar kırıldı onun tamiri falan ancak akşam bir mat konusu çalışırım. Bugün canım çok sıkıldı

Düşünüyorum öyleyse varım, diyorsun. Bugün ben hiç çalışamadım. Mutfağın su gideri geri bastı. Bugün duvarlar kırıldı onun tamiri falan ancak akşam bir mat konusu çalışırım. Bugün canım çok sıkıldı
Bazen aksilikler oluyor ama ne demişler cana geleceğine mala gelsin değil mi:KK19:

Deneme çözdüm berbat çıktı ama yükselteceğim umutluyum. İktisati bilgisayara aktarma çok vakit kaybı bir saattir sadece talep bölümünü yazabildim. Grafikler vakit alıyor. Vazgeçtim bu işten. Keşke yapabilsem geçen seneki notlarımı klasörleyip depolayacaktim. İnanın ev kağıttan geçilmiyor.

Geçmiş olsun canım.
Evde inşaat çıkması.sinir bozucu
Bir de kolun yanlış
Çok fazla değildir insallah

Bugün programimda 5 matematik testi vardı. Akşam biraz cozeyim dedim ama konu basit eşitsizlik.mutlak değer rasyonel sayı basit konulardi ve sorular da kolaydı. Oturup hepsini bitirdim akşam müsait olunca.

Programimda Perşembe 200 geo sorusu vardı. Bende bunun 100 tanesini çözmeye çalışıp Perşembe gunumu hafifletecegim şimdi.

X