-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.381
Aslında zaman olabilir. Çalışırken videoları dinleyebiliyorum. Bir de yolda işe gelip giderken. Başka türlüsüne programım elvermiyor. 70-75 arası bir puan beni ihya eder aslında.Anladim calisma saatleriniz nasil is yerinde calisma imkaniniz var mi gunluk 1 saati aşabilirseniz daha iyi olur sanki
Keşke bundan 5-6 sene önceki halim olsa da çalışabilsem. O zaman da bana göre hiç zamanım yoktu. İnsan kendini kandırmaya ne kadar meyilli. Televizyon ve sosyal medyayı hayatımdan çıkarabilirsem bence 1 saatten daha fazla zaman yaratabilirim kendime :) Bunu deneyip eşimle tv konusunda anlaşabilirsek, ona harcadığım zamanı kazanıma dönüştürebilirim.Canım kolaylıklar diliyorum öncelikle.
Ama günde bir saat çalışarak, konu anlatıma hiç bakmadan, hemşire yada ebelik mezunu değilsen, çok çok zor.
İnsan işin içine girmeyince kolay görünüyor, ama kpss dipsiz kuyu. Ne kadar çalışan o kadar eksik, ondan tüm enerjini istiyor.
Bazı dersler çok nankör. Bırakınca unutuluyor ama ufak bir tekrarda hatirlayacaksiniz tekrar. Canınızı sıkmayın :)Kızlar bugünkü hedefim tamam. Yalnız iktisat bir saatimi alır diye düşünürken tüm geceyi aldı. Unutmuşum 3 ayda herşeyi. Bu beni üzdü.
Yarın kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum. Aslında hiç sevmem kütüphane ortamını. Öksüren, fısır fısır konuşan , burnunu çeken vb. ama dışarıda işlerim var çıkmışken kütüphanede çalışıp eve öyle geleceğim. Yani inşallah.Bazı dersler çok nankör. Bırakınca unutuluyor ama ufak bir tekrarda hatirlayacaksiniz tekrar. Canınızı sıkmayın :)
Benim hedefim hala tamamlanmadi bu saat oldu. Gündüz calismazsam tabi
Evde çok bölünüyor. Kütüphaneye gitme imkaniniz varsa gidin bence de iyi olurYarın kütüphaneye gitmeyi düşünüyorum. Aslında hiç sevmem kütüphane ortamını. Öksüren, fısır fısır konuşan , burnunu çeken vb. ama dışarıda işlerim var çıkmışken kütüphanede çalışıp eve öyle geleceğim. Yani inşallah.
Bolum ne?Aslında zaman olabilir. Çalışırken videoları dinleyebiliyorum. Bir de yolda işe gelip giderken. Başka türlüsüne programım elvermiyor. 70-75 arası bir puan beni ihya eder aslında.
Genel kültür genel yetenek sınavına giricem sadece :) Mimarım.Bolum ne?
Canım kuzeninin eşi mimar 92 puanla ancak Kars'a atanabilir. 70 li puanlarla merkezi atama olmaz sanirimAslında zaman olabilir. Çalışırken videoları dinleyebiliyorum. Bir de yolda işe gelip giderken. Başka türlüsüne programım elvermiyor. 70-75 arası bir puan beni ihya eder aslında.
Güzel bir kitap canım o. 5000 soru bankası diyorsun sanirimPegem Yayınevinin Tek kitap adı altında Genel kültür Genel Yetenek kitabı var. Siz bu kitabı duydunuz mu? Önerir misiniz arkadaşlar :) Önerirseniz bugün almayı düşünüyorum. Derli topu bir kaynağa ihtiyacım var. Başka kaynaklarla destek atabilirim daha sonra :)
Mühendis ve mimarlar için yoğun bir atama beklentisi var canım. En son görüşmeler sürüyordu. Ben de o rüzgarı yakalamaya çalışacağım. Zaten şu anda Türkiye genelinde o kadar az atama var ki. Ama yoğun bir atama durumunda puanlar düşebilir diye tahmin ediyorum.Canım kuzeninin eşi mimar 92 puanla ancak Kars'a atanabilir. 70 li puanlarla merkezi atama olmaz sanirim
Evet canım. Set olarak satılıyor zaten. Mesela günde 10 sayfasını bitirmek üzere kendimi motive edersem, öncelikle konu anlatımlı soru çözümlü şekilde gidip(konu anlatımlı kitap) , sonra her gün soru bankasından soru çözümü şeklinde ilerleyebilirim.Güzel bir kitap canım o. 5000 soru bankası diyorsun sanirim
Hayırlı olsun devamı gelecektir inanıyorum. Nasıl daha iyi anlıyorsanız öyle yapınKizlar bende dun baslsdim 3 tarih videosu izleyebildim gun geçtikçe artacak insallah matematik baslicam video izlemek mi kitaptan konu anlatim calismak mi etkili sizce birde video hangisini izliyorsunuz
70 75 puan yetiyor mu mimarliktaGenel kültür genel yetenek sınavına giricem sadece :) Mimarım.
Yogun bir atama olsa bile dusecegi puan 85tir en fazla hayal kirikligina ugratmak istemem ama puanlar cok yukseldi ben 90i gormezsem garanti gozuyle bakmam atanmaya.Mühendis ve mimarlar için yoğun bir atama beklentisi var canım. En son görüşmeler sürüyordu. Ben de o rüzgarı yakalamaya çalışacağım. Zaten şu anda Türkiye genelinde o kadar az atama var ki. Ama yoğun bir atama durumunda puanlar düşebilir diye tahmin ediyorum.