2020 KPSS lisans +90 👍

Yogun bir atama olsa bile dusecegi puan 85tir en fazla hayal kirikligina ugratmak istemem ama puanlar cok yukseldi ben 90i gormezsem garanti gozuyle bakmam atanmaya.
Bilemiyorum. Yaşadığım şehirde kurulu bir düzenim de var aslında bizim düzenimiz hep büyük şehirlerde olmak zorunda. (işimiz gereği) Doğu illerinde ailecek çok zorlanırız. Ancak bir deneyeceğim bakalım. :)

Kızlar bugün yeni düzenim ve bundan sonra bende sizin gibi gün gün konularımı yazma kararı aldım. Zihnimi yoran çoğu şey düzene girdi. Bir iki sorun daha var fakat onlar beni aşan halledemiyceğim konular birazda babam yorulsun dimi ama.
Aralık yds girme kararım hataydı ama birkez başvurumu yaptım. Bu yüzden elimdeki en basit kitabı bu hafta bitirmeyi planlıyorum.
İlk ünite bugün ingilizceden bitti.

Kolay gelsin aldığın kitaplari paylasirsan sevinirim
Tek kitap Pegem Yayınları- KPSS 2020 Genel Kültür Genel Yetenek
Kısa bir özet ve soru çözümleri şeklinde ilerleyeceğim. Her gün 10 sayfa hedefi koydum kendime. Sonrasında da soru bankasını temin edeceğim :)

IMG-20191023-WA0011.jpeg

Dunun raporu

Coğrafya 115 soru çözüldü.
Şimdi sözel.mantik sorusu çözmeye çalışacağım :) sözel mantık cozebiliyorum ama sınavda inanılmaz zamanimi alıyor. Hızlandırmaya çalışacağım. Kupa ve yargı yayinlarinin sözel mantik test kitapları var. Yeni başladım Ocak ayına kadar ikisini de bitirmeye çalışacağım. Sözel mantık için sizler bir şey yapıyor musunuz. Soru çözmek.zaman konusunda pratiklik kazandırır mi sizce ?

Şimdi sözel.mantik sorusu çözmeye çalışacağım :) sözel mantık cozebiliyorum ama sınavda inanılmaz zamanimi alıyor. Hızlandırmaya çalışacağım. Kupa ve yargı yayinlarinin sözel mantik test kitapları var. Yeni başladım Ocak ayına kadar ikisini de bitirmeye çalışacağım. Sözel mantık için sizler bir şey yapıyor musunuz. Soru çözmek.zaman konusunda pratiklik kazandırır mi sizce ?
Günlük programınızın içine azar azar ekleyin sözel ve sayısal mantığı.
Mesela ben sabah uyandım ilk işim 50 paragraf sonra 10 tane karışık problem sonra 3 tane sözel mantık sorusu.Daha sonra o gün ne çalışacaksam ona başlıyorum.Her gün az da olsa mantık sorusu çözmek o konuyu sizde güncel tutar.Ve sıkılmadan kitap bitmiş olur.

Günlük programınızın içine azar azar ekleyin sözel ve sayısal mantığı.
Mesela ben sabah uyandım ilk işim 50 paragraf sonra 10 tane karışık problem sonra 3 tane sözel mantık sorusu.Daha sonra o gün ne çalışacaksam ona başlıyorum.Her gün az da olsa mantık sorusu çözmek o konuyu sizde güncel tutar.Ve sıkılmadan kitap bitmiş olur.
Teşekkür ederim hergun birkaç soru çözerek ilerleyebilirim bende. Çünkü bir süreden sonra sıkıyor. Sayısal mantığa çalışsam da yapabileceğimi zannetmiyorum :))
Ondaki acigimi geometriye kapatmaya calisacagim. Daha yeni başladım geometriyi de hiç anlamıyorum ama bir sistemi var en azından sürekli tekrarla asabilirim diye düşünüyorum. Yani inşallah 😂😂😂

Ben sözel mantıkla ilgili alese hazırlanırken canım farklı farklı kaynaklar aldım ve hepsini konu anlatımlı kitaptan çalıştım. Ne kadar çok soru çözersen o kadar çok alışıp hızlanıyorsun.

X