- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
- #1.041
80 puan istiyorBu sınav için yaş sınırı ya da kpss puanı istiyor mu? Baktım ama göremedim.
Nasip canım sakın üzülme 83 puanla atanamadim ben 7 tane mülakattan elendim :) b grubu için hazırlanıyorum. İnşallah sen başarılı olursunKamu gözetim kurumu ilan açmış. Bu seneki sınavdan 80 altı nasil aldım hala ilanlara baktıkça üzülüyorum. Şimdi o sınavlara hazırlanmanın heyecanını yaşamak varken sıfırdan kpss çalışmak zoruma gidiyor.. belkide nasibimde yok niye uğraşıyorsam
Mesela sizin moraliniz bozulmuyor mu yani bilmiyorum ben mi abartiyorum. Bana sen abartiyorsun özelde çalışmaya devam et o zaman diyorlar. Benim korkum özelin şartları değil(alıştım artık) benim korkum 40-50 yaşımda şirketten çıkarılmak işsiz kalmak. O yüzden kafama çok takıyorum. Devlet olunca iznin belli emeklilik belli herşey net. Off bilmiyorum çok doluyum. Keşke mezun olur olmaz özelde çalışacağıma kpss hazirlansaydim. Şimdi neredeyse 30 olcam bir yandan evlen baskısı ailemden bir yandan ayaklarımın üzerinde durma baskısı. Neyse arkadaşlar ben bugün doluyum galiba. Hem özele hem kpssye verdiğim emeklere yanıyorum..Nasip canım sakın üzülme 83 puanla atanamadim ben 7 tane mülakattan elendim :) b grubu için hazırlanıyorum. İnşallah sen başarılı olursun
Canım rabbim gönlüne göre versin.Mesela sizin moraliniz bozulmuyor mu yani bilmiyorum ben mi abartiyorum. Bana sen abartiyorsun özelde çalışmaya devam et o zaman diyorlar. Benim korkum özelin şartları değil(alıştım artık) benim korkum 40-50 yaşımda şirketten çıkarılmak işsiz kalmak. O yüzden kafama çok takıyorum. Devlet olunca iznin belli emeklilik belli herşey net. Off bilmiyorum çok doluyum. Keşke mezun olur olmaz özelde çalışacağıma kpss hazirlansaydim. Şimdi neredeyse 30 olcam bir yandan evlen baskısı ailemden bir yandan ayaklarımın üzerinde durma baskısı. Neyse arkadaşlar ben bugün doluyum galiba. Hem özele hem kpssye verdiğim emeklere yanıyorum..
Ben bir sene hazırlandım alandan kültür yeteneğe bakmadım. Güya idealisttim. Girdiğim mülakatlar nasıldı biliyor musunuz kendinizi tanıtın+ bölümle alakalı bir soru çıkabilirsiniz. Madden manen çok yıprandım. 2 yıldır bende özel sektörde çalışıyorum. Baksan 5 para etmez insanların emri altında eziliyorsun. Yeri geliyor getir götür işlerini yapiyorsu. Artık tahammülüm kalmadi, ayrılıyorum isten. B grubuna hazirlanicam inşallah atanirsam. Rahat rahat YDS ye hazırlanıp artık kaç sene olursa üniversite de klmak istiyorum. Yüksek lisansim var.Mesela sizin moraliniz bozulmuyor mu yani bilmiyorum ben mi abartiyorum. Bana sen abartiyorsun özelde çalışmaya devam et o zaman diyorlar. Benim korkum özelin şartları değil(alıştım artık) benim korkum 40-50 yaşımda şirketten çıkarılmak işsiz kalmak. O yüzden kafama çok takıyorum. Devlet olunca iznin belli emeklilik belli herşey net. Off bilmiyorum çok doluyum. Keşke mezun olur olmaz özelde çalışacağıma kpss hazirlansaydim. Şimdi neredeyse 30 olcam bir yandan evlen baskısı ailemden bir yandan ayaklarımın üzerinde durma baskısı. Neyse arkadaşlar ben bugün doluyum galiba. Hem özele hem kpssye verdiğim emeklere yanıyorum..
Aynen tamamen nasip :)Canım rabbim gönlüne göre versin.
Benim 87 puanla atanamamisligim var, biraz da nasip meselesi.
B daha mı mantıklı acaba. Ben hala alan düşünüyorum. Acaba hata mı yapıyorum. İdrak edemiyorum artık.Ben bir sene hazırlandım alandan kültür yeteneğe bakmadım. Güya idealisttim. Girdiğim mülakatlar nasıldı biliyor musunuz kendinizi tanıtın+ bölümle alakalı bir soru çıkabilirsiniz. Madden manen çok yıprandım. 2 yıldır bende özel sektörde çalışıyorum. Baksan 5 para etmez insanların emri altında eziliyorsun. Yeri geliyor getir götür işlerini yapiyorsu. Artık tahammülüm kalmadi, ayrılıyorum isten. B grubuna hazirlanicam inşallah atanirsam. Rahat rahat YDS ye hazırlanıp artık kaç sene olursa üniversite de klmak istiyorum. Yüksek lisansim var.
Evlilik konusunda bende sizin gibiyim. Bir sene mühlet verdim atandım.atandim.. yoksa evlenmeyi düşünüyorum. Her açıdan hayata gec kalmışlık hissi bendede var yalnız değilsiniz. Bende 25 yaşındayım bu arada :)
Ben yaşadığım süreçten bahsettim. Sen bilirsin nasıl karar verirsen. Hala calismaya devam ediyor musun ?B daha mı mantıklı acaba. Ben hala alan düşünüyorum. Acaba hata mı yapıyorum. İdrak edemiyorum artık.
Bende aynen lisans işletme. Ben hep alana girdim daha 80 ve üzeri yapamadım.Benim bölüm lisans işletme.
2016 puanıyla 500 kadar kişi almış.ve 83.5 a kadar düşmüş puanlar
Ama her sene yükseliyor, bakalım 2018 kacla kapatacak..
Şu ana kadar 2 alim oldu ve puanlar 87 lerde hala.
Ben 2016 da önlisans tan girmiştim.
Hayır ama iş başvuruları yapıyorum geçen senemi sadece sınava ayırdim. Bu sene mecburen hem çalışıp hem sınava hazirlanmam gerekiyor. Maddi olarak sıkıştım çünküBen yaşadığım süreçten bahsettim. Sen bilirsin nasıl karar verirsen. Hala calismaya devam ediyor musun ?
Canım bu ilanı ben bulamadım.Kamu gözetim kurumu ilan açmış. Bu seneki sınavdan 80 altı nasil aldım hala ilanlara baktıkça üzülüyorum. Şimdi o sınavlara hazırlanmanın heyecanını yaşamak varken sıfırdan kpss çalışmak zoruma gidiyor.. belkide nasibimde yok niye uğraşıyorsam
Memurlar da gördüm bende anasayfasinda yazıyor. İlan kısmında da yazıyor. bulamazsan link atayım özelden.Canım bu ilanı ben bulamadım.
Merhaba ben sitesinde görmedim memurlardaki ilanlara bakarken gördüm.Bende işten yeni çıktım eve git yemek şu bu derken saat 11 olur. 80 puan istemesi beni şok etti sitesine girdim göremedim o yüzden sordum
Zahmet olmazsa banada atar mısın!?Memurlar da gördüm bende anasayfasinda yazıyor. İlan kısmında da yazıyor. bulamazsan link atayım özelden.