2020 KPSS lisans +90 👍

Nasip canım sakın üzülme 83 puanla atanamadim ben 7 tane mülakattan elendim :) b grubu için hazırlanıyorum. İnşallah sen başarılı olursun

Nasip canım sakın üzülme 83 puanla atanamadim ben 7 tane mülakattan elendim :) b grubu için hazırlanıyorum. İnşallah sen başarılı olursun
Mesela sizin moraliniz bozulmuyor mu yani bilmiyorum ben mi abartiyorum. Bana sen abartiyorsun özelde çalışmaya devam et o zaman diyorlar. Benim korkum özelin şartları değil(alıştım artık) benim korkum 40-50 yaşımda şirketten çıkarılmak işsiz kalmak. O yüzden kafama çok takıyorum. Devlet olunca iznin belli emeklilik belli herşey net. Off bilmiyorum çok doluyum. Keşke mezun olur olmaz özelde çalışacağıma kpss hazirlansaydim. Şimdi neredeyse 30 olcam bir yandan evlen baskısı ailemden bir yandan ayaklarımın üzerinde durma baskısı. Neyse arkadaşlar ben bugün doluyum galiba. Hem özele hem kpssye verdiğim emeklere yanıyorum..

Canım rabbim gönlüne göre versin.
Benim 87 puanla atanamamisligim var, biraz da nasip meselesi.

Ben bir sene hazırlandım alandan kültür yeteneğe bakmadım. Güya idealisttim. Girdiğim mülakatlar nasıldı biliyor musunuz kendinizi tanıtın+ bölümle alakalı bir soru çıkabilirsiniz. Madden manen çok yıprandım. 2 yıldır bende özel sektörde çalışıyorum. Baksan 5 para etmez insanların emri altında eziliyorsun. Yeri geliyor getir götür işlerini yapiyorsu. Artık tahammülüm kalmadi, ayrılıyorum isten. B grubuna hazirlanicam inşallah atanirsam. Rahat rahat YDS ye hazırlanıp artık kaç sene olursa üniversite de klmak istiyorum. Yüksek lisansim var.
Evlilik konusunda bende sizin gibiyim. Bir sene mühlet verdim atandım.atandim.. yoksa evlenmeyi düşünüyorum. Her açıdan hayata gec kalmışlık hissi bendede var yalnız değilsiniz. Bende 25 yaşındayım bu arada :)

B daha mı mantıklı acaba. Ben hala alan düşünüyorum. Acaba hata mı yapıyorum. İdrak edemiyorum artık.

Benim bölüm lisans işletme.
2016 puanıyla 500 kadar kişi almış.ve 83.5 a kadar düşmüş puanlar

Ama her sene yükseliyor, bakalım 2018 kacla kapatacak..
Şu ana kadar 2 alim oldu ve puanlar 87 lerde hala.
Ben 2016 da önlisans tan girmiştim.

Bende aynen lisans işletme. Ben hep alana girdim daha 80 ve üzeri yapamadım.

Ben yaşadığım süreçten bahsettim. Sen bilirsin nasıl karar verirsen. Hala calismaya devam ediyor musun ?
Hayır ama iş başvuruları yapıyorum geçen senemi sadece sınava ayırdim. Bu sene mecburen hem çalışıp hem sınava hazirlanmam gerekiyor. Maddi olarak sıkıştım çünkü

Canım bu ilanı ben bulamadım.

Merhaba kızlar. Özel sektör zor. Ben bu hazirana kadar Kimyager olarak çalışıyordum. Firma iflas etti. Sonrasında is bulamayınca Kpss daha mantıklı geldi. Imkansiz varken çalışmak ve 85 ~ üstü almak gerek. Yapacak başka birşey yok. Karalar baglama zamanı değil şimdi. Alandan atanamayanlarda B grubu ilanlarina basvurunca (90 ustu) yüksek kapatmaya başladı ilanlar. OGM ilanları bile 90 ile kapatiyormus galiba.

Ben sadece
türkçe paragraftan 6 test cozdum
Matematik Genel Test 7 tane
Tarihte Osmanlı'yı kuruyorum sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…