2020 KPSS lisans +90 👍

-Sahrud- -Sahrud- bir konu birinden bir konu birinden dinleyip soru cozsem sanırım hangisi daha kalıcı kısmen anlayabilirim dimi :-) . Mehmet Celal hocanın anlatimi daha kısa olduğu için kararsız kaldım
Aynen bende öyle yapacağım en azından hangisini dinleyince daha çok soru yapabiliyorsun görmüş olursun, başlamadan karar vermek en doğrusu :KK66:

Tarih için Ramazan hoca mi Mehmet hoca mi karar veremedim. Mehmet hoca 2020 için henüz tarih videolarini hazirlamamis, eskisini izledim islamiyet öncesini anlatimi hoş. Ramazan hoca ise uzun ama akıcı. Karar veremedim ):

İkisini de dinledim Mehmet Hoca güzel espri li ramazan hoca daha akademik resmi anlamda konudan tasmadan anlatıyor ikisini de seviyorum.
Farklı yıllar da dinlemiştim ikisini aynı yıl değil tabi

Kızlar bende coğrafyadan Mehmet eğit dinlemeye karar verdim.
Tarih ve anayasa ise benim hocam 2018 de dinledim. Ondan başka.hoca arayışı içindeyim. Mehmet Celal hocayı da inceleyecegim

Bu sene bende Mehmet eğit deneyeceğim coğrafya da
Yasin korkut var benim hocam gerçi oabt tarih çekiyor o.
Onun dışında tarih sepeti var

İm
Tarih için Ramazan hoca mi Mehmet hoca mi karar veremedim. Mehmet hoca 2020 için henüz tarih videolarini hazirlamamis, eskisini izledim islamiyet öncesini anlatimi hoş. Ramazan hoca ise uzun ama akıcı. Karar veremedim ):
Ben tarihi hep kitaptan tablo yaparak çalıştım geçen senelerde. Padişah sıralaması bide savaş sıralamalarını kafada oturtunca hep soru çözdüm. Çünkü konu ne kadar çalışsakta derya deniz. Tarih için çok kendini yipratmaya değmiyor bence. Neden derseniz tutup kitaplarda yazmayan şeyleri sorabiliyorlar.

İm

Ben tarihi hep kitaptan tablo yaparak çalıştım geçen senelerde. Padişah sıralaması bide savaş sıralamalarını kafada oturtunca hep soru çözdüm. Çünkü konu ne kadar çalışsakta derya deniz. Tarih için çok kendini yipratmaya değmiyor bence. Neden derseniz tutup kitaplarda yazmayan şeyleri sorabiliyorlar.

Söylediğin çok mantıklı. Yoruma dayalı olmaya başladı gitgide. Çok soru çözmek daha verimli olur. Aklıma yazdım :-)

Ben artık arka plana atamicam kızlar. Her sene bu sene olmaz diye diye adam kaçacak artık. Bıktı :confused: zaten ayrı şehirlerdeyiz bende bıktım. Ya evlilik ya ayrılık artık şakası kalmadı

Senin sevgilin varmış. Tabiki fazla erteleme. Seviyorsan evlen gitsin 💜. Angara havası çalıp oynama vaktiniz gelmiş 😱😂😂

Bugün de 3 videoyla günü geçirdim. Böyle hiç içime sinmiyor. Keşke üzerine test çözebilsem. Ama not alarak çalıştığım için baya vaktimi alıyor. Bide izledikten sonra kafam şişiyor .

Ilk konu çalışırken böyle olması gayet doğal. Uc video belki tek konuyu anlatıyor. Soru da cozulemeyebilir. Bunlar hep tekrar yaparken kapanır. Sıkma canini canım benim 😊

Gun sonu
IMG-20190928-WA0006.jpeg
dun hemen uyumuşum 🤗

Kamu gözetim kurumu ilan açmış. Bu seneki sınavdan 80 altı nasil aldım hala ilanlara baktıkça üzülüyorum. Şimdi o sınavlara hazırlanmanın heyecanını yaşamak varken sıfırdan kpss çalışmak zoruma gidiyor.. belkide nasibimde yok niye uğraşıyorsam

Kamu gözetim kurumu ilan açmış. Bu seneki sınavdan 80 altı nasil aldım hala ilanlara baktıkça üzülüyorum. Şimdi o sınavlara hazırlanmanın heyecanını yaşamak varken sıfırdan kpss çalışmak zoruma gidiyor.. belkide nasibimde yok niye uğraşıyorsam
Bu sınav için yaş sınırı ya da kpss puanı istiyor mu? Baktım ama göremedim.

X