- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 36
-
- Konu Sahibi Birbardakcay
Senin receller ufak bi bahane bence
Keşke bahane olsa canım benim. Reçel Turşu temizlik yemek çamaşır .... Üstüne gelen misafir. Ufak ufak bakıyorum derse ama yeterli değil bence tabi.
Buarada kitabım da henüz gelmedi. Yurt içi kargoya kesinlikle siparis vermeyin. Onu iptal edip başka kargo ile geri siparis verdim pufS
Belkide hepsi bahanedir. Bilmiyorum
Her şeyi kendiniz için yapıyorsunuz. İstediğiniz puanı alamadığınızda seneye ben gene hazırlanıyorum dememeniz için bir yerlerden başlamak lazım. Ben de çalıştığım için verimli çalışamıyorum ama elimden geldikçe zaman yaratmaya çalışıyorum. Kargo konusundaki durumunuzada üzüldüm. Sipariş vermeden önce bazı sitelerde kontrol ettirin bazen stok bitiyor not düşmüyorlar. Ben de 24 gün bekledim gelecek diye sonra stoğu bitti bekliyoruz dediler. Sonra iptal ettirmiştir.Keşke bahane olsa canım benim. Reçel Turşu temizlik yemek çamaşır .... Üstüne gelen misafir. Ufak ufak bakıyorum derse ama yeterli değil bence tabi.
Buarada kitabım da henüz gelmedi. Yurt içi kargoya kesinlikle siparis vermeyin. Onu iptal edip başka kargo ile geri siparis verdim pufS
Ne kitabı aldınız evet yurtici kargo bende de problem olmuştu.
Her şeyi kendiniz için yapıyorsunuz. İstediğiniz puanı alamadığınızda seneye ben gene hazırlanıyorum dememeniz için bir yerlerden başlamak lazım. Ben de çalıştığım için verimli çalışamıyorum ama elimden geldikçe zaman yaratmaya çalışıyorum. Kargo konusundaki durumunuzada üzüldüm. Sipariş vermeden önce bazı sitelerde kontrol ettirin bazen stok bitiyor not düşmüyorlar. Ben de 24 gün bekledim gelecek diye sonra stoğu bitti bekliyoruz dediler. Sonra iptal ettirmiştir.
Kargo şirketleride iyice garipleşti. Geri mi göndermişler kargoyu ne kadar saçma bir şey.Kpss için pegem in kitabını siparis vermiştim.
Haklısınız. Kafayı bosaltip bir plan dahilinde kendime gelmem lazım.
Siparişi kontrol ettim. Sitede bir sorun yok. Sorun kargo şirketinde. Arıyorum telefonu acmiyorlar. Erinmedim akşam gittim sordum yayık yayik gelmiş size evde yokmussunuz demez mi ben açtım ağzımi yumdum gözümü.
Velhasıl bildiginiz kargo can. PTT de iyidir.
Hepsini ben de yapiyorum canim mesla bugun 8 kilo patlican kozledimKeşke bahane olsa canım benim. Reçel Turşu temizlik yemek çamaşır .... Üstüne gelen misafir. Ufak ufak bakıyorum derse ama yeterli değil bence tabi.
Aynen. Ulasamadik diye geri gondermisler. Bilindik yerlere vermek gerekiyor.Kargo şirketleride iyice garipleşti. Geri mi göndermişler kargoyu ne kadar saçma bir şey.
Hepsini ben de yapiyorum canim mesla bugun 8 kilo patlican kozledimustune uzun suredir de evde yoktum ev almis basini gitmis
İnsan kapıya not asar bir şey yapar acemi birine denk geldi belkideAynen. Ulasamadik diye geri gondermisler. Bilindik yerlere vermek gerekiyor.
Maşallah sana canım benim. Sorun bende o zaman. Ben işleri bir türlü bitiremiyorum pufS ): . Birde ders çalışıyorsun
Kargo şirketinin ilk yaptığı değilmiş ki bu. Ariyoruz acmiyorsunuz telefonları diye hesap soranlar vardı ben gibi.İnsan kapıya not asar bir şey yapar acemi birine denk geldi belkide
Bugun ders calisamiyorum deprem 1500km den beni bile etkiledi haberlere takildim kaldim aklim surekli istanbulda Allah ordakilerin yardimcisi olsun.
1 permutasyon videosu
20 mat sorusu
1 saat 45dk bugunluk benden bu kadar
3ledim2 video izleyebildim bugün sadece. Hedefim 3tü. Aslında gece uzun birtane daha izleyebilirim ama yorgun gibiyim.
3ledimbenden bu kadar. O zaman good night babes.