2020 KPSS lisans +90 👍

Senin receller ufak bi bahane bence

Keşke bahane olsa canım benim. Reçel Turşu temizlik yemek çamaşır .... Üstüne gelen misafir. Ufak ufak bakıyorum derse ama yeterli değil bence tabi.

Buarada kitabım da henüz gelmedi. Yurt içi kargoya kesinlikle siparis vermeyin. Onu iptal edip başka kargo ile geri siparis verdim pufS

Belkide hepsi bahanedir. Bilmiyorum

Ne kitabı aldınız evet yurtici kargo bende de problem olmuştu.

Her şeyi kendiniz için yapıyorsunuz. İstediğiniz puanı alamadığınızda seneye ben gene hazırlanıyorum dememeniz için bir yerlerden başlamak lazım. Ben de çalıştığım için verimli çalışamıyorum ama elimden geldikçe zaman yaratmaya çalışıyorum. Kargo konusundaki durumunuzada üzüldüm. Sipariş vermeden önce bazı sitelerde kontrol ettirin bazen stok bitiyor not düşmüyorlar. Ben de 24 gün bekledim gelecek diye sonra stoğu bitti bekliyoruz dediler. Sonra iptal ettirmiştir.

Ne kitabı aldınız evet yurtici kargo bende de problem olmuştu.

Kpss için pegem in kitabını siparis vermiştim.

Haklısınız. Kafayı bosaltip bir plan dahilinde kendime gelmem lazım.
Siparişi kontrol ettim. Sitede bir sorun yok. Sorun kargo şirketinde. Arıyorum telefonu acmiyorlar. Erinmedim akşam gittim sordum yayık yayik gelmiş size evde yokmussunuz demez mi ben açtım ağzımi yumdum gözümü.

Velhasıl bildiginiz kargo can. PTT de iyidir.

Kargo şirketleride iyice garipleşti. Geri mi göndermişler kargoyu ne kadar saçma bir şey.

Hepsini ben de yapiyorum canim mesla bugun 8 kilo patlican kozledim ustune uzun suredir de evde yoktum ev almis basini gitmis

Kargo şirketleride iyice garipleşti. Geri mi göndermişler kargoyu ne kadar saçma bir şey.
Aynen. Ulasamadik diye geri gondermisler. Bilindik yerlere vermek gerekiyor.

Hepsini ben de yapiyorum canim mesla bugun 8 kilo patlican kozledim ustune uzun suredir de evde yoktum ev almis basini gitmis

Maşallah sana canım benim. Sorun bende o zaman. Ben işleri bir türlü bitiremiyorum pufS ): . Birde ders çalışıyorsun

Bugun ders calisamiyorum deprem 1500km den beni bile etkiledi haberlere takildim kaldim aklim surekli istanbulda Allah ordakilerin yardimcisi olsun.

1 permutasyon videosu
20 mat sorusu
1 saat 45dk bugunluk benden bu kadar

Akrabalarimizin çoğu orda. Gözüm haberdeydi sürekli. Birde tekrar olacak diyenler var. Allah yardimcimiz olsun

Günaydın herkese
Bende bugün akşam permütasyon kombinasyon ve olasılık konu çalışmalarımı bitirip sorularımı da çözüyorum ve sayısal mantık konusuna başlıyorum
Haftasonu geometride sadece açılar, üçgenler ve çokgenler konusundan soru çözmeyi planlıyorum geri kalan geometri konuları beklemede
Ekim ayı için sadece tek soru bankası aldım - Türkçe ve matematik - bunu bitireceğim kısmetse

Kızlar merhaba
Kpss topigini aktif olarak görünce sevindim
Öğretmenlik mezunuyum ama bransimin puanlar ı çok yüksek kapatıyor
Bu sene çift yıl olduğu için sadece p3 yükleneyim diye düşüncem var ama şubat sonu doğumum olucak henüz psikolojik olarak Kpss moduna giremedim
1kizim var onu Kpss ile büyüttüm her sene bu stresi yaşamak ve yaşatmak çok yıpratıcı
75 aldım p3 den 83 ve üstü ancak ise yarar

Egitimdeyiz den online ders soran arkadaş vardı
Ben 2p16 yılında öğretmenlik derslerimi Egitimdeyiz den canlı aldm.ama canlı zor oluyor tam eşimin işten çıktığı akşam yemek ve çay saati ders oluyor. Ve bazı günler eşimle vakit geçireyim diye dinlemeyip video dan dinlerim diye birakiyordum.
Ama gk gy almadım çünkü matematik vs bi kişi anlamayınca hoca zaman sıkıntılı olduğu için konuya deginmeyip hızlı geçiyormuş.
Zaten gk gy anlatan hocaların birçoğu video su YouTube da vardı ben gk gy YouTube kullanmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…