2020 KPSS lisans +90 👍

Yorgunluk çıkmıştır canım olsun üzme kendini
Bir desanenin denemelerine kaydoldum 1 Ekim'de ilk sınav. O zamana kadar biraz konu baksam iyi olur. Şimdi giricem çok çok çok kötü bir puan almak istemiyorum, psikolojim bozulur. Acaba ilk denemeye girmesem mi bilemedim

Ben sormuştum canım.
Açıklama.icin teşekkür ederim açıklama için.

Rabbim.saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende kızımı kpss ile büyüten bir anneyim
Şimdi 2 çocukla bilemedim sizi hazırlanma konusunda yureklendirsem mi.

Bir desanenin denemelerine kaydoldum 1 Ekim'de ilk sınav. O zamana kadar biraz konu baksam iyi olur. Şimdi giricem çok çok çok kötü bir puan almak istemiyorum, psikolojim bozulur. Acaba ilk denemeye girmesem mi bilemedim
Aaa erken başlıyormuş hangi dershane ne kadar kayit oldun ben de dusunuyorum ama hep aralik diye duydum ilk sinavlari o yuzden erteliyordum

Ayrica girmemezlik yapma basladigin yeri gorursun sonucta calisip girmiyorsun sadece bi baslangic

Gir canım mutlaka
İlk denemede kaç net yaptığın önemli değil
2. Denemede ne kadar neti artirdin o onemli

Ben de bu kpss yuzunden 2. Cocugu erteliyorum yas oldu 31 cocuk 3 yasinda tam zamani aslinda ama sartlar el vermiyor iste

İlk kitabımı bitirdim şükürler olsun
Başlayalı çok olmuştur aslında.
Coğrafya her konudan 60 ar soru vardı.
Kolay bir kitaptı, tık tık çözdüm.
Tatilden sonra da 5-6 konu kalmıştı, bir kaç gündür akşamları onu çözüyorum, sabahta son konuyu çözdüm bitti şükür.

Hadi gozun aydin canim bitirdigin nice verimli kitaplar olsun

Gir canım mutlaka
İlk denemede kaç net yaptığın önemli değil
2. Denemede ne kadar neti artirdin o onemli
Evet işte çok moralim bozulur mu emin olamadim. Calisiyorken ders için zaman ayirmak çok zor, elimden geldiğince çalışıyorum ama hiç yeterli değil tabii
Ha birde Birbardakcay bu sınıfları ayrimak için yapılan denemeymis. Hani kötü orta iyi gibi sonuca göre sınıflar ayrilacakmis. Bundan sonra ki ilk deneme ne zaman yapılır bilmiyorum.

Oooo hadi hayırlı olsun darısı diğer kitapların basina

Zaten bu sene çift yıl diye bi gayret gireyim diyorum yoksa kaldı bi 3yil kendime gelemem yaş da geçer düz memurluk için öğretmenlik de yaş yok ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…