- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
- Konu Sahibi Birbardakcay
Dün saat 9 da uyudum, 7 de uyandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yorgunluk çıkmıştır canım olsun üzme kendiniDün saat 9 da uyudum, 7 de uyandım
Arada o da lazımDün saat 9 da uyudum, 7 de uyandım
Bir desanenin denemelerine kaydoldum 1 Ekim'de ilk sınav. O zamana kadar biraz konu baksam iyi olur. Şimdi giricem çok çok çok kötü bir puan almak istemiyorum, psikolojim bozulur. Acaba ilk denemeye girmesem mi bilemedimYorgunluk çıkmıştır canım olsun üzme kendini
Ben sormuştum canım.Egitimdeyiz den online ders soran arkadaş vardı
Ben 2p16 yılında öğretmenlik derslerimi Egitimdeyiz den canlı aldm.ama canlı zor oluyor tam eşimin işten çıktığı akşam yemek ve çay saati ders oluyor. Ve bazı günler eşimle vakit geçireyim diye dinlemeyip video dan dinlerim diye birakiyordum.
Ama gk gy almadım çünkü matematik vs bi kişi anlamayınca hoca zaman sıkıntılı olduğu için konuya deginmeyip hızlı geçiyormuş.
Zaten gk gy anlatan hocaların birçoğu video su YouTube da vardı ben gk gy YouTube kullanmıştım.
Aaa erken başlıyormuş hangi dershane ne kadar kayit oldun ben de dusunuyorum ama hep aralik diye duydum ilk sinavlari o yuzden erteliyordumBir desanenin denemelerine kaydoldum 1 Ekim'de ilk sınav. O zamana kadar biraz konu baksam iyi olur. Şimdi giricem çok çok çok kötü bir puan almak istemiyorum, psikolojim bozulur. Acaba ilk denemeye girmesem mi bilemedim
Ayrica girmemezlik yapma basladigin yeri gorursun sonucta calisip girmiyorsun sadece bi baslangicBir desanenin denemelerine kaydoldum 1 Ekim'de ilk sınav. O zamana kadar biraz konu baksam iyi olur. Şimdi giricem çok çok çok kötü bir puan almak istemiyorum, psikolojim bozulur. Acaba ilk denemeye girmesem mi bilemedim
Gir canım mutlakaBir desanenin denemelerine kaydoldum 1 Ekim'de ilk sınav. O zamana kadar biraz konu baksam iyi olur. Şimdi giricem çok çok çok kötü bir puan almak istemiyorum, psikolojim bozulur. Acaba ilk denemeye girmesem mi bilemedim
Ben de bu kpss yuzunden 2. Cocugu erteliyorum yas oldu 31 cocuk 3 yasinda tam zamani aslinda ama sartlar el vermiyor isteBen sormuştum canım.
Açıklama.icin teşekkür ederim açıklama için.
Rabbim.saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende kızımı kpss ile büyüten bir anneyim
Şimdi 2 çocukla bilemedim sizi hazırlanma konusunda yureklendirsem mi.
Hadi gozun aydin canim bitirdigin nice verimli kitaplar olsunİlk kitabımı bitirdim şükürler olsun
Başlayalı çok olmuştur aslında.
Coğrafya her konudan 60 ar soru vardı.
Kolay bir kitaptı, tık tık çözdüm.
Tatilden sonra da 5-6 konu kalmıştı, bir kaç gündür akşamları onu çözüyorum, sabahta son konuyu çözdüm bitti şükür.
Bende erteliyorumBen de bu kpss yuzunden 2. Cocugu erteliyorum yas oldu 31 cocuk 3 yasinda tam zamani aslinda ama sartlar el vermiyor iste
Bende komple evliliği erteliyorumBende erteliyorum
Üstelik ben 33 yaşındayım ve kız 4.5 yaşında
Hayırlı zamanda nasip olur ikimize de inşallah. Memur anne olarak
Ya inan en iyisi atanıp evlenmek.Bende komple evliliği erteliyorum
Çözüm e yazıldım 26 deneme 165 TLAaa erken başlıyormuş hangi dershane ne kadar kayit oldun ben de dusunuyorum ama hep aralik diye duydum ilk sinavlari o yuzden erteliyordum
Bende böyle düşünüyorum (hem ekonomik hemde bedensel) bu şartlarda bir evliliği idame ettirmek benim için çok zorYa inan en iyisi atanıp evlenmek.
Yaş kaç olursa olsun.
Önemli olan evlenmek inan değil.
Evet işte çok moralim bozulur mu emin olamadim. Calisiyorken ders için zaman ayirmak çok zor, elimden geldiğince çalışıyorum ama hiç yeterli değil tabiiGir canım mutlaka
İlk denemede kaç net yaptığın önemli değil
2. Denemede ne kadar neti artirdin o onemli
Oooo hadi hayırlı olsun darısı diğer kitapların basinaİlk kitabımı bitirdim şükürler olsun
Başlayalı çok olmuştur aslında.
Coğrafya her konudan 60 ar soru vardı.
Kolay bir kitaptı, tık tık çözdüm.
Tatilden sonra da 5-6 konu kalmıştı, bir kaç gündür akşamları onu çözüyorum, sabahta son konuyu çözdüm bitti şükür.
Ben sormuştum canım.
Açıklama.icin teşekkür ederim açıklama için.
Rabbim.saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Bende kızımı kpss ile büyüten bir anneyim
Şimdi 2 çocukla bilemedim sizi hazırlanma konusunda yureklendirsem mi.