- 11 Aralık 2018
- 1.798
- 6.743
- Konu Sahibi Birbardakcay
Hoş buldum ben ebeyim 2018 de 68 puan aldım maalesef hala atanamadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mühendisim bende ama alım konusunda ümidim yok belki düz memurluk dedim onunda malum alım puanları çok yüksek, bakalım dedik girdik bir yola yavaştan :)Aramıza hoşgeldiniz. Bölümlerinin neler
Anladım canım.Hoş buldum ben ebeyim 2018 de 68 puan aldım maalesef hala atanamadim
Açıktan alım yapılıyor artık çoğunlukla.Mühendisim bende ama alım konusunda ümidim yok belki düz memurluk dedim onunda malum alım puanları çok yüksek, bakalım dedik girdik bir yola yavaştan :)
Hoşbuldum bu arada
Maalesef öyle haklısın, aslında benim de şuana kadar ciddi şekilde kpss çalışmama sebebim buydu fakat özel sektörün yıpratıcı etkisi artık çekilmez olmaya başlıyorAçıktan alım yapılıyor artık çoğunlukla.
Açıktan alımlarda puan sadece ilk sıralama için önemli. Sonra kendi ellerinde
Devletin bir alımı diğer alıma tutmuyor bakalım , biz elimizden geleni yapalım,
Canım bizler de yoğun tempoda çalışamıyoruz. Kızım krese gidiyor 4 saat. Onu al bırak 3.5 saat ancak. O 3.5 saatin de tamamını derste geçiremiyorum benBu arada her türlü önerinize açığım planımla ilgili
İşim çok yoğun olduğu için haftaiçi sadece tek konu ve onunla ilgili soru çözebiliyorum, cumartesi yine işten geldikten sonra dinlenmeye ancak vaktim oluyor pazar birden fazla konu bitirmeye çalışıyorum Yani sizler gibi yoğun bir tempo tutturamadım maalesef
Verimli olmak en doğrusu diyelim o zaman :) Hepimiz için hayırlısıCanım bizler de yoğun tempoda çalışamıyoruz. Kızım krese gidiyor 4 saat. Onu al bırak 3.5 saat ancak. O 3.5 saatin de tamamını derste geçiremiyorum ben
Bolum nedir 80 yetiyor mu?Merhaba kızlar yaz basında ben de kpss çalışmaya karar vermiştim ama atama müjdesi alınca bir heves aranırım diye çalışmayı bıraktım
Maalesef ağustos atamasında yerleşemedim şimdi yine ekimde atama var diye elime kitap almadım fakat bu böyle devam etmeyecek 1 ay 1 aydır ekimde de aranamazsam mecbur sınava giricem 2 yıl geçerli puanım bu sene bitiyor :/
Hedefim 80 almak ama tarih bilgim sıfır denilebilir
Araniza ben de katılmak istiyorum
Ebelik 80 yeter inşallahBolum nedir 80 yetiyor mu?
Bende 10-14 günlüğüne şehir dışına gideceğim yanıma sadece ezber yapmam gereken kelimeleri alacağım. Kitap vs taşımak istemiyorum hemde fırsat olmaz zaten. Sende sadece okumalık notlar götürebilirsin benceKızlar önümüzdeki hafta kuzenim evleniyor. Annemle beraber düğüne gitme durumum var. Bende diyorum ki acaba bu hafta tek ders mi çalışsam belki 10 günde bir kitap biter yanıma da yaprak test alırım siz ne düşünüyorsunuz bu düşüncemde kızlar. Annem kesin gidicek ya ben babamla kalıcam ya da annemle gidicem.
Maşallah canım matematik iyi o zaman.matematik programı hazırladım. Haftada 3 gün seklinde . Pazartesi perşembe ve cuma günlerinde matematik . Salı , çarşamba ise geometri çalışıcam hangi gün hangi konuyu çalışacağım belli. Geçen sene dgsye hazırlanırken geometri hariç bunu uygulamıştım ve 43 net çikardım geometri çalışsaydim pişmanliğim oldu kpssde aynı hataya düşmeyi düşunmüyorum:))
Maşallah canım matematik iyi o zaman.
Geometri gerçekten kısa görünse de, uzun baya konular
Senin receller ufak bi bahane benceYeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz .
Maşallah çok iyi gidiyorsunuz. Ben sadece tarih birkaç konu çalışabildim. Kışlık hazırlıkları bitireyim daha günlük paylaşımlar yapacağım inşallah. Ozeniyorum size çünkü.
Ben reçel ile uğraşırken siz ders çalışın . Yarın da tursu luk alcam. Sonra tamam bitiyor.
Ayrıca ne kadar saat çalıştığın ,ne zaman çalıştığın (sabah öğle akşam gece) önemli değil. Önemli olan verimli olmasi. Herkes kendini biliyor. Ona göre bir başlangıç yapip deneyebiliriz