2020 KPSS lisans +90 👍

Bugun Osmanlı devleti kuruluş dönemi 1. Mehmet e kadar özet çıkarıldı
Bölünebilme soruları çözüldü (32 soru)
Oran orantı ya çalışıldı. Daha şimdi calisicam aslında :)
Maşallah
Ben bugün hastaneyle uğraştım. 2 randevum vardı.
Gündüz de bulabildiğim fırsatta Türkçe çözdüm. Kızım uyuyunca da Türkçe çözeceğim yine

bugün hiç bir şey yapamadım arkadaşlarimla bulustum yılda bir iki kere buluşabiliyoruz çünkü. Bi gaza geldim ama :) çalışan insanlari gorunce disarda .

Millet harıl harıl soru çözuyo cafelerde bile gözünü sevdiğımin Ankarası :))
Ankara eğitim dershaneler konusunda çok iyi gerçekten
Gaza gelmene sevindim :KK66:

Bugün bende temizlik yaptım kızlar. Kendime defter aldım. Balkonda çalışmayı seviyorum diye balkona küçük bir masa koydum. Bugün test çözmedim ama dinlenirken kitap okudum. Birazdan test çözücem.

Ne güzel :) çalışmıyorsunuz galiba sadecee ders mi olucak bu yıl?

Ne güzel :) çalışmıyorsunuz galiba sadecee ders mi olucak bu yıl?
Keşke çalışıyorum gündüz 12'den akşam 7 ' e kadar. Regl dönemimde olduğu için hem evde olmak daha iyi oluyor benim adıma. Bugün evdeyken temizlik yapayım dedim akşam çay içerken kolum bir çarptı bütün çay koltuğa masaya yere döküldü. Sonra sinirden uyudum şimdi gözümü açtım.

Keşke çalışıyorum gündüz 12'den akşam 7 ' e kadar. Regl dönemimde olduğu için hem evde olmak daha iyi oluyor benim adıma. Bugün evdeyken temizlik yapayım dedim akşam çay içerken kolum bir çarptı bütün çay koltuğa masaya yere döküldü. Sonra sinirden uyudum şimdi gözümü açtım.

Aksilik olmuş :KK43:gecmiş olsun. Canınız sağolsun ne diyeyim.

Gun sonu
IMG-20190920-WA0021.jpeg

Hanımlar
Ben benimhocam ders videolarını daha önce 2 kez izlemiştim geçmiş yıllarda sınava hazırlanırken bu sene de izlemek istemiyorum

Bu yüzden acaba paralı eğitim paketlerinden alsam, benim için daha mı yararlı olur diye düşünüyordum.

Bugün egitimdeyiz sitesini aradım. Canlı ders paketi 700 lira, kayıtlı video paketi 350 liraymis. Yani canlı derslerin kaydı.

Hocaları daha arastirmadim, alırsam canlı değil. Video olarak alırım. Çünkü canlı ders saatinde müsait olamam.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Hanımlar
Ben benimhocam ders videolarını daha önce 2 kez izlemiştim geçmiş yıllarda sınava hazırlanırken bu sene de izlemek istemiyorum

Bu yüzden acaba paralı eğitim paketlerinden alsam, benim için daha mı yararlı olur diye düşünüyordum.

Bugün egitimdeyiz sitesini aradım. Canlı ders paketi 700 lira, kayıtlı video paketi 350 liraymis. Yani canlı derslerin kaydı.

Hocaları daha arastirmadim, alırsam canlı değil. Video olarak alırım. Çünkü canlı ders saatinde müsait olamam.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Valla ben video eğitimden anlayamıyorum gerçekte anlatması daha iyi oluyor.herkesin kendi fikri ama ben online sevmiyorum kpssyi. Benimhocam videoları faydalı olmuş muydu? Eğer onları sevdiyseniz bence bunu da seversiniz ozaman.

Valla ben video eğitimden anlayamıyorum gerçekte anlatması daha iyi oluyor.herkesin kendi fikri ama ben online sevmiyorum kpssyi. Benimhocam videoları faydalı olmuş muydu? Eğer onları sevdiyseniz bence bunu da seversiniz ozaman.
Dersaneye gittiğim sene 87 aldım.
Evde sadece tarih ve coğrafya videosu izleyip diğerlerini kitaptan çalıştığım sene 84 aldım.
Videoların hepsini izlediğim sene, 2018 yani 75 aldım.

Neyin yararlı olduğunu ben de bilmiyorum. Ama seviyem düştükçe düşüyor

Evde sadece tarih ve coğrafya videosu izleyip diğerlerini kitaptan çalıştığım sene 84 aldım.

Tekrar dershaneye gidin imkanınız varsa. Hangi ildesiniz bu arada?

Canim hatirladigim kadariyla 87 ve 84 olan onlisansti lisansta dusus olmasi gayet normal cunku iki sinavin arasinda seviye olarak bence ucurum var.dershaneden verim aliyorum diyorsan gitmende fayda var.

X