- Konu Sahibi Birbardakcay
Modum o kadar dustu ki anlatamam. Daha dun calismaya baslamisken belki bu kez yuksek puan alirim diye umutlanmisken saglikta mulakat getirilmis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkinda hayirlisi olsun canim sen yine de calismayi birakmaModum o kadar dustu ki anlatamam. Daha dun calismaya baslamisken belki bu kez yuksek puan alirim diye umutlanmisken saglikta mulakat getirilmis.
Tünele girdim çekmiyo
Aslinda whatsapp olayi benim kafama yatti da herkes uisteyebilir mi bilemem. Yoksa cozemedigimiz sorulari birbirimize sorabiliriz veya bilgi alabiliriz.Arkadaslar kolay gelsin hepimize birbirimizi daha iyi motive etmek icin whatsapta bi grup kursak nasil olur
Hosgeldin canim.ben buralardayim aktif olarak calisiyorum sadece yazan olmadigi icin cok aktif yazmiyorum.Merhaba hanımlar nasıl gidiyor çalışmalar bende dgs ye gireceğim bu yıl sonrada kpss verimli çalışamıyorum hiç. çok oyalanıyorum sizinle motive olmaya geldim.
Hoşbulduk canım. aslında dgs konum var benim ordada iki arkadaşız katılım olduğunda daha çok motive oluyorum artık size de yazarım günlük düzenli çalışmam gerek benim sınavıma çok az kaldı çünkü umarım emek veren herkes karşılığını alırHosgeldin canim.ben buralardayim aktif olarak calisiyorum sadece yazan olmadigi icin cok aktif yazmiyorum.
Insallah canim emeklerimiz insallah bosa cikmaz.buraya yazarsan beni de motive etmis olursun zira bi kacgundur paylasim yapasim gelmiyordu kimsecikler olmayincaHoşbulduk canım. aslında dgs konum var benim ordada iki arkadaşız katılım olduğunda daha çok motive oluyorum artık size de yazarım günlük düzenli çalışmam gerek benim sınavıma çok az kaldı çünkü umarım emek veren herkes karşılığını alır
Ben ozetledim guya ama benim ozetlerim de uzun malesefMerhaba bende tam gaz çalışmaya devam ediyorum bugün ses bilgisi ve tarihten an Selçuklu Devleti ne çalıştım bu 2.ünite çok uzun ve karmaşık geldi bana özetleyen varmı
Bende 19 sayfa özetledim benim hocam videoları ve tarihin pusulası kitabından çalışıyorum siz hangi kaynaklardan özetledinizBen ozetledim guya ama benim ozetlerim de uzun malesef
Tarihin pusulasi kitabindan calistim simdi cagdasa geldim cagdas calismaya devam ederken tekrarlara gececegim.tekrar yaparken de kendi notlarim +ramazan yetginin konu anlatim kitabindan devam edecegim.Bende 19 sayfa özetledim benim hocam videoları ve tarihin pusulası kitabından çalışıyorum siz hangi kaynaklardan özetlediniz