2020 KPSS lisans +90 👍

Bugun programimin gerisinde kaldim 🙄
20190515_025350.jpg

Merhaba hanımlar nasıl gidiyor çalışmalar bende dgs ye gireceğim bu yıl sonrada kpss verimli çalışamıyorum hiç. çok oyalanıyorum sizinle motive olmaya geldim.

Merhaba hanımlar nasıl gidiyor çalışmalar bende dgs ye gireceğim bu yıl sonrada kpss verimli çalışamıyorum hiç. çok oyalanıyorum sizinle motive olmaya geldim.
Hosgeldin canim.ben buralardayim aktif olarak calisiyorum sadece yazan olmadigi icin cok aktif yazmiyorum.

Hosgeldin canim.ben buralardayim aktif olarak calisiyorum sadece yazan olmadigi icin cok aktif yazmiyorum.
Hoşbulduk canım. aslında dgs konum var benim ordada iki arkadaşız katılım olduğunda daha çok motive oluyorum artık size de yazarım günlük düzenli çalışmam gerek benim sınavıma çok az kaldı çünkü umarım emek veren herkes karşılığını alır

Hoşbulduk canım. aslında dgs konum var benim ordada iki arkadaşız katılım olduğunda daha çok motive oluyorum artık size de yazarım günlük düzenli çalışmam gerek benim sınavıma çok az kaldı çünkü umarım emek veren herkes karşılığını alır
Insallah canim emeklerimiz insallah bosa cikmaz.buraya yazarsan beni de motive etmis olursun zira bi kacgundur paylasim yapasim gelmiyordu kimsecikler olmayinca 😁

Merhaba bende tam gaz çalışmaya devam ediyorum bugün ses bilgisi ve tarihten an Selçuklu Devleti ne çalıştım bu 2.ünite çok uzun ve karmaşık geldi bana özetleyen varmı

Bende 19 sayfa özetledim 😂 benim hocam videoları ve tarihin pusulası kitabından çalışıyorum siz hangi kaynaklardan özetlediniz
Tarihin pusulasi kitabindan calistim simdi cagdasa geldim cagdas calismaya devam ederken tekrarlara gececegim.tekrar yaparken de kendi notlarim +ramazan yetginin konu anlatim kitabindan devam edecegim.

X