2020 KPSS lisans +90 👍

Hani hanimlar hergun yazacagiz diye belirtenler 😁 cetele tutacagim sonunda 🤣
Matematik- karma 23 soru
Tarih- Ataturk inkilaplari unitesi bitirildi.uzun surdu sanirim biraz :) cagdasa son 1 unite o zman tarihi bitmis sayabilirim 😊😊🤗
Merhaba canım 🤗 ben bugünlerde temizliğe başladım o yüzden çalıştığım miktar çok iç açıcı değil :olamaz: ama çalışıyorum yani :KK66:

Hani hanimlar hergun yazacagiz diye belirtenler 😁 cetele tutacagim sonunda 🤣
Matematik- karma 23 soru
Tarih- Ataturk inkilaplari unitesi bitirildi.uzun surdu sanirim biraz :) cagdasa son 1 unite o zman tarihi bitmis sayabilirim 😊😊🤗

Tarihi nasil bu kadar hizli bitirebiliyorsunuz ya 😭 Ben ilk uniteyi bitiremedim daha, calistigim yerlere hala daha calismam gerekiyormus gibi geliyor, sozel zekam yerlerde 😂

Tarihi nasil bu kadar hizli bitirebiliyorsunuz ya 😭 Ben ilk uniteyi bitiremedim daha, calistigim yerlere hala daha calismam gerekiyormus gibi geliyor, sozel zekam yerlerde 😂
Bitirdim dediysem hallettim demiyorum 😂 simdi yeni bi kitapla ve aldigim notlara tekrar bastam baslayacagim tekrar amacli sonra bi tekrar daha yaparim sanirim.3 kez bitirince de ogrenirim heralde artik 😂😂

Kızlar öncelikle merhaba iyi çalışmalar ben de size katılabilir miyim atanamayan öğretmenim 80 üstü almam lazım 82 dogumlu evli iki cocukluyum bu sene hazırlanamadım zamanda kalmadı daha bakalım seneye ne olur tabi sınav kalkmazsa

Kızlar öncelikle merhaba iyi çalışmalar ben de size katılabilir miyim atanamayan öğretmenim 80 üstü almam lazım 82 dogumlu evli iki cocukluyum bu sene hazırlanamadım zamanda kalmadı daha bakalım seneye ne olur tabi sınav kalkmazsa
Hosgeldin aramiza tabiki katilabilirsin ne kadar kalabalik calisan olursak o kadar motive oluruz 🤗🤗

X