2020 KPSS lisans +90 👍

Hanimlar ben de soyle dusundum dersaneue gitmicem ama matematikten ozel ders alicam haftada bir bu sekilde devam edim diyorum digeelwrini benim hocamdan ilerletmeyi dusunuyorum video ders notlarini alicam ve video da izleyebilirsem izlerim

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bu soruda mantık hatası yok mu? Çözümünüde atıyorum. Soruda her kutuya EN AZ üstünde ki numara kadar bilye koyulduğunu yazıyor. 100 tane bilyeden 4. Kutuya 80 tane bilye koyuluyorsa 1,2,3,5 numaralı kutulara 20 bilye kalır. Birinci kutuya 1,ikinci kutuya 2,üçüncü kutuya 3, beşinci kutuya 5 bilye atılıyorsa bunların toplamları 11 bilye yapar. 9 bilyeye ne oldu anlamadım
20190425_174913.jpg
20190425_174947.jpg

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bu soruda mantık hatası yok mu? Çözümünüde atıyorum. Soruda her kutuya EN AZ üstünde ki numara kadar bilye koyulduğunu yazıyor. 100 tane bilyeden 4. Kutuya 80 tane bilye koyuluyorsa 1,2,3,5 numaralı kutulara 20 bilye kalır. Birinci kutuya 1,ikinci kutuya 2,üçüncü kutuya 3, beşinci kutuya 5 bilye atılıyorsa bunların toplamları 11 bilye yapar. 9 bilyeye ne oldu anlamadımEki Görüntüle 2262382 Eki Görüntüle 2262381
Canim mantik hatasi yok cunku soruda en az uzerindeki yazan numara kadar diyor ordaki en az yazisi senin tezini curutuyor yani 1. Kutuya ister 1 koyar ister 5 .bu sekilde dusunup soruyu okudugunda anlayacagini dusunuyorum

Evet suan hatta osmanli kultur sanat cozuyorum acayip ezber vallahi en ufak unutmaya da gelmiyo :KK51: siz de cocuk kac yasinda
2.5 yasinda 🤗🤗 tarih hep ezber o yuzden bol tekrar sart. Ben bitirip bitirip basa donmeyi dusunuyorum simdi Ataturk Inkilaplarindayim cagdasa baslayinca tekrara da baslayacagim

Siz de yazin evet bir de Safransari Safransari var beraber olursak daha istikrarli olur yoksa ven arada kacamak yapiyorum 🙈🙈😁 Lilimam Lilimam sen de yaz ne calisiyorsun gizli gizli bakalim hi?? 😁
Canım bugün evde temizlik vardı. 2 bayan geldi, bahar temizliği vardı. Dün de evi temizliğe hazır hale getirmek için yikanacaklari felan yıkadım, akşam çok yoruldum, çalışmadan yattım. Bugün de yorgunum, calisamicam.

Annem.geldi bugün bu arada memleketten.

Yarından itibaren cozerim test insallah

Offf... :KK61:pek kederliyim. Bi el atın sevap kazanın hatunlar. Matematikte emekleme dönemindeyim. Konu çalışmasını bitirdim. Tam soru çözmeye başlıyorum. Unutmuşum konuları tekrar yapmam zaman kaybı olacak matta kendimi iyiye gidiyo zannederken popomun üstüne oturuverdim vallahi. Moralim bozuldu.

Offf... :KK61:pek kederliyim. Bi el atın sevap kazanın hatunlar. Matematikte emekleme dönemindeyim. Konu çalışmasını bitirdim. Tam soru çözmeye başlıyorum. Unutmuşum konuları tekrar yapmam zaman kaybı olacak matta kendimi iyiye gidiyo zannederken popomun üstüne oturuverdim vallahi. Moralim bozuldu.

Matematikte konu calisip durmana gerek yok. Benim tavsiyem kitapta konuyu calistiktan sonra konu ile ilgili bilgi veren kisimlari deftere not alman, ornek sorulari cozup testlere gecis yapman. Matematigin tek basari noktasi bol bol soru cozmek. Eger temelin zayifsa kolay kaynaklarla baslamalisin. Piyasada bu tarz kaynaklar var.
Yapamadigin sorular olursa yine paylas buradan yardimci olmaya calisiriz. Ayni zamanda da bilgi paylasma platformu burasi. 😇

Bi kac gun aradan sonra herkese merhaba yeniden ✋🏻
Yogun is temposu geciriyorum, firsatim olmadi buraya bakmaya, vazgectim sanmayin sakin 😅

Matematikte konu calisip durmana gerek yok. Benim tavsiyem kitapta konuyu calistiktan sonra konu ile ilgili bilgi veren kisimlari deftere not alman, ornek sorulari cozup testlere gecis yapman. Matematigin tek basari noktasi bol bol soru cozmek. Eger temelin zayifsa kolay kaynaklarla baslamalisin. Piyasada bu tarz kaynaklar var.
Yapamadigin sorular olursa yine paylas buradan yardimci olmaya calisiriz. Ayni zamanda da bilgi paylasma platformu burasi. 😇

Bi kac gun aradan sonra herkese merhaba yeniden ✋🏻
Yogun is temposu geciriyorum, firsatim olmadi buraya bakmaya, vazgectim sanmayin sakin 😅
Teşekkür ederim benim şuan ilk önceliğim dgs ikinci olarak kpss. Dgs ye az kaldığı için haldur huldur konuları bitireyim hergün soru çöze çöze oturur dedim ki evdeki hesap çarşıya uymadı

X