2020 KPSS-B Hedef 90+

Günde kaç saat Kpss çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    30
bence kızlar 2020 için gerçekten atanmak ve 90 üstü istiyorsanız hiç beklemeyin yavaştan başlayın kendinizi sıkmadan ben matematikle başladım, diğer derslerde sadece vidio dinliyorum not almıyorum, kulağımda kalsın diye

bende matematikle başlayacağım ama henüz yayın alamadım
ben şöyle yapmayı düşünüyorum.
örneğin matematik bir tane konu anlatımlı kitap temin edeceğim
mesela temel kavramlar bitti değil mi o ünite ile ilgili mümkün olduğunca farklı yayınlardan soru çözmek yoksa konu pekişmez. bir ünite ile ilgili bir ço kyayından soru çözülmeli böyle ilerlenmeli

ama nasıl farkl ıyayınlardan soru bankası alacağım onu düşünüyorum malum evliyim cocuk var bütçe yok çok fazla napmalıyım bilmiyorum

hocam çok doğru deil ama yapan arkadaşlarım var instagramda fotokopicim var tüm yayınların fotokobilerini çekiyor yarı fiyatına satıyor, ben almadım ama alanlar çok sana kalmış bir bak.

hocam çok doğru deil ama yapan arkadaşlarım var instagramda fotokopicim var tüm yayınların fotokobilerini çekiyor yarı fiyatına satıyor, ben almadım ama alanlar çok sana kalmış bir bak.
bakmayı düşünüyorum çünkü bütcem yok canm cok fazla
evliyim malum cocuk var.. birde bakıcı parası veriyoruz üstüne araba kredimiz yeri geliyor ay sonu zor geliyor maaşdan maaşa alabilirim zaten hemen bakıyorum söylediğin sayfanın tam ismini verebilirmsiniz.

matematik bitti diyelim en son tavsiyem çıkmış soruların çözümleri youtube var onlara bak matematiği nasıl çözmüşler elbet yol gösterirr

hocam bende sadece 2019 pegem seti var başka yayın almadım birde benim hocam vatandaşlık soru bankası başka kaynak değilde bol deneme çözsem daha verimli olacaktır kendi adıma
tabiki siz deneme çözün daha faydalı olur çünkü zaten calısmıssınız önceki sene konuları biliyorsunuz temeliniz var benim herşeyim sıfır.

hocam sizi en iyi ben anliyorum fotokopicim allah yardımcınız olsun 2019 çok iyi temel yapın

tabiki siz deneme çözün daha faydalı olur çünkü zaten calısmıssınız önceki sene konuları biliyorsunuz temeliniz var benim herşeyim sıfır.

hocam benimde matematik sıfır sayılır yani hiç çalışmadım, diğer dersler az ya da çok aklımda boş zamanlarımda hep vidio dinledim ütü yaparken bulaşık yıkarken çocuğu uyuturken hep telefon elimdeydi birde youtubego diye bir şey keşfettim internet olan yerlerde istediğin vidioları indiriyorsun dişarda internetsiz açıyorsun, şuan öğle arasında internetsiz vidio dinliyorum .

sizin bölümünüz nedir önlisans olarak kaç yıl girdiniz kaç puan aldınız peki

sizin bölümünüz nedir önlisans olarak kaç yıl girdiniz kaç puan aldınız peki

hocam önlisasns olarak 2012 son olarak girdim toplamda 2 kere 2010-2012, 2014 günümüze hep lisans ama lisans ile önlisans puan hesaplama çok farklı önlisasntan 80 alıyorsan lisasntan 70 olarak düşüyor. 2012 önlisasn puan 76 iken 2014 lisans puanım 66

o zaman çokta mantıkli değil sanrm lisans olarak girmek keşke önlisans olarak 90 puanı hedefleseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…