2020 KPSS-B Hedef 90+

Günde kaç saat Kpss çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    30
Ben de 2020'ye hazırlanma niyetindeyim.
Bölümüm İşletme. Benim sıkıntım matematik ve coğrafya.

2019 Ağustos 'a kadar matematiği oturtmayı düşünüyorum. Ağustos ayında da dershaneye başlayıp dershane ile birlikte ilerleyeceğim kısmetse.

Yalnız Matematik için Kpss kaynakları yerine Tyt kaynaklarını düşünüyorum çünkü soru tipleri inanılmaz değişti. Standart sorular yok artık. Karekök 0 var bende. Onunla başlayacağım matematiğe.

Ben de 2020'ye hazırlanma niyetindeyim.
Bölümüm İşletme. Benim sıkıntım matematik ve coğrafya.

2019 Ağustos 'a kadar matematiği oturtmayı düşünüyorum. Ağustos ayında da dershaneye başlayıp dershane ile birlikte ilerleyeceğim kısmetse.

Yalnız Matematik için Kpss kaynakları yerine Tyt kaynaklarını düşünüyorum çünkü soru tipleri inanılmaz değişti. Standart sorular yok artık. Karekök 0 var bende. Onunla başlayacağım matematiğe.

hoşgeldin aramiza :)

evet bencede çok iy idüşünmüşssün bende işletmeyim:)

Ben matematik için ilk başta konu anlatım+ soru bankası olarak benim hocam yayınlarınıı almaya karar verdim arkadaşlar daha sonra elime para geçtikce diğer yayınlarınn soru bankalarına devam edeceğim

bayağı çalışmssınız neden düşük geldi puan ?
bende bundan korkuyorum çok calısıp emek verip puan alamamaktan
Benim 2014 puanım 87
2016 puanım 84
Ama önlisans olduğum ve bolumumden cok alım olmadığı için atanamadim
2018 e ise çok iyi hazırlandım, her dersten 5 er kitap bitirdim, 80 tane deneme çözdüm. Bunun 30 tanesini dersanede çözdüm.

Deneme sınavlarım hep 80-90 arası alıyordum ama sınavda 75 geldi. Ben de şok oldum.uzun süre etkisinden kurtulamadım :KK43:

Benim 2014 puanım 87
2016 puanım 84
Ama önlisans olduğum ve bolumumden cok alım olmadığı için atanamadim
2018 e ise çok iyi hazırlandım, her dersten 5 er kitap bitirdim, 80 tane deneme çözdüm. Bunun 30 tanesini dersanede çözdüm.

Deneme sınavlarım hep 80-90 arası alıyordum ama sınavda 75 geldi. Ben de şok oldum.uzun süre etkisinden kurtulamadım :KK43:
gerçekten şok geçirilecek bir durum acaba heyecanınıza mı yenildiniz yada birşeyleri yalnış mış yaptınız en basından .. çok üzücü bir durum ben en cok bundan korkuyorum çünkü anlattığınıza ve calısma düzeninize göre bu sene 90 puana rahatlıkla ulaşmanız gerekirdi

gerçekten şok geçirilecek bir durum acaba heyecanınıza mı yenildiniz yada birşeyleri yalnış mış yaptınız en basından .. çok üzücü bir durum ben en cok bundan korkuyorum çünkü anlattığınıza ve calısma düzeninize göre bu sene 90 puana rahatlıkla ulaşmanız gerekirdi
Aynen öyle.
80 nete 84 gibi bir puan geliyor bu da bana yetiyordu.
Çünkü bunsene lisans mezunu olarak hazirlanmistim.
Sınavda da 103 soru işaretledim, ama yanlışım çok çıktı.
Dersane hocam felan herkes çok.sasirdi

X