- 9 Nisan 2018
- 72
- 122
peki adam akıllı hazırlandığınız sene neden istediğiniz puan olmadı
Ben de 2020'ye hazırlanma niyetindeyim.
Bölümüm İşletme. Benim sıkıntım matematik ve coğrafya.
2019 Ağustos 'a kadar matematiği oturtmayı düşünüyorum. Ağustos ayında da dershaneye başlayıp dershane ile birlikte ilerleyeceğim kısmetse.
Yalnız Matematik için Kpss kaynakları yerine Tyt kaynaklarını düşünüyorum çünkü soru tipleri inanılmaz değişti. Standart sorular yok artık. Karekök 0 var bende. Onunla başlayacağım matematiğe.
müfredat değişiyor diyorlar amayeni yayınlar her zaman daha pahalı oluyor 2018 2017 kitapları daha hesaplıdır
Evet tarihe konu eklenmiş. Şu 15 temmuz olayları sanirimmüfredat değişiyor diyorlar ama
ben zaten bu sene mat ve türkçeyi halletmeyi planlıyorum inşallh vazgeçmez isemEvet tarihe konu eklenmiş. Şu 15 temmuz olayları sanirim
siz bu kpss çalışarak girmişsiniz peki neden olmadı ?Evet tarihe konu eklenmiş. Şu 15 temmuz olayları sanirim
Bende mat ve Türkçe inşallah. Ama daha başlamadım.ben zaten bu sene mat ve türkçeyi halletmeyi planlıyorum inşallh vazgeçmez isem
75 puan aldım.siz bu kpss çalışarak girmişsiniz peki neden olmadı ?
bayağı çalışmssınız neden düşük geldi puan ?75 puan aldım.
Benim 2014 puanım 87bayağı çalışmssınız neden düşük geldi puan ?
bende bundan korkuyorum çok calısıp emek verip puan alamamaktan
gerçekten şok geçirilecek bir durum acaba heyecanınıza mı yenildiniz yada birşeyleri yalnış mış yaptınız en basından .. çok üzücü bir durum ben en cok bundan korkuyorum çünkü anlattığınıza ve calısma düzeninize göre bu sene 90 puana rahatlıkla ulaşmanız gerekirdiBenim 2014 puanım 87
2016 puanım 84
Ama önlisans olduğum ve bolumumden cok alım olmadığı için atanamadim
2018 e ise çok iyi hazırlandım, her dersten 5 er kitap bitirdim, 80 tane deneme çözdüm. Bunun 30 tanesini dersanede çözdüm.
Deneme sınavlarım hep 80-90 arası alıyordum ama sınavda 75 geldi. Ben de şok oldum.uzun süre etkisinden kurtulamadım
Aynen öyle.gerçekten şok geçirilecek bir durum acaba heyecanınıza mı yenildiniz yada birşeyleri yalnış mış yaptınız en basından .. çok üzücü bir durum ben en cok bundan korkuyorum çünkü anlattığınıza ve calısma düzeninize göre bu sene 90 puana rahatlıkla ulaşmanız gerekirdi
Ben onlisanstan 87 gibi bir puanla atanamayinca lisans işletmeye tamamladim. Lisans işletme bolumumbölümünüz nedir benimde adalet bölümüm 90 almak lazım ki garanti olsun.. 85le felan atanamayız zaten
müfredat değişiyor diyorlar ama
peki 2018 yayınlarını nerden bulacağız kırtasiyecilere sordum yok hiç birindehyr müfredat değişmiyor coğrafya sadece tüik verileri değişiyor. bence 2019 yayınları çok pahalı
Ben onlisanstan 87 gibi bir puanla atanamayinca lisans işletmeye tamamladim. Lisans işletme bolumum
peki 2018 yayınlarını nerden bulacağız kırtasiyecilere sordum yok hiç birinde