2020 KPSS-B Hedef 90+

Günde kaç saat Kpss çalışıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    30
merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak ben işletme lisans mezunuyum yaşım 32 evliyim çocuklarım var 2 çocuğum KPSS 2020 ye hazırlanmak istiyorum kpss B yaşım 32 girdiğimde 34 yaşında olacağım atamalarda yani işletme olarak atamalarda yaş sınırı var mı yani istediğimiz zaman girebilir miyiz sınavlara atamalarda işletme mezunları için yaş sınırı var mı bunun sormak istiyorum ona göre şimdiden çalışmak istiyorum beni aydınlatırsanız çok sevinirim teşekkür ederim

hoca merhaba öncelikle,
hocam iyi araştırma yapmak gerekiyor benim bildiği merkezi atamada b grubu yaş sınırı yok açık alımlarda var, geçen yine burada bir arkadaş yine muhabbet içinde yaş sınırını sordu ben yok dedim başka bir arkadaş var dedi.

Kızlar geldi Ocak ayı hala motivasyon yok bende en iyisi matematik çalışmak sanırım. Zaman zaman da türkçe ama sistematik bir şekilde ilerleyemiyorum. Sizde de bu sorun oluyor mu daha zaman çok rahatlığı var :KK43:

Kızlar geldi Ocak ayı hala motivasyon yok bende en iyisi matematik çalışmak sanırım. Zaman zaman da türkçe ama sistematik bir şekilde ilerleyemiyorum. Sizde de bu sorun oluyor mu daha zaman çok rahatlığı var :KK43:

hocam bende öleyim bir gün çalışıyorum iki gün çalışamıyorum ama hiç bırakmıyorum, benim çalışma sebebim oğlum rahat bırakmıyor beni ama çocuğu olmayanlar ve ya bekar olanlar kpss derdini halldedin:) öle herşey yapın çocukla zormuş, matematikle başlamak en doğrusu motivasyon için yotubeden yardım alabilirsin ben arada öle yapıyorum

hocam bende öleyim bir gün çalışıyorum iki gün çalışamıyorum ama hiç bırakmıyorum, benim çalışma sebebim oğlum rahat bırakmıyor beni ama çocuğu olmayanlar ve ya bekar olanlar kpss derdini halldedin:) öle herşey yapın çocukla zormuş, matematikle başlamak en doğrusu motivasyon için yotubeden yardım alabilirsin ben arada öle yapıyorum

Çocuk ev yükü derken sizin için daha zor olur tabiki çalışmak ben bekarım o avantajım var ama iş yoruyor beni biraz çalışma saatlerim çok ama bahane biliyorum isteyen her türlü yapar. matematikten konu çalışmayı düşünmüyorum soru çözeceğim bol bol 2019 yaklaşınca panikledim bi an :bicak:

Çocuk ev yükü derken sizin için daha zor olur tabiki çalışmak ben bekarım o avantajım var ama iş yoruyor beni biraz çalışma saatlerim çok ama bahane biliyorum isteyen her türlü yapar. matematikten konu çalışmayı düşünmüyorum soru çözeceğim bol bol 2019 yaklaşınca panikledim bi an :bicak:

2019 kpss mi gireceksiniz?

sagolsun kuzenm verdi ay ay alırım artık kitapları benim aklıma takılan biraz 2018 yayınları ya bir sıkıntı olur mu yani ne biliyim 2019 daha mı iyi olurdu bilmiyorum ki
Canım sadece bir yayın cizmeyeceksin ki, bir tanesinde 2018 olsun sıkıntı olmaz.

acaba 80 den fazla çözünce de yine heyecan yapılır mı ben o kadar çözmedim ama yine de heyecan yapmıştım, dershane hocalarımın tavsiyesi bol deneme demişti bende o yüzden arkadaşa bol deneme demiştim.
Ben 2014 te de 100 deneme.cozdum 87 aldım.
Ama 2018 de alamadım. Tabiki çok çözmek.gerek 50 üstü bence.
Kimi.denemede anlar konuyu, kimi.ders çalışarak, kimi soru bankasından soru çözerek. Bunu görebilmek.gerek

hoca merhaba öncelikle,
hocam iyi araştırma yapmak gerekiyor benim bildiği merkezi atamada b grubu yaş sınırı yok açık alımlarda var, geçen yine burada bir arkadaş yine muhabbet içinde yaş sınırını sordu ben yok dedim başka bir arkadaş var dedi.
Merkezi alımlarda yok.ama açıktan alımlarda var.
Ben de 33 yasindayim 2020 de 35 oluyorum. Merkezi alım harici şansım kalmiyor

Allah bağışlasın kaç yaşında ?
Benim.kizim da 4 yaşında.

Selam kızlar ben Kasım ayında çok verimli çalıştım sadece hafta içi akşamları çalışabilirim gerçi ama inanın çok güzel çalışmıştım Aralık ayına girince fena gevşedim ya :KK43: ama şimdi sizin yorumları okudum motive oldum inanın

Selam kızlar ben Kasım ayında çok verimli çalıştım sadece hafta içi akşamları çalışabilirim gerçi ama inanın çok güzel çalışmıştım Aralık ayına girince fena gevşedim ya :KK43: ama şimdi sizin yorumları okudum motive oldum inanın

nemutlu bize hergün çalışınca bir gün bile boş geçirseniz bir tuhaflık oluyor :)

X