Çok teşekkür ederim canım. Hemen bakacağımMatematiğin kara kutusu var kızlar. Ösymnin son 50 yılda sorduğu bütün mat sınav sorularını derlemiş iki fasükül olan bir kitap. Tavsiye ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım. Hemen bakacağımMatematiğin kara kutusu var kızlar. Ösymnin son 50 yılda sorduğu bütün mat sınav sorularını derlemiş iki fasükül olan bir kitap. Tavsiye ederim
evet ben de hatırladım deyince. İşlem hızımızı artırmak adına çok da güzel olur. Çok teşekkürler.Matematiğin kara kutusu var kızlar. Ösymnin son 50 yılda sorduğu bütün mat sınav sorularını derlemiş iki fasükül olan bir kitap. Tavsiye ederim
Yukarıdaki arkadaşımızın dediği kaynağa bakmak istiyorum. Ne kadar bol bol soru çözersek o kadar hızlanırız matematikte. İlerleyen zamanlarda kaynak araştırdıkça sizlere de söylerim. Belki zorlarını bulurum :) çok çok teşekkürler canım :)Merhaba canım benim bildiğim yok anca bunu farklı kaynaklar ve dersanelerin yaptığı Türkiye Denemelerinde bulabilirsin.
eğer matematiği zayif olanlar için sifir matematik ve antreman matematik serisi var ondan başlayabilirsin.
peki hangi kaynak almalıyım mesela ben diyorum kiçocuğuma kayınvalidem bakıyor ülker de ar-ge de çalışıyorum laborantlık yapıyorum, iş çok yoğun bence pes etmezsin çünkü bir başlayınca araya hep bir şey giriyor ve sonrasından diyorsun iyi ki başlamişim bence başla gerçekten
peki hangi kaynak almalıyım mesela ben diyorum ki
bu sene mat ve türkçeyi hallediyim
seneye cografya tarih vs kalsın ama nerden nasıl başlamalıyım hangi yayını almalıyım çözmeliyim bilmiyorum
Kızlar matematikle ilgili sorunlarınızdan bahsetmişsiniz bir kaç şey söylemek istiyorum. Herkes matematiği çok anlayacak çok iyi yapacak diye birşey yok çünkü kiminin sözel zekası daha ağır basar ama maalesef ki eğitim ve sınav sistemimizde herkes eşit tutuluyor çok yanlış olduğunu düşünüyorum. Ama aynı zamanda matematiğin çalışılarak yapılamayacak birşey olduğunu da düşünmüyorum. Sadece geçmişten gelen matematik korkularımız olabilir. İyi bir matematik öğretmenine rastlamamış herkes bunu yaşıyor. Üzerine gidin ve korkmayın matematikten lütfen korkmayın yapamayacağınız birşey değil. Özellikle artık kaynak erişimi çok basit soru çözümleri konu anlatımları hepsine çok kolay bir şekilde ulaşabiliyoruz. Matematiğe bulmaca gibi baktım ben geometriye özellikle bulmaca çözer gibi çözdüm sadece 1 yıl iyi bir matematik öğretmenin oldu ortaokulda benim matematik açısından şansımdı diye düşünüyorum korkmamaya başladım ve böylelikle gelişti. Yapabileceğinize inanın çünkü yapabilirsiniz. Yeter ki kendinize inanın.
peki hangi kaynak almalıyım mesela ben diyorum ki
bu sene mat ve türkçeyi hallediyim
seneye cografya tarih vs kalsın ama nerden nasıl başlamalıyım hangi yayını almalıyım çözmeliyim bilmiyorum
öncelikle matematiği halletmek istiyorum sadece mat temel hi çyo sıfır mat..kaynağa gelince,
canım ben pegem setini aldim ben geçen yılda hazırlandığım için 2018 için yani bu sene hiç kaynak almadım, ama benim hocam pegem uzman kariyer isem çok kaynak var piyasada öncelikle hangi dersten başlayacaksın ona bir karar ver program yap sonra bir başla gerisi gelecektir.
ama daha 2 yıl var unutulur bence tarih felanBence en iyisini sen kendin bilirsin ama benim yaptığımı söyleyeyim her gün bir derse bakmaya çalışıyorum tüm dersleri aynı aynda götürüyorum tabi ağirlik matematik ve türkçe, 2019 yılı içerisinde hedefim tüm dersleri bitirip 2020 hazırlıkta hep deneme çözmek. bence adece türkçe ve matematikle gitme arada tarih de çalış iyice temel yap.
öncelikle matematiği halletmek istiyorum sadece mat temel hi çyo sıfır mat..
sonra türkçe ilk sene böyle olsun istiyorum
zaten video izleyeceğim için konu anlatmdan ziyade soru bankaları daha önemlidir değil mi. ?
bir çok kaynaktan soru çözülmeli ki pekişsin konu
zaten ben iş yerinde çalışabilirim sadece günlük 2 saat çalışşam daha 2 yıl var sanrm olurevet çok soru çok bol soru :)
yalnız kitaplar ateş pahası ya bakıyorumda netten
zaten ben iş yerinde çalışabilirim sadece günlük 2 saat çalışşam daha 2 yıl var sanrm olur
sizin bölümünüz nedir ?
daha önce girdiniz mi kpss ?
nasıl alınacak bilmiyorum ya üstelik tek yayın yetmez ki bir cok yayından sor çözmek lazmevet çok pahali çok
peki adam akıllı hazırlandığınız sene neden istediğiniz puan olmadıevet girdim hocam işletme ben 2010 bu yana hep giriyorum ama adam akıllı ilk hazırlanış 2018 oldu
yeni yayınlar her zaman daha pahalı oluyor 2018 2017 kitapları daha hesaplıdırnasıl alınacak bilmiyorum ya üstelik tek yayın yetmez ki bir cok yayından sor çözmek lazm
Çok teşekkür ederim canım. Hemen bakacağım
Rica ederim arkadaşlarımevet ben de hatırladım deyince. İşlem hızımızı artırmak adına çok da güzel olur. Çok teşekkürler.