- 31 Ağustos 2012
- 21.685
- 35.002
Nasıl bir hatahocam o ataya bende düştüm şimdi düz memurluk atamaları 95 üstü 2018 için
Lisansa tamamlamak gibi mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl bir hatahocam o ataya bende düştüm şimdi düz memurluk atamaları 95 üstü 2018 için
Nasıl bir hata
Lisansa tamamlamak gibi mi ?
sizde şu an hangi yayınlar varhocam kitap seçte var internetten ulaşabilirsin tüm sitelerde var benim hocamın kendi kitap sitesindede görmüştüm. 2018 benim hocam yayınları yazın google ara cubuğuna çıkacaktır
bende matematikle başlayacağım ama henüz yayın alamadımbence kızlar 2020 için gerçekten atanmak ve 90 üstü istiyorsanız hiç beklemeyin yavaştan başlayın kendinizi sıkmadan ben matematikle başladım, diğer derslerde sadece vidio dinliyorum not almıyorum, kulağımda kalsın diye
sizde şu an hangi yayınlar var
siz lisans olarak 2019 yılında mı gireceksiniz arkadaşlar
bende matematikle başlayacağım ama henüz yayın alamadım
ben şöyle yapmayı düşünüyorum.
örneğin matematik bir tane konu anlatımlı kitap temin edeceğim
mesela temel kavramlar bitti değil mi o ünite ile ilgili mümkün olduğunca farklı yayınlardan soru çözmek yoksa konu pekişmez. bir ünite ile ilgili bir ço kyayından soru çözülmeli böyle ilerlenmeli
bakmayı düşünüyorum çünkü bütcem yok canm cok fazlahocam çok doğru deil ama yapan arkadaşlarım var instagramda fotokopicim var tüm yayınların fotokobilerini çekiyor yarı fiyatına satıyor, ben almadım ama alanlar çok sana kalmış bir bak.
bende matematikle başlayacağım ama henüz yayın alamadım
ben şöyle yapmayı düşünüyorum.
örneğin matematik bir tane konu anlatımlı kitap temin edeceğim
mesela temel kavramlar bitti değil mi o ünite ile ilgili mümkün olduğunca farklı yayınlardan soru çözmek yoksa konu pekişmez. bir ünite ile ilgili bir ço kyayından soru çözülmeli böyle ilerlenmeli
tabiki siz deneme çözün daha faydalı olur çünkü zaten calısmıssınız önceki sene konuları biliyorsunuz temeliniz var benim herşeyim sıfır.hocam bende sadece 2019 pegem seti var başka yayın almadım birde benim hocam vatandaşlık soru bankası başka kaynak değilde bol deneme çözsem daha verimli olacaktır kendi adıma
bakmayı düşünüyorum çünkü bütcem yok canm cok fazla
evliyim malum cocuk var.. birde bakıcı parası veriyoruz üstüne araba kredimiz yeri geliyor ay sonu zor geliyor maaşdan maaşa alabilirim zaten hemen bakıyorum söylediğin sayfanın tam ismini verebilirmsiniz.
tabiki siz deneme çözün daha faydalı olur çünkü zaten calısmıssınız önceki sene konuları biliyorsunuz temeliniz var benim herşeyim sıfır.
sizin bölümünüz nedir önlisans olarak kaç yıl girdiniz kaç puan aldınız pekihocam benimde matematik sıfır sayılır yani hiç çalışmadım, diğer dersler az ya da çok aklımda boş zamanlarımda hep vidio dinledim ütü yaparken bulaşık yıkarken çocuğu uyuturken hep telefon elimdeydi birde youtubego diye bir şey keşfettim internet olan yerlerde istediğin vidioları indiriyorsun dişarda internetsiz açıyorsun, şuan öğle arasında internetsiz vidio dinliyorum .
sizin bölümünüz nedir önlisans olarak kaç yıl girdiniz kaç puan aldınız peki
o zaman çokta mantıkli değil sanrm lisans olarak girmek keşke önlisans olarak 90 puanı hedefleseydinizhocam önlisasns olarak 2012 son olarak girdim toplamda 2 kere 2010-2012, 2014 günümüze hep lisans ama lisans ile önlisans puan hesaplama çok farklı önlisasntan 80 alıyorsan lisasntan 70 olarak düşüyor. 2012 önlisasn puan 76 iken 2014 lisans puanım 66
Canım işletme puanları 83.5 la kapattı. 85 alsak rahat atanirizevet lisansa işletme tamamladım. lisans düz memurluk atamaları 2018 tavan yaptı kime sorsam 90 üstü alıyor, bir ben alamadım
o zaman çokta mantıkli değil sanrm lisans olarak girmek keşke önlisans olarak 90 puanı hedefleseydiniz