Canım işletme puanları 83.5 la kapattı. 85 alsak rahat ataniriz
bende bundan korkuyorum 2 yıl emek verip emeklerimin boşuna cıkmasından istediğim bir puanı alamamaktanbu hevesimi kırıyor çogu calısan heyecanına yeniliyor mesela..
haklısın canm cok haklısın..bunu yenmek için sana tek tavisyem ki ben öle yapıcam konular bitti mi bol deneme tek heyecanını bu yener ben öle yapıcam , çünkü kendini çok denemeye sokunca elbet sınav için kendini hazırlamış oluyorsun sanki evde normal kendi denemeni çözüyormussun gibi düşün öle gir bol dua ve tevekkül bol çalışma Yüce yaradan ol dediyse olur biz kullar biraz çabalasak bence olmayacak şey yoktur.
haklısın canm cok haklısın..
o senin fotokobi olayını bizim burada bir kitap evi yapıyormuş eşim ögrendide ordan yardım alacam
çünkü bir çok yayının soru bankasını almaya maddi durumumuz yok
benim hocam matematik çözümlü soru bankasını spariş ettim o gelecek yarin birgün.. 2018 yılını tabi..
elimde birde yargı var matematik konu anlatım
artık ilyas güneş hoca mat videoları ile başlamayı düşünüyorum bakalım
iş yerinde günlük 3 saat çalışabilirim sanrm
deniz hoca temel yapmak için daha mı iyi ? bende mi öyle yapsam önce deniz hocadan dinlesem bir üniteyi sonra ilyaş hoca ile mi devam etsem ki.ya gerçekten süper 3 saat çok çok iyi çok iyi değerlendir derim gerçekten. sonra sınav sonucu çıkınca istediğin puanı alamayınca diyorsun ki keşke daha fazla çalışsaydım . bunu ben çok kez dedim o yüzden 2020 bizim senemiz vidio ders notları kıtabı var ilyas hocanın 2018 yılı için 2019 da var ama ucuzunu al çünkü 2019 yılı için ders anlatımı yapmadı ilyas hocakpss için eğer vidio dinleyip bir yandan yazmak zor gelirse çkarmış adam herşeyi düşünmüş. ben suan deniz hocanın anlatımıyla gidiyorum onunla temel yapıp tekrar için ilyas hocayla gidicem giderkende vidio ders notu alıcam yazmamak için ama deniz hocayla ders dinlerken yazıyorum.
deniz hoca temel yapmak için daha mı iyi ? bende mi öyle yapsam önce deniz hocadan dinlesem bir üniteyi sonra ilyaş hoca ile mi devam etsem ki.
Günaydın hanımlar dün akşam kuzenime gittim bu sene kpss için dershaneye yazılmıştı
elinde kaynak kitaplar var rica ettim lazım değil ise bana verirmisin diye 2018 basım yılı sagolsun kırmadı beni
türkçe yok içinde
mat
tarih
cografya var.
deneme setleri verdi yargı ve pegemin birde.
ben zaten bu sene mat ve türkçe olarak gideceğim yaza kadar bunları bitireceğim
şu an mat 2018 basım elimde yargı konu anlatımve soru çözümlü bir kitap
+ yediiklim çözümlü soru bankası var.
ben birde internetten benim hocam mat soru bankası sipariş ettim çözümlü 2018 baskı 2019 almaya gerek yok bence mat için .
bir yayının daha soru bankasını almak istiyorum.
internetten pdf olarak bulabildiğim sorular cıkaracağım iş yerinde .
bugün itibari ile ilyaş güneş hoca ile başlıyorum. bakalım sıfır mat ile nerelere kadar geleceğim..
İnşallah vazgeçmem bir aksilik çıkmaz
türkçeye diğer ay başlayacağm türkçe için diğer ay kitap almaya başlayabilirim çünkü.
evet öyle yapym sagol canm .. seninle konuşmak inan iyi geliyor bana birilerine birşeyler yazmak rahatlatıyor insanımerhaba canım,
ben ilyas hocadan verim alamadım deniz hoca daha iyi anladım herkes bir değil bir yerden başla yeterki verim alamazsan başka hoca dinlersin, yeter ki başla
sagolsun kuzenm verdi ay ay alırım artık kitapları benim aklıma takılan biraz 2018 yayınları ya bir sıkıntı olur mu yani ne biliyim 2019 daha mı iyi olurdu bilmiyorum kibak kitabım yok diyordun nasıl bir anda çok fazla oldu, hemen başla allah yardimcin olsun
sagolsun kuzenm verdi ay ay alırım artık kitapları benim aklıma takılan biraz 2018 yayınları ya bir sıkıntı olur mu yani ne biliyim 2019 daha mı iyi olurdu bilmiyorum ki
evet öyle yapym sagol canm .. seninle konuşmak inan iyi geliyor bana birilerine birşeyler yazmak rahatlatıyor insanı
fotokobi vermiyorlar yasak dediler nerden bulabilirmcanım hiç fark yok sadece soru eklemişlerdir, ama için rahat etmiyorsa 2019 yayının fotokobisini al:)
fotokobi vermiyorlar yasak dediler nerden bulabilirm
evet baktm ama özelden mi yazmak gerekiyor sayfayahocam instagrama baktınız mı dediğim adrese orada fotokobi çekiyorlar
bende bundan korkuyorum 2 yıl emek verip emeklerimin boşuna cıkmasından istediğim bir puanı alamamaktanbu hevesimi kırıyor çogu calısan heyecanına yeniliyor mesela..
Ben 80 deneme çözdüm.bunu yenmek için sana tek tavisyem ki ben öle yapıcam konular bitti mi bol deneme tek heyecanını bu yener ben öle yapıcam , çünkü kendini çok denemeye sokunca elbet sınav için kendini hazırlamış oluyorsun sanki evde normal kendi denemeni çözüyormussun gibi düşün öle gir bol dua ve tevekkül bol çalışma Yüce yaradan ol dediyse olur biz kullar biraz çabalasak bence olmayacak şey yoktur.
Ben 80 deneme çözdüm.
Ama yine de heyecanlanıyor insan.emek veriyorsun karşılığını 2 saatte almaya çalışıyorsun