İnşAllah hayırlı haberlerle dönersiniz bende biran önce haftaya çarşamba olsun diyorum hakkımızda hayırlısı.Evet bu cuma gidicem inşAllah..
Ben de pazartesini bekliyorumİnşAllah hayırlı haberlerle dönersiniz bende biran önce haftaya çarşamba olsun diyorum hakkımızda hayırlısı.
Normal canım normal bende de oluyor bazı kadınlarda olur bazılarında yokKızlar sizde durumlar nasıl bende yoğun sarı bi akıntı oluyor normal mi acaba
Aaa canm hoşgeldin özele mi gidiyorsun cumartesiBen de pazartesini bekliyorumbelki Cumartesi de gidebilirim
ay bendede var oKızlar sizde durumlar nasıl bende yoğun sarı bi akıntı oluyor normal mi acaba
Ay aman enfeksiyon falan olmasında gerçi ben doktora sordum sirkeli suyla yıka dedi ama yapmadımNormal canım normal bende de oluyor bazı kadınlarda olur bazılarında yok
Sen yazınca direk karnına dokundumBen de şeyi merak ediyorum karnınız yumuşak mı sertlik henüz başlamaz değil mi buna takıldım
Demekki çoğumuz yaşıyoruz dediğim gibi enfeksiyon falan olmasındaay bendede var o
Hoş buldum canımAaa canm hoşgeldin özele mi gidiyorsun cumartesi
İnşallah canım hani korkuyorum bi sıkıntı olmasın da ama başlardayız henüz illaki yumuşak olurSen yazınca direk karnına dokundumyumuşak canm şiştikçe sertlik olur herhalde
Aynen canım iyi düşünmüşsün ama 9 günlük kontrol nasıl oluyo ilk defa duydumHoş buldum canımevet özele gitmeyi düşünüyorum o da şunun İçin hani 9 günlük kontrolü oluyor ya özelin diyorum gideyim eğer kalp atışı erken diye duyulmazsa Pazartesi de zaten devlete randevum var o zaman da olur da duyulmaz ise 9 güm içinde özele kontrol İçin giderim o zamana da duyulmuş olur inşallah
Aynen canım bi kalp atışını duysak rahatlıcaz da işte ondan sonra da hep kalbi atıyo mu diye düşüncez galibaİnşallah canım hani korkuyorum bi sıkıntı olmasın da ama başlardayız henüz illaki yumuşak olur
Nasil hissediyorsunuz. Benim korkularım var tabi ki sevimliyiz ama ne bileyim
Özele gidince 9 gün içerisinde kontrole ücretsiz gidebiliyorsun özelde duymadın mı hiç ya da söylememişlerdir sanaAynen canım iyi düşünmüşsün ama 9 günlük kontrol nasıl oluyo ilk defa duydum
Aynen haklısın canım benim de korkularım var ki daha önce iki kez kürtaj oldum benNasil hissediyorsunuz. Benim korkularım var tabi ki sevimliyiz ama ne bileyim
Aynen canım ya doğuma kadar hep korkular olacak inşallah bi sıkıntı olmasan kucağımıza alırızAynen canım bi kalp atışını duysak rahatlıcaz da işte ondan sonra da hep kalbi atıyo mu diye düşüncez galiba
benm sağ tarafm sola göre biraz daha sertBen de şeyi merak ediyorum karnınız yumuşak mı sertlik henüz başlamaz değil mi buna takıldım