2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Mecbur eczaneden Bi tane getirtcez doktora da gitmek zor
Bunun için doktora gitmeye gerek yok zaten, eczacıya danışmak yeter aslında, ağız bezini biraz ıslatıp soğutup masaj yapmak da rahatlatıyor, izin veriyorsa parmakla masaj aynı şekilde hem de çıkmasına yardımcı olur. Ben çıktı mı diye bakarken şekilden şekile giriyordum görmek için bir türlü açmıyordu ağzını, ağrıyordu herhalde 😑 çıktıktan sonra rahatladı şimdi hep açık ağzı 🤩

Bunun için doktora gitmeye gerek yok zaten, eczacıya danışmak yeter aslında, ağız bezini biraz ıslatıp soğutup masaj yapmak da rahatlatıyor, izin veriyorsa parmakla masaj aynı şekilde hem de çıkmasına yardımcı olur. Ben çıktı mı diye bakarken şekilden şekile giriyordum görmek için bir türlü açmıyordu ağzını, ağrıyordu herhalde 😑 çıktıktan sonra rahatladı şimdi hep açık ağzı 🤩
Asla izin vermiyor elimi daha yaklaştırmadan itiyor ağzını sıkı kapatıyor bizimki de sıkıntısız çıkartır inşallah ya eşim almış Bi tane bakalım denicem rahatlatır inşallah

Ben de bugün onu düşündüm, keşke ek gıda ile birlikte başlasaydım diye 😕 gerçi rahatsız olmuyor ve sonrasında rahat yapıyor ama ben çok rahatsız oluyorum
Bizimki çok aşırı kabız oldu ya hatta kan bile geldi o kadar zorlandı ki o kadar fazla bişey de vermiyorm sence diş kabızlık yapar mı

Kızlaar napcaz bu gece sürekli uyanan bebelerle artık zombiye döndüm sürekli kalkıp emzirmekten😩 geçmiş sayfalarda gördüm benimle aynı durumda olanlar da var. Var mı çözüm bulabilen. Diş falan da çıktığı yok 2 buçuk aydır böyle çok yoruldum artık 😔

diş kabızlık yapar mı
Evet çok nadirde olsa diş bazı bebeklerde kabızlık yapıyor 4 yasindaki kızımda bunu yaşadım çok zor yemiyor emmiyor diye pes etme sık sık besle öyle geçiyor kolay yiyebileceği sevdiği şeylerden ver yemezse daha kötü oluyor sertleşmeden atmalı dışkıyı

Evet çok nadirde olsa diş bazı bebeklerde kabızlık yapıyor 4 yasindaki kızımda bunu yaşadım çok zor yemiyor emmiyor diye pes etme sık sık besle öyle geçiyor kolay yiyebileceği sevdiği şeylerden ver yemezse daha kötü oluyor sertleşmeden atmalı dışkıyı
Emzirmiyorum da ama mamasını zorla içiriyorm Bi kaç çay kaşığı yoğurt çorba falan zorla boğazından geçirmeye çalışıyorum çok kötü oldu ikinci seferde kan bile geldi o kadar zorlandı ki

Merhaba herkese, bebekler ek gıdaya geçtiğinden beri kaka konusunda farklılıklarınız oldu mu? Her gün 2-3 kez kaka yapan kızım şimdi. 2-3 günde bir yapıyor 🤷🏽‍♀️
Canim hazırladığın yiyeceklerine zeytin yağı koy 1 çay kaşığı, ben muhallebi tarzıda yapsam ekliyorum mutlaka hergun 1 kere yapıyor

Kızlaar napcaz bu gece sürekli uyanan bebelerle artık zombiye döndüm sürekli kalkıp emzirmekten😩 geçmiş sayfalarda gördüm benimle aynı durumda olanlar da var. Var mı çözüm bulabilen. Diş falan da çıktığı yok 2 buçuk aydır böyle çok yoruldum artık 😔

Ben her uyandığında emzirmeyi bıraktım biraz düzeldi gibi, iki-üç saatte bir emziriyorum diğerlerinde salla piş piş filan yapıyorum.

Canım bizim doktor tavsiye etmedi içeriklerinden dolayı, onun yerine sulu dış kaşıyıcı alıp dolapta bekletip verin, hiç bişey bulamazsan temiz bı tulbenti dolapta beklet eline ver dedi
Hiç işe yaramadı zaten ya etki etmedi eline de ne versem o ağrıdan hiç birini kabul etmiyor

Merhaba herkese, bebekler ek gıdaya geçtiğinden beri kaka konusunda farklılıklarınız oldu mu? Her gün 2-3 kez kaka yapan kızım şimdi. 2-3 günde bir yapıyor 🤷🏽‍♀️
Merhaba ben bebegime haftada iki yada üç defa yulaf ezmeli kahvaltı yapıyorum oda bagirsakları çalıstirdıgi icin çok rahat kakasıni yapiyo deneyebilirsin sende ☺

X