- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
Mecbur eczaneden Bi tane getirtcez doktora da gitmek zorDentinox kullandım ama pek bir etkisi olmadı bizde denemekte fayda var yine de tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mecbur eczaneden Bi tane getirtcez doktora da gitmek zorDentinox kullandım ama pek bir etkisi olmadı bizde denemekte fayda var yine de tabi
Aynen benimki de günde iki üç kaka yapıyordu şimdi iki gündür yapmadıMerhaba herkese, bebekler ek gıdaya geçtiğinden beri kaka konusunda farklılıklarınız oldu mu? Her gün 2-3 kez kaka yapan kızım şimdi. 2-3 günde bir yapıyor
Bizimki de çok kötü kabız oldu bide üstüne tekrardan bende biogaiya başlicam bugün inşallah düzelirMerhaba herkese, bebekler ek gıdaya geçtiğinden beri kaka konusunda farklılıklarınız oldu mu? Her gün 2-3 kez kaka yapan kızım şimdi. 2-3 günde bir yapıyor
Ben de bugün onu düşündüm, keşke ek gıda ile birlikte başlasaydım diye gerçi rahatsız olmuyor ve sonrasında rahat yapıyor ama ben çok rahatsız oluyorumBizimki de çok kötü kabız oldu bide üstüne tekrardan bende biogaiya başlicam bugün inşallah düzelir
Bunun için doktora gitmeye gerek yok zaten, eczacıya danışmak yeter aslında, ağız bezini biraz ıslatıp soğutup masaj yapmak da rahatlatıyor, izin veriyorsa parmakla masaj aynı şekilde hem de çıkmasına yardımcı olur. Ben çıktı mı diye bakarken şekilden şekile giriyordum görmek için bir türlü açmıyordu ağzını, ağrıyordu herhalde çıktıktan sonra rahatladı şimdi hep açık ağzıMecbur eczaneden Bi tane getirtcez doktora da gitmek zor
Asla izin vermiyor elimi daha yaklaştırmadan itiyor ağzını sıkı kapatıyor bizimki de sıkıntısız çıkartır inşallah ya eşim almış Bi tane bakalım denicem rahatlatır inşallahBunun için doktora gitmeye gerek yok zaten, eczacıya danışmak yeter aslında, ağız bezini biraz ıslatıp soğutup masaj yapmak da rahatlatıyor, izin veriyorsa parmakla masaj aynı şekilde hem de çıkmasına yardımcı olur. Ben çıktı mı diye bakarken şekilden şekile giriyordum görmek için bir türlü açmıyordu ağzını, ağrıyordu herhalde çıktıktan sonra rahatladı şimdi hep açık ağzı
Bizimki çok aşırı kabız oldu ya hatta kan bile geldi o kadar zorlandı ki o kadar fazla bişey de vermiyorm sence diş kabızlık yapar mıBen de bugün onu düşündüm, keşke ek gıda ile birlikte başlasaydım diye gerçi rahatsız olmuyor ve sonrasında rahat yapıyor ama ben çok rahatsız oluyorum
Eşim joie multiply almışSade temizlemesi rahat şirin bisey ya :) eşiniz ne almış?
Bizde onu aldık bende çok beğendimBen aldım o modeli inanaılmaz memnun herkese de şiddetle tavsiye ederim ok konforlu
Annem hep diş ishal yapar korkma derdi ama Dr a sormakta yarar var. Su günkurusu ve zeytinyağı kullan yiyeceklerindeBizimki çok aşırı kabız oldu ya hatta kan bile geldi o kadar zorlandı ki o kadar fazla bişey de vermiyorm sence diş kabızlık yapar mı
Kullanıyorum canım ama hiç işe yaramıyor sade de veriyorum hepAnnem hep diş ishal yapar korkma derdi ama Dr a sormakta yarar var. Su günkurusu ve zeytinyağı kullan yiyeceklerinde
Çok geçmiş olsunKullanıyorum canım ama hiç işe yaramıyor sade de veriyorum hep
Evet çok nadirde olsa diş bazı bebeklerde kabızlık yapıyor 4 yasindaki kızımda bunu yaşadım çok zor yemiyor emmiyor diye pes etme sık sık besle öyle geçiyor kolay yiyebileceği sevdiği şeylerden ver yemezse daha kötü oluyor sertleşmeden atmalı dışkıyıdiş kabızlık yapar mı
Emzirmiyorum da ama mamasını zorla içiriyorm Bi kaç çay kaşığı yoğurt çorba falan zorla boğazından geçirmeye çalışıyorum çok kötü oldu ikinci seferde kan bile geldi o kadar zorlandı kiEvet çok nadirde olsa diş bazı bebeklerde kabızlık yapıyor 4 yasindaki kızımda bunu yaşadım çok zor yemiyor emmiyor diye pes etme sık sık besle öyle geçiyor kolay yiyebileceği sevdiği şeylerden ver yemezse daha kötü oluyor sertleşmeden atmalı dışkıyı
Canim hazırladığın yiyeceklerine zeytin yağı koy 1 çay kaşığı, ben muhallebi tarzıda yapsam ekliyorum mutlaka hergun 1 kere yapıyorMerhaba herkese, bebekler ek gıdaya geçtiğinden beri kaka konusunda farklılıklarınız oldu mu? Her gün 2-3 kez kaka yapan kızım şimdi. 2-3 günde bir yapıyor
Canım bizim doktor tavsiye etmedi içeriklerinden dolayı, onun yerine sulu dış kaşıyıcı alıp dolapta bekletip verin, hiç bişey bulamazsan temiz bı tulbenti dolapta beklet eline ver dediMecbur eczaneden Bi tane getirtcez doktora da gitmek zor
Kızlaar napcaz bu gece sürekli uyanan bebelerle artık zombiye döndüm sürekli kalkıp emzirmekten geçmiş sayfalarda gördüm benimle aynı durumda olanlar da var. Var mı çözüm bulabilen. Diş falan da çıktığı yok 2 buçuk aydır böyle çok yoruldum artık
Hiç işe yaramadı zaten ya etki etmedi eline de ne versem o ağrıdan hiç birini kabul etmiyorCanım bizim doktor tavsiye etmedi içeriklerinden dolayı, onun yerine sulu dış kaşıyıcı alıp dolapta bekletip verin, hiç bişey bulamazsan temiz bı tulbenti dolapta beklet eline ver dedi
Merhaba ben bebegime haftada iki yada üç defa yulaf ezmeli kahvaltı yapıyorum oda bagirsakları çalıstirdıgi icin çok rahat kakasıni yapiyo deneyebilirsin sende ☺Merhaba herkese, bebekler ek gıdaya geçtiğinden beri kaka konusunda farklılıklarınız oldu mu? Her gün 2-3 kez kaka yapan kızım şimdi. 2-3 günde bir yapıyor