- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
Çok geçmiş olsun ailene canım bende aynısını yaşadım annemde çok kötü atlattı ama çok şükür ki atlattılar iyileşmelerine sevindim benimde saçlar dökülüyor hep emziriyorsan ondan eksra takviye almalısın vitaminlerin gidiyordur hep ben emzirdiğim ilk aylarda öyle oluyordum kolumu kaldıracak halim olmuyorduKizlar nasilsiniz uzun zamandir giremiyorum 1 ay annemlerin yanina gideyim dedim ama hic sevinemedim bile Annem babam kardesim covid oldu ayni evde ben bebeğim annemler kaldik ben gecirdigim icin bana tekrar bulasmadi şükür bebeğimde etkilenmedi ama cok kötü zamanlar gecirdim annem cok agir atlatti ciğerlerini kitlemisti şükür cok toparladi ama bende cok etkilendim cok yıprandım.. Rabbim tekrarini yasatmasin insallah. Benim saclarim 2 aydr cok dökülüyor resmen sac kalmadi basimda yorgunluk güçsüzlük halsizlik de var üstümde oyleki kizimi kucagima alacak gücü bulamiyorum.kendimde. Doktora gittim kan verdim saglikocagina. Kansizlik ve tiroidlerim düşmüş 15 gun sonra kontrole gidicem sizde yasadinizmi ne durumdasiniz ?