- 30 Nisan 2018
- 1.776
- 2.110
- 37
Kızlar bizde 3. Aydan 4. Aya kadar çok güzel bu düzenimiz vardı gece bir kez uyanır en son 8 buçukta tam uyanirdi ne olduysa 4. Ay da asi olup kan ilacina başlayınca bir daha duzelmedi gece devamlı uyanıyor en son yanıma alıp uyuyorum onda eşim de ayırdım yatağı ya o salonda ya biz salondayiz çünkü sabah uykusuz kaliyor ise gidemiyor. Kan ilacını kestim ek gıdaya geçtik ama yine aynı ben uykusuzluga dayaniyorum o sorun değilde eşimle nerdeyse hamilelikten beri ayrı uyuyoruz bir süre sonra normallesiyor asker arkadaşı gibi olduk resmenBizim de gündüz uykulari çok kısa,eğer uyutup yatağına koyarsam 10 dk sonra uyanıyor, yanında yatıp her kipirdandiginda pis pis yaparsam ya da ayağımda tutup yine uyandikca sallarsam 40 dk kadar uyuyor.
Valla bu iş biraz şans galiba, bize uyuyan bebiş düşmedi:) canları sağolsun
Ben bu ara uyku işine çok taktım cunku anneyi çok etkiliyor uykusuzluk. Gecede bı kez kalmak hayal ama en azından olabilecek en iyi seviyeye getirmek için kendi capimda birşeyler deneyeceğim bakalım.
Kızlar bizde 3. Aydan 4. Aya kadar çok güzel bu düzenimiz vardı gece bir kez uyanır en son 8 buçukta tam uyanirdi ne olduysa 4. Ay da asi olup kan ilacina başlayınca bir daha duzelmedi gece devamlı uyanıyor en son yanıma alıp uyuyorum onda eşim de ayırdım yatağı ya o salonda ya biz salondayiz çünkü sabah uykusuz kaliyor ise gidemiyor. Kan ilacını kestim ek gıdaya geçtik ama yine aynı ben uykusuzluga dayaniyorum o sorun değilde eşimle nerdeyse hamilelikten beri ayrı uyuyoruz bir süre sonra normallesiyor asker arkadaşı gibi olduk resmen
Evet ben hic bundan bahsetmedim burda bu zamana kadar bi yazayim dedim oyle allah esirgesin masallah butun bebeklereMaşaAllah canım bence bahsetme kimseye yagerçekten mazaAllah göze falan gelirsiniz
Sevdi mi, ne kadar yedi? Bence bu gece mamaları bı sure sonra bize çare olacak, ben ilk verdiğimde hiç uyumadı,bence alışkın olmadığı için rahatsız oldu gece
Bı de biz 5 ay 13 günlüğüz o yüzden tekrar vermedim herhalde hazır değil diye,6 ay dolsun tekrar deneyeceğim
İnşallah çok güzel uyur sizin bebiş bu gece
Sevdi mi sevmedi mi anlayamadım çünkü başta yerken bi anda ağlayıp kendini sıkmaya istememeye başladı. Halbuki çok da yememişti. Yarım cezve yapmıştım. Onun da yarısını kendisi ve üstü başı yedikalanı dolaba koydum yarın yine denemek için.
Bu gece için işe yaramış görünmüyor mama
Afiyet bal şeker olsun kuzuya, olumsuz dusunmeyelim çok güzel uyur inşallah
Ben 21:30 da yatırmıştım bı saat olmadan kalktı şimdi yine yatırdım,
Artık bunları uyandı diye saymıyorum, ben uyuduktan sonraki kalkmalarini sayacagim moralim bozulmasın diye
Merhaba güzel annelerOğlum 1 Temmuzda doğdu her ne kadar Temmuz annesi olsam da gözüm sizin topikte Bugün ilk kez 1 çay kaşığı yoğurt yedirdim severek yedi ek gıdaya geçenlerden fikir almaya geldim neler yaptınız nasıl gidiyor
Valla biz de öyle yaptık malesef artık ayrı uyuyoruz dediğin gibi bende atak filan sandım ama geçmedi açlık filan da değil bir de bazen sanki kabus görmüş gibi ağlayarak uyanıyor sabaha karsi yorgun düşüyor artık uyuyor ama her saat başı uyanmaktan bende uyudgumu anlamıyorum uyku konusunda dayanikliyim ama duzen denilen bişey kalmadıAynen bizim de 3-4 ay arası çok iyiydi,9 da uyurdu gece bir en fazla iki kere kalkardı, ne olduysa 4 ay bı haftalıkken başladı. Başlarda geçici sandım atakdir vs diye ama bı ay oldu daha kötüye gidiyor
Aslında aynı şeyleri yaşayanları okuyunca umutlaniyorum geçecek inşallah
Bizim Dr bu ay normal diyor algısı açıldı diyor
Benim eşim de bugün dediki eğer seni istiyorsa uyuyacaksa yanına al ben salona gideyim:)
Valla biz de öyle yaptık malesef artık ayrı uyuyoruz dediğin gibi bende atak filan sandım ama geçmedi açlık filan da değil bir de bazen sanki kabus görmüş gibi ağlayarak uyanıyor sabaha karsi yorgun düşüyor artık uyuyor ama her saat başı uyanmaktan bende uyudgumu anlamıyorum uyku konusunda dayanikliyim ama duzen denilen bişey kalmadı
Canım ben erken başladım hem obur hem çok ilgiliydi ilk patates havuç ile başladım catalla ezdim sonra bugün pirasa ve havucu pişirip blendirda parcacikli çekip pirinç katip verdim ilk patates havuç ezip basla cignesin içine zeytinyağı koy biraz civik olsun ki yutsun bunlara alışınca pirinç koy yogurtla pirinç çorbası yaptımSelam canım hoşgeldin
Ben düzenli olarak geçmesem de yoğurt, elma, ayva, mandalina, havuç, patates, pirinç unu, cicibebe falan tattırdım.
Benim de aklımda ek gıdayla ilgili çok soru varTaneli şeylerden acayip korkuyorum. Mesela çorba yapıp içine biraz pirinç ya da şehriye koyayım diyorum ama sanki taneli bişey vermemem lazım gibi düşünüyorum
Canım ben erken başladım hem obur hem çok ilgiliydi ilk patates havuç ile başladım catalla ezdim sonra bugün pirasa ve havucu pişirip blendirda parcacikli çekip pirinç katip verdim ilk patates havuç ezip basla cignesin içine zeytinyağı koy biraz civik olsun ki yutsun bunlara alışınca pirinç koy yogurtla pirinç çorbası yaptım
Hoşbulduk canım cevapladığın için teşekkürler ben de tedirgin başladım o yüzden sebzelerden değil de yoğurtla başlamak istedim. 3 gün kuralına uyarak devam etmeyi düşünüyorum 3 gün arttırarak yoğurt vericem sonra mevsim sebzelerini buharda pişirip çatalla ezerek denicem bakalım iyi geçer inşallahSelam canım hoşgeldin
Ben düzenli olarak geçmesem de yoğurt, elma, ayva, mandalina, havuç, patates, pirinç unu, cicibebe falan tattırdım.
Benim de aklımda ek gıdayla ilgili çok soru varTaneli şeylerden acayip korkuyorum. Mesela çorba yapıp içine biraz pirinç ya da şehriye koyayım diyorum ama sanki taneli bişey vermemem lazım gibi düşünüyorum
Hoşbulduk canım cevapladığın için teşekkürler ben de tedirgin başladım o yüzden sebzelerden değil de yoğurtla başlamak istedim. 3 gün kuralına uyarak devam etmeyi düşünüyorum 3 gün arttırarak yoğurt vericem sonra mevsim sebzelerini buharda pişirip çatalla ezerek denicem bakalım iyi geçer inşallah
Pirinç unu ile yapılan şeyler cici bebeler falan besin değeri olmayan şeyler değil miydi ya. Ben sadece buharda pişmiş sebze, meyve ve yoğurt verdim.
Pirinç unu ile yapılan şeyler cici bebeler falan besin değeri olmayan şeyler değil miydi ya. Ben sadece buharda pişmiş sebze, meyve ve yoğurt verdim.
Valla biz de öyle yaptık malesef artık ayrı uyuyoruz dediğin gibi bende atak filan sandım ama geçmedi açlık filan da değil bir de bazen sanki kabus görmüş gibi ağlayarak uyanıyor sabaha karsi yorgun düşüyor artık uyuyor ama her saat başı uyanmaktan bende uyudgumu anlamıyorum uyku konusunda dayanikliyim ama duzen denilen bişey kalmadı
Pirinç ununu gece maması olarak verdim hazır mamaların içeriğini temiz bulmadığım için. Çok fazla koruyucu vs vardı. Cicibebeyi de günde 5 6 adet verilebilir diye okudum. Bebek cipsi gibi düşün
A bi de pirinç unu maması için şunu söyleyeyim içeriğini zenginleştirmek bizim elimizde. İçerisine süt, zeytinyağı ve 2-3 çeşit farklı un katarak daha besleyici yapılabilir. Ben sırf karnı mı acıkıyo acaba diye düşünerek vermiştimama dün gecenin aynısını yaşadım