- 14 Mayıs 2020
- 249
- 161
- 36
Sanırım sizde mama başlayınca bi umut düzelir diye bekleyenlerdensinizCanım gece uykusu mamadan önce iyi miydi yoksa mamayla mı toparladınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım sizde mama başlayınca bi umut düzelir diye bekleyenlerdensinizCanım gece uykusu mamadan önce iyi miydi yoksa mamayla mı toparladınız?
Sanırım sizde mama başlayınca bi umut düzelir diye bekleyenlerdensiniz
Sanırım sizde mama başlayınca bi umut düzelir diye bekleyenlerdensiniz
Aynen gecede 10-15 defa kalkıyor
Ek gıdaya başlayan annelere bir sorum var. Yoğurt vermeye başladiniz mi? Yogurt yapma makinelerinden kullanan var mı ne düşünüyorsunuz?
Merhaba, ben de aslında temmuz annesi olacaktım orayı takip ediyorum, yazıyorum ama bebeğim 28 Haziran'da doğdu son anda Haziran annesi oldum.
Bizimki de gece en az 10 defa kalkıyor, acaba geçici bir durum mu diye sizi okumaya geldim ama galiba yakın zamanda geçmeyecek.
Bizim doktora bu durumu sordum ,6. Ay itibari ile etrafa karşı algıları çok artar bu durumda sürekli annesine sarılmak güven duymak ister dedi, e ama herkesinki uyuyor bı benimki mi sarilmak istiyor anlamadım:)
Neyse bu dönemde alistirdin alistirdin yoksa üç yaşına kadar çekersin dedi, eğer tok olduğundan eminsen emzirme sakın sakinlestir yerine koy dedi bırakır uyanmayı dedi. Artık iki saatte bir emziriyorum diğer uyandıklarında emzirmiyorum ama bı iyileşme yok.
Aslında kilo alımı iyi mama verme dedi ama ben dayanamadım mama vermeyi de denedim yine uyumadı.
Sizinde mutlaka uyusun diye yapacaklarınız vardır, bana da yazarmisiniz faydasını gördüğünüz bişey olursa
Canim ben 40 ı çiktiktan beri mama veriyorum geceleri hep guzel uyuyor gunduzleride 2 saat arayla uyur ben uyku icin ekstra bisey yapmadim dogdugundan beri bebegim uyumayi hep seviyor uyku gerilemesi atak falan yasamadim hicCanım gece uykusu mamadan önce iyi miydi yoksa mamayla mı toparladınız?
Kızım 5 ay 20 günlük ben son 20 gündür yogurt veriyorum ama hergun degil 2 gunde bir veriyorum cok seviyor , bence cam kavanozda kendin mayalayabilirsin gunde 2 yemek kaşığı kadar yese baya yeterli olur kavanozdaki makineye gerek yok benceEk gıdaya başlayan annelere bir sorum var. Yoğurt vermeye başladiniz mi? Yogurt yapma makinelerinden kullanan var mı ne düşünüyorsunuz?
Canım acaba dişimi huzrsuz yapiyor uyutmuyor , yada daha doyurucu biseyler versen uyumadan önce , birde gunduzleri cok uyutmamaya çalissan oyun oynatsan yogrulsa iyice gece iyi uyur belki birde hamileyken anne uykusuzsa rahat uyumadiysa dogunca bebegide uykusuz oluyormus mesela çok gazliysan hamileyken bebekte gazli oluyomuş oyle duyduydum , ben mesela eşimi gönderir tekrar uyurdum.her fırsatta uyurdum simdi kizimda her firsatta uyumak istiyor baglantilimi bilememMerhaba, ben de aslında temmuz annesi olacaktım orayı takip ediyorum, yazıyorum ama bebeğim 28 Haziran'da doğdu son anda Haziran annesi oldum.
Bizimki de gece en az 10 defa kalkıyor, acaba geçici bir durum mu diye sizi okumaya geldim ama galiba yakın zamanda geçmeyecek.
Bizim doktora bu durumu sordum ,6. Ay itibari ile etrafa karşı algıları çok artar bu durumda sürekli annesine sarılmak güven duymak ister dedi, e ama herkesinki uyuyor bı benimki mi sarilmak istiyor anlamadım:)
Neyse bu dönemde alistirdin alistirdin yoksa üç yaşına kadar çekersin dedi, eğer tok olduğundan eminsen emzirme sakın sakinlestir yerine koy dedi bırakır uyanmayı dedi. Artık iki saatte bir emziriyorum diğer uyandıklarında emzirmiyorum ama bı iyileşme yok.
Aslında kilo alımı iyi mama verme dedi ama ben dayanamadım mama vermeyi de denedim yine uyumadı.
Sizinde mutlaka uyusun diye yapacaklarınız vardır, bana da yazarmisiniz faydasını gördüğünüz bişey olursa
Doktor dişlerine de baktı daha zamanı var dedi.Canım acaba dişimi huzrsuz yapiyor uyutmuyor , yada daha doyurucu biseyler versen uyumadan önce , birde gunduzleri cok uyutmamaya çalissan oyun oynatsan yogrulsa iyice gece iyi uyur belki birde hamileyken anne uykusuzsa rahat uyumadiysa dogunca bebegide uykusuz oluyormus mesela çok gazliysan hamileyken bebekte gazli oluyomuş oyle duyduydum , ben mesela eşimi gönderir tekrar uyurdum.her fırsatta uyurdum simdi kizimda her firsatta uyumak istiyor baglantilimi bilemem
Kesinlikle katılıyorum bi bizimkiler mi sarılmak istiyor anlamıyorum
Ben her uyandığında emzirmiyorum çünkü bazen gözü kapalı bir şekilde ağlıyor kucağa aldığımda memeye gelinceye kadar uyuyor. Bazen de memeden sonra bile yatağa koyunca ağlıyor. Ne yapacağını tahmin edemiyorum artık
Tabii ben haber veririm. Aslında pazartesi günü aşımız var. Calpol vs verince belki daha rahat uyur ya da aşıdan sonra huy değiştirir belki bilemiyorum. Bu akşam da pirinç unu maması vericem uyur mu diye görmek için. Sonuçlardan haberdar ederim mutlaka
Aynı durumdayım çare bulamıyorum..Aynen gecede 10-15 defa kalkıyor
Bizim doğduğundan beri myle gündüz uykularıda zor kısa uyuyor kolay uyuyan bi bebek olmadı.. çevremizdeki ondan küçük ve büyük bebekler var gece 1 kere 2 kere kalkıyorlar.. sizin gündüz uykuları nasıl? Bende 30 haziran annesiyim.. yani 2 defa falan emzirmeden ayakta gezdirerek uyutmayada çalışıyorum ama tepkili çok ağlıyor bir süre sonra uyuyorMerhaba, ben de aslında temmuz annesi olacaktım orayı takip ediyorum, yazıyorum ama bebeğim 28 Haziran'da doğdu son anda Haziran annesi oldum.
GeçememişimHarika canım tebrikler yalnız iyi dayanmışsın valla
Ben 2 ders sonunda pes edip tartıldım
sen daha tartılmadın mı
Gerek yokki öyle makineye falan yapımı çok basit ben taze olsun diye küçük kavanozda mayaladım günlük Bi kaç kaşık yiyiyorEk gıdaya başlayan annelere bir sorum var. Yoğurt vermeye başladiniz mi? Yogurt yapma makinelerinden kullanan var mı ne düşünüyorsunuz?
Aynen ben de kestiremiyorum ne yapacağını, inşallah mama size fayda eder, ben hipp in 4 aydan sonra verilen gece mamasını denedim, çok da sevdi bayaa yedi, ay o gece ne umutlandim dedim kesin uyuyacak bu gece, daha fazla kalktı o gece:)
Üç gece önce bı sefer kesintisiz 4 saat uyumuştu sadece hala o gün neyi doğru yaptım acaba diye düşünüyorum
Canim ben 40 ı çiktiktan beri mama veriyorum geceleri hep guzel uyuyor gunduzleride 2 saat arayla uyur ben uyku icin ekstra bisey yapmadim dogdugundan beri bebegim uyumayi hep seviyor uyku gerilemesi atak falan yasamadim hic
Bizim doğduğundan beri myle gündüz uykularıda zor kısa uyuyor kolay uyuyan bi bebek olmadı.. çevremizdeki ondan küçük ve büyük bebekler var gece 1 kere 2 kere kalkıyorlar.. sizin gündüz uykuları nasıl? Bende 30 haziran annesiyim.. yani 2 defa falan emzirmeden ayakta gezdirerek uyutmayada çalışıyorum ama tepkili çok ağlıyor bir süre sonra uyuyor
Pirinç unu maması verdim ve uyutmam 2 saati buldu neredeyse sanırım alışmamız mı lazım bilmiyorum ki