Aynen bende ya herşeyin hayırlısı :)Sonuc negatif sanırım.ben iyi başlamışken durması korkuttu... hayırlısı inşaallah ama şu an ikinciye hazır değilim.
Gunduz uykularında da mı boyle yoksa hepsınde mi , biz hala besıgı sallayarak uyutuyoruz ama sallamak iyi drgılmıs bende buranoncr uyku egıtımı vermelıyım.. ama uykuya dalmakta aşırı zorlanıo bızımkı, sanki drdıgını yapsam saatlerce uyumaz gıbı ama denemelıyımmm
Tüm uykuları artık kendi yatağında sallamadan bazı günler zorluyor elbette ama alışıyor uyuyana kadar asla yalnız bırakmıyorum hep elim yanındaGunduz uykularında da mı boyle yoksa hepsınde mi , biz hala besıgı sallayarak uyutuyoruz ama sallamak iyi drgılmıs bende buranoncr uyku egıtımı vermelıyım.. ama uykuya dalmakta aşırı zorlanıo bızımkı, sanki drdıgını yapsam saatlerce uyumaz gıbı ama denemelıyımmm
Bizde de var kehribar ama bu aralar biraz huysuz kehribarsiz dönemde uykuları daha iyiydi şu an diş donemi o nedenle uykuları da bozuldu huysuzluğu da var kehribar çok etkilemedi gibiKızlar çocukların huysuzlugu vs elbette oluyor kimimizde az kimimizde çok kimimizde az iken bazı günler aşırı kimimizde cokken bazı günler sakın belkide.Bunlara diş uyku anneden kopamama ataklar vs neden oluyor derken zorlu süreçlerden geçiyoruz.insaallah sağlıklı olsunlar da Allah büyük.
Size diyeceğim şey şu Kehribar kolye muhakkak takın bir arkadaş inanmadığı halde lisanslı almış kızına bende o tecrubeli olunca sormuştum oda uyku diş vs huzursuzluklar iyi geldiğini ağrı kesici ve sakinleştirici özelliği olduğunu kızına taktiginda onaylamış.Ve hemen oğluma siparis verdim şükür inanın aşırı bir huzursuz oğlum yok .Şükürler olsun.Allah hepimize kolaylık versin bence bizede etkisi oldu gibi paylaşmak istedim.
Canım maşallah diyelum duzeninhic bozulmasın hangi yöntemi kullanıyorsun?Tüm uykuları artık kendi yatağında sallamadan bazı günler zorluyor elbette ama alışıyor uyuyana kadar asla yalnız bırakmıyorum hep elim yanında
Bende asla uyumaz diyordum ama sadece ilk gün çok zor oldu bı buçuk saat ağladı sustu ağladı sustu sonra uyudu
Ya ben önce kendimi hazirlardim psikolojik olaraksonra çocuğu ama şunu düşündüm hep eninde sonunda uyuyacak mutlaka uyuyacak
Yine agliyo bazen ama azcik pes etmezsek uyuyor
Sallanma için salla dur yöntemleri var galiba onu yapıyorlar onu da deneyebilirsiniz
Yediklerine bağlı renk ve kıvamı arttı.ama bir yandan da uykusu kakası düzene girdi.hoşafını her gün veriyorum mutlakaEstf ne kusuru teşekkürler güzel yazmışsınız.Bende havucu buharda pişirdim çatalla ezdim ama korktum biraz verirken. Afedersiniz ama yedirdiklerinizden sonra kakasında bi değişiklikler falan fark ettiniz mi acaba?
Bende oyle çok etki gostermedi ama ben yinede değiştirdim bende sormuştum burda arkadaşlara ve en yakın çevrem yoğunluğuyla sidefer kullanıyoruz.maliyeti yüksek ama gayette kullanışlı üstelik leke vs yapmıyor .Kızlar vegaferon vermişti sağlık ocağı onu kullandgim andan itibaren kızım çok huzursuz birKtim tesadüf mu bilmem düzene girdi bana onerebileceginiz gaz yapmayan kan ilacı var mi
Amiin inşallah bütün bebisler güzel uyusunCanım maşallah diyelum duzeninhic bozulmasın hangi yöntemi kullanıyorsun?
Amiin inşallah bütün bebisler güzel uyusunvalla yöntemin adını tam bilmiyorum ama kim West galiba yatagin yanına sandalye koyuyorum uyuyana kadar yanında bekliyorum
Saçını oksuyorum karnını oksuyorum sadece tek elimle göz teması kurmadan konuşmadan dokunuyorum ona ilk gün çok zorluağladığında peki?
Korkulu rüyam 6. Ay aşısı büyük oğluma çok ateş yapmıştı inşallah bunda yapmaz sizin durum nasıl ateş var mıMerhabalar bugün 6. ay aşımızı olduk çok duygulandım ne zaman oldu da büyüdü
İlk yoğurtla başladık biraz değişik geldi pekmez damlattik az beğenir gb oldu.sonra bizim meşhur arabaşi çorbası vardı tattitiriyim dedim bayıldı.ve bugünde Bebelac sütlü pirinçli ek gıda kaşık mamasini aldık bayıldı.ve bir tane tahıllı birde elmalı hipp markanın siparişini verdik kaşık mama gayet memnun çevremdekiler.oglusta begecek gibi onlarında.anneler merhaba ek gıdaya geçtinizmi ? Nasıl başladınız neler yiyor bebişler ? Nasıl gidiyor merak ediyorum
Tuz veriyor musunuz? Daha çok erken tuz için, çorba için soruyorum.İlk yoğurtla başladık biraz değişik geldi pekmez damlattik az beğenir gb oldu.sonra bizim meşhur arabaşi çorbası vardı tattitiriyim dedim bayıldı.ve bugünde Bebelac sütlü pirinçli ek gıda kaşık mamasini aldık bayıldı.ve bir tane tahıllı birde elmalı hipp markanın siparişini verdik kaşık mama gayet memnun çevremdekiler.oglusta begecek gibi onlarında.
Bunlardan önce balkabağı brokoli havuç patates haşlayıp vercem yalnız.bakalim çiş bile yapmaya başladı şükür kuzum.
Ben inek sütünden mayaladığım yoğurdu verdim. Yoğurt konusunda böyle bir uyarı yapmadı benim doktorumBayanlar merhaba inek sütü 1 yaşına kadar yasakmış sanırım , peki yoğurdu hangi sütten yapıyorsunuz ?