2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228

Tüm uykuları artık kendi yatağında sallamadan bazı günler zorluyor elbette ama alışıyor uyuyana kadar asla yalnız bırakmıyorum hep elim yanında
Bende asla uyumaz diyordum ama sadece ilk gün çok zor oldu bı buçuk saat ağladı sustu ağladı sustu sonra uyudu
Ya ben önce kendimi hazirlardim psikolojik olarak sonra çocuğu ama şunu düşündüm hep eninde sonunda uyuyacak mutlaka uyuyacak
Yine agliyo bazen ama azcik pes etmezsek uyuyor
Sallanma için salla dur yöntemleri var galiba onu yapıyorlar onu da deneyebilirsiniz

Bizde de var kehribar ama bu aralar biraz huysuz kehribarsiz dönemde uykuları daha iyiydi şu an diş donemi o nedenle uykuları da bozuldu huysuzluğu da var kehribar çok etkilemedi gibisertifikalı bizimki de

Canım maşallah diyelum duzeninhic bozulmasın hangi yöntemi kullanıyorsun?

Estf ne kusuru teşekkürler güzel yazmışsınız.Bende havucu buharda pişirdim çatalla ezdim ama korktum biraz verirken. Afedersiniz ama yedirdiklerinizden sonra kakasında bi değişiklikler falan fark ettiniz mi acaba?
Yediklerine bağlı renk ve kıvamı arttı.ama bir yandan da uykusu kakası düzene girdi.hoşafını her gün veriyorum mutlaka

Kızlar vegaferon vermişti sağlık ocağı onu kullandgim andan itibaren kızım çok huzursuz birKtim tesadüf mu bilmem düzene girdi bana onerebileceginiz gaz yapmayan kan ilacı var mi

Covid geçiren anneler rica etsem belirtileriniz nasıldı? Nasıl geçirdiniz atlatanlar? Kaçıncı gün teste gittiniz, Ateşim ve vücut ağrılarım var korkuyorum..

Kızlar vegaferon vermişti sağlık ocağı onu kullandgim andan itibaren kızım çok huzursuz birKtim tesadüf mu bilmem düzene girdi bana onerebileceginiz gaz yapmayan kan ilacı var mi
Bende oyle çok etki gostermedi ama ben yinede değiştirdim bende sormuştum burda arkadaşlara ve en yakın çevrem yoğunluğuyla sidefer kullanıyoruz.maliyeti yüksek ama gayette kullanışlı üstelik leke vs yapmıyor .

ağladığında peki?
Saçını oksuyorum karnını oksuyorum sadece tek elimle göz teması kurmadan konuşmadan dokunuyorum ona ilk gün çok zorlu ama inanın bı sure sonra kesiliyor ağlama arar ağlayıp susuyor bizim ikinci haftamız bu hafta şimdi çok daha iyi ve uzun uykuları var bazı zamanlar yine ağlıyor yatırırken ama bizimki emeklemeye başladı o nedenle ağlıyor beşiğin içinde emekleyip başına kadar gidince sıkışıyor sinirlenip ona ağlıyor o hali ile bu ile en fazla yarım saate uyumus oluyor

anneler merhaba ek gıdaya geçtinizmi ? Nasıl başladınız neler yiyor bebişler ? Nasıl gidiyor merak ediyorum
İlk yoğurtla başladık biraz değişik geldi pekmez damlattik az beğenir gb oldu.sonra bizim meşhur arabaşi çorbası vardı tattitiriyim dedim bayıldı.ve bugünde Bebelac sütlü pirinçli ek gıda kaşık mamasini aldık bayıldı.ve bir tane tahıllı birde elmalı hipp markanın siparişini verdik kaşık mama gayet memnun çevremdekiler.oglusta begecek gibi onlarında.
Bunlardan önce balkabağı brokoli havuç patates haşlayıp vercem yalnız.bakalim çiş bile yapmaya başladı şükür kuzum.

Kızlar ıstanbulda olup elektrikli ana kucağı beşik vs kendiliğinden sallanan bisi ne varsa 10 günlüğüne gerekirse kiralayacak olan var mı acil

Tuz veriyor musunuz? Daha çok erken tuz için, çorba için soruyorum.

Bayanlar merhaba inek sütü 1 yaşına kadar yasakmış sanırım , peki yoğurdu hangi sütten yapıyorsunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…