Kim veriyo2 aydır yoktu canım gaz sancısı bu ara demir ilacı arada ağzına bireyler veriyolar ama çok çok az onlar mi yapıyor bilmiyorum
4.ayda demir dediler sağlık ocağından onun içeriği pek temiz değil diye ben içeriği temiz ve daha kolay emilim sağlayan bi şey aldım ama bildiğiniz demir kokusuYa demir ilacı demişken benim doktorum 6. Aydan sonra vereceğiz dedi ben kullanıyordum sağlık ocağından verdikleri onu bırak diş rengini bozuyor dedi bir ilaç onerdi onu da 6. Aydan sonra dedi bende kestim.
Valla bana da dediler bir süre vermedim ama kullalnan arkadsim bişey olamdi benim oğluma dedi bende verdim ardından su veriyorumYa demir ilacı demişken benim doktorum 6. Aydan sonra vereceğiz dedi ben kullanıyordum sağlık ocağından verdikleri onu bırak diş rengini bozuyor dedi bir ilaç onerdi onu da 6. Aydan sonra dedi bende kestim.
KayinvalidemKim veriyo
Üzülme canım onun da nasibi o kadarmış demek ki şimdi mamalar da sağlıklı gayet güzeller sağlıkla büyüsünler de kuzucuklarYa benim bebeğim sadece 4 ay anne sütü aldı sonra sütüm gelmedi ki ilk zamanlar oluk oluk sütüm vardı ki 2 aydan sonra kilo alımı yavaş mama desteği dediler bende ilk ay dolaba attığım süt emme ve mama ile 4. Ayı tamamlayabildim sonra mamaya tamamen geçtik bu yüzden erken başlıyor ek gıdaya
Valla benim kız abisine çekerse benim önümde daha 3-4 yıl kadar varOna garanti veren yok 3 ay mi desem 6 ay mi desem yoksa 3 sene mibenim 1. 2.5 yaşından sonra deliksiz uyumaya basladi
Vegaferon mu bozuyourmus dış renginiYa demir ilacı demişken benim doktorum 6. Aydan sonra vereceğiz dedi ben kullanıyordum sağlık ocağından verdikleri onu bırak diş rengini bozuyor dedi bir ilaç onerdi onu da 6. Aydan sonra dedi bende kestim.
InşallahValla benim kız abisine çekerse benim önümde daha 3-4 yıl kadar varşu diş dönemine kadar 3 kez uyanıyordu, ona razıydım açıkcası çünkü oğlum saat başı uyanırdı ve çok zor uyurdu geri, bazı farklılıklar var, umarım bir noktada birleşip bana aynı şeyleri yaşatmazlar
Evet öyle dedi doktor banaVegaferon mu bozuyourmus dış rengini
Pekmez ısıyla karşılaşınca kanserojen oluyor diye biliyorum bı araştırın istersenizKizlar cicibebe tarifi bu ben süt yerine anne sütü koydumhamuru rulo haline getirin bıçakla kesip uzerine çatalla bastirarak şekil veriyoruz 180 derece firinda 15 dk da pisiyor
Ama burda bir hamur oluşuyor direkt pekmezle ısı temas etmiyor ki ,gerci çok incelersek hic birsey yiyemeyiz kullanamayiz suan kanserojen olmayan kategorisinde cember daralmis durumdaPekmez ısıyla karşılaşınca kanserojen oluyor diye biliyorum bı araştırın isterseniz
Aynı durumdayım son 3 4 haftadir üst üste 2 saat uyumuslugum yok sanırım. Bir de ev taşıma stresi derken ekstra yorgunum yığılıp kalcak gibi hissediyorum bir yerde. Diş gibi görünüyor kabardı biraz ama 2 haftadir aynı haliyle duruyor dişleri de. Ne zaman bitecek bilmiyorum artıkBen aylardır her saatte bir yada iki kez uyanıyorum kesintisiz 2,5 saat bile uyuyamıyorum bitiğim sinirliyim.. ne yapacağımıda bilmiyorum diş değil takvime göre atakta bitti gündüzde zor ve kısa uyuyor..
Bizde ev taşıdık yardım lazım umarım büyükleriniz vardır ve yardımcı oluyorlardır beni bu işin düşünce kısmı bile yormuştu.. uyku çok önemli vermli olabilmek için.. damak hazırlanıyor derler belki öyledirAynı durumdayım son 3 4 haftadir üst üste 2 saat uyumuslugum yok sanırım. Bir de ev taşıma stresi derken ekstra yorgunum yığılıp kalcak gibi hissediyorum bir yerde. Diş gibi görünüyor kabardı biraz ama 2 haftadir aynı haliyle duruyor dişleri de. Ne zaman bitecek bilmiyorum artık
Kayinvalidemler yanimizdaydi cok yardımları oldu çocuğu oyaladilar ben is yapabildim. Onlar biseyler toparladı ben çocukla ilgilendim vs yoksa hic is yapamazdım sanırım çok huysuz bu ara benimkiBizde ev taşıdık yardım lazım umarım büyükleriniz vardır ve yardımcı oluyorlardır beni bu işin düşünce kısmı bile yormuştu.. uyku çok önemli vermli olabilmek için.. damak hazırlanıyor derler belki öyledir
Valla bizimkide öyleydi en son gözümü karartıp uyku eğitimine basladim bugün 3. Günümüz baya ilerleme kat ettikBen aylardır her saatte bir yada iki kez uyanıyorum kesintisiz 2,5 saat bile uyuyamıyorum bitiğim sinirliyim.. ne yapacağımıda bilmiyorum diş değil takvime göre atakta bitti gündüzde zor ve kısa uyuyor..
Başka türlü başa çıkılmıyor hakikaten.. acaba diş mi rahatlatıcı jeller varmış denediniz mi hiçKayinvalidemler yanimizdaydi cok yardımları oldu çocuğu oyaladilar ben is yapabildim. Onlar biseyler toparladı ben çocukla ilgilendim vs yoksa hic is yapamazdım sanırım çok huysuz bu ara benimkiiyice kabarmış dişler patlasa da rahatlasak diyorum artık
Bende karartacağım nasıl başladınız nasıl gidiyor anlatabilir misiniz biraz?Valla bizimkide öyleydi en son gözümü karartıp uyku eğitimine basladim bugün 3. Günümüz baya ilerleme kat ettik