2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar ben bisey sorucam size başına gelen var mıdır acaba... 2 3 gün önce sol göğsümün yan tarafında hafif bir sertlik hissettim uzun ince bir alan gibi ama kayboldu. Bugun duşta fark ettim tekrar baya belirginlesmis bu sefer hatta dıştan görünüyor nerdeyse. Tam beze gibi de değil ama ağrıyor anlayamadım nedir ne degildir. Süt bezleriyle alakalı olabilir mi acaba diye düşünüyorum. Benzer bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

Kaç gündür girmedim neler olmuş böyleya ama hiç hoş olmayan durumlar yaşanmış bir arkadaş yazmıştı herkes ne yapacağını hangi bilgiyi alabileceği yaşta diye katılıyorum ben gerçekten o arkadaşa Dorothyy arkadaşımızdan en çok bilgi alanlardanım allah razı olsun buraya bisey yazdigimda nadiren bir yada iki arkadaş cevapliyor yani kadın be yazmışsa işinize yarayacağı bilgiyi alın illa böyle mi yapın diyor benim gibi eminim ilk.bebegi olan bir sürü anne var tecrübesiz bilgi almak yerine birbirini kovmak hiç hoş değildi keşke yaşanmasaydı

Evet önermeyen var. Ben de yüzde yüz blw yapamam zaten galiba. Ama elimden geldiğince bıharda haşlayıp kendisine yedirmeye çalıcağım. Bakalım benim tontik bunu kabul edecek mi. Ben paşayım sen bana yedir de diyebilir tabi

Bana oldu. Sanki göğsümün koltuk altıma yakın bir yerinden meme ucuna doğru yol gibi oldu. Dışardan da belli oldu damar gibi. Süt kanalıydı benimki. Masaj yapa yapa sağdım. Çocuğu evirip çevirim emzirdim açıldı

Hah aynı o model oldu benim de bir anda. Baya da acı veriyor hatta kolum dokunsa acıyor resmen. Korktum hiç başıma gelmemişti. Bol bol emzirip masaj yapıp sagmaya calisiyorum. Ne kadar zamanda geçmişti sizin?

Hah aynı o model oldu benim de bir anda. Baya da acı veriyor hatta kolum dokunsa acıyor resmen. Korktum hiç başıma gelmemişti. Bol bol emzirip masaj yapıp sagmaya calisiyorum. Ne kadar zamanda geçmişti sizin?
Ya o açılmasına bağlı 2 gün falan sürüyor. Emzirme pozisyonunu değiştirerek emzir birkaç kez. Ben yatağa yatırıp ters falan emzirmiştim. Evirip çevirip emzirdim diyorum ya öyle :) banyoda sıcak su tutup masaj yapmıştım hep. Acısı fena ya. Ama mutlaka uğraş yap yoksa mastit olursan çok daha fena. Geçmiş olsun

Bol bol emzirme sagma ogleden aksama kadar bile fark etti biraz rahatladım ama fenaymış yani. Evirip çevirip emzirmeyi de deneyeyim benimkinin keyfini yapmak lazım önun için gerci. Ama cok tesekkur ederim icim rahatladi yani :)

Bol bol emzirme sagma ogleden aksama kadar bile fark etti biraz rahatladım ama fenaymış yani. Evirip çevirip emzirmeyi de deneyeyim benimkinin keyfini yapmak lazım önun için gerci. Ama cok tesekkur ederim icim rahatladi yani :)
Emzirme ve sağma ile açılmazsa bir kaba kaynar su koyup üzerinize bir çarşaf alın göğsünüzü onun buharına tutup elle masaj yaparak sağın açılır inşallah

Emzirme ve sağma ile açılmazsa bir kaba kaynar su koyup üzerinize bir çarşaf alın göğsünüzü onun buharına tutup elle masaj yaparak sağın açılır inşallah
Çok teşekkür ederim. Emzirme öncesi masaj yaptim dun aksamdan beri. Maksimum 2 saatte bir de emzirdim baya düzelme oldu. Korkmuştum valla. Oğlum uyurken de sağlıyorum masaj yaptıktan sonra toparliyoruz galiba :)

Patlıcan veriliyor mu bu aylarda araştırdın mı sanki alerjik bir sebze diye biliyorum ben

Çok teşekkür ederim. Emzirme öncesi masaj yaptim dun aksamdan beri. Maksimum 2 saatte bir de emzirdim baya düzelme oldu. Korkmuştum valla. Oğlum uyurken de sağlıyorum masaj yaptıktan sonra toparliyoruz galiba :)
Önemli değil sevindim düzelmesine ilerlerse çok acı veriyor bende yaşamıştım

Ben ikeadan almistim, 3 yaşına kadar kullandim neredeyse, tabi son zamanlar oyun olsun diye oturuyordu daha cok. Ben memnun kaldım, ihtiyacimi karşıladı

Merhaba, 1 ay kadar önce bende de oldu aynısı ve hala göğsüm çok dolduğunda hissediyorum, boşaldığında bir şey yok, bence süt kanalları ile alakalı, inanın araştırmaya bile vakit bulamadım, ufak çaplı bir mastit olmalı, masajla falan geçer sanırım uğraşsak, çünkü ateş vs olmuyor

Dişi çıkan bebişiniz var mı arkadaşlar merak ettim belirtiler neydi
Kızım 11 haziran doğumlu, baya kabardı dişleri, biraz huysuzluk yapıyor, aşırı salya ve her şeyi ağzına sokuyor, bu ara diş kaşıyıcıyı da güzel kullanmaya başladı, uzun uzun kaşıyor diş etlerini. Ayrıca ishal, ağız kenarlarında kızarıklık, hafif ateş ve pişik de olabilir diş döneminde

Sagol cnm 2 gündür aşıdan mı dişten mi bilmiyorum çok huysuz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…