2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Neden fransa da ek gıda 4. Ayda başlar yazdığım mesajlara dislike attınız anlamadım :))))) siz 6 aydan sonra başlayabilirsiniz isterseniz 1 yaşından sonra da başlayabilirsiniz benim yaşadığım yerde uygulama bu şekilde, doktor bu şekilde uygun görüyor siz istediğinizi yapabilirsiniz. Kimse 3 kaşık sebze püresi anne sütünden daha yararlı demedi zaten. Ben öyle bir mesajını görmedim kimsenin. Doktor ilaç kullan dediği halde kulanndırmamak falan bunlar da benim zihniyetime çok ters ama saygı duyarım.
Kimseye ne karışırım ne sataşırım. Sırf bu yüzden buraya yazasım hiç gelmiyor hakikaten. Fikir soran arkadaşlar olunca o kadar araştırmışım, farklı doktorlara gitmişim yazayım diyorum kıyamıyorum sonra yine pişman oluyorum gerçekten :))

Kizlar nasilsiniz uzun zamandir yazamiorum bebisler büyüyor bu arada izmirli olan arkadaslar vardi burda insallah iyisinizdir ben deprem olurken yalniz degildiim ama artik evime gecemiyorum çok etkilendim uzun surede o sokuda üstümden atabilecegimi zannetmiyorum

Kizlar ben İzmir'deyim çok kötüydü coksukur iyiyiz Allah korudu İzmir'de olan kimler var nasilsiniz
Bende bebegimi alip kcakladim o an insan nasil çaresiz kaliyor ve halen artcilar devam ediyor yıkılacak gözüyle baktim artik cok kötüydü eve gecemedim kac gündür kayinvalidemde kaliyoruz bizim binada çok eski artcilar devam ediyor riskli diye girmiyoruz

benimde bebegim öyle acikinca genelde agliyor ama bazen kucagima alıyorum emzirme pozisyonuna aldığım zaman meme ariyor agzini aciyor icim gidiyor bi saldırişi var memeye sanırsın acliktan ölmüş

Tmm canım sağolasın

Kızlar benim kız 4 gecedir ne gece ne gündüz uyumuyor başında salliyorum bırakınca ağlayıp uyanıyor dişleri çok kasiniyor uykuda ağlıyor dişlerine baktım hiç kabarti yok

Kızlar benim kız 4 gecedir ne gece ne gündüz uyumuyor başında salliyorum bırakınca ağlayıp uyanıyor dişleri çok kasiniyor uykuda ağlıyor dişlerine baktım hiç kabarti yok

Kızlar oğlum saat başı uyanıyor yorgunluktan bayılmak üzereyim
Sanırım hepımız bu ay bu durumu yaşıyoruz uyku gerilemesi dedıkleri şey heralde , bizde de gunduz uykuları yok nerdeyse, bu gece de 2 den 6 ya kadar uyanıktık..

Polemik oluşturmak istemem ama kıyamıyorum demek biraz garip oldu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…