Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok kötüydü ama iyiyiz şükür geçmiş olsun canım sizede bebeğimi kucaklayıp ne yapacağımı şaşırdım çok kötüydü ya.Kizlar ben İzmir'deyim çok kötüydü coksukur iyiyiz Allah korudu İzmir'de olan kimler var nasilsiniz
G Gulguzeli2019 canım ya sidefer ya ocean öneriliyor genel olarak . Ben her şeyi ocean kullanıyorum o yüzden kan damlası olarak da onu tercih ettim. Ama sidefer kullanan da çok var ☺Yok canım hiç birini kullanmıyorum.Onların verdiğini zaten kullanma niyetinde değildim. Eğer başlıcak olursam MadamMaria ocean ürünlerini tavsiye etti. Ona başlarım.
Bende öyle valla normalde sogukkanliyimdir ama anne olunca baskaymisEvet çok kötüydü ama iyiyiz şükür geçmiş olsun canım sizede bebeğimi kucaklayıp ne yapacağımı şaşırdım çok kötüydü ya.
Sağlık ocağının verdiği kötümüG Gulguzeli2019 canım ya sidefer ya ocean öneriliyor genel olarak . Ben her şeyi ocean kullanıyorum o yüzden kan damlası olarak da onu tercih ettim. Ama sidefer kullanan da çok var ☺
Evet canuım içinde paraben var ve diş rengını bozuyomusSağlık ocağının verdiği kötümü
Canım senın ek gıda sürecını merak edıyorum, meyve vermiştin sanki ? Devam ettinmi neler verıyosun ne mıktarda? Emmesi degıstımıG Gulguzeli2019 canım ya sidefer ya ocean öneriliyor genel olarak . Ben her şeyi ocean kullanıyorum o yüzden kan damlası olarak da onu tercih ettim. Ama sidefer kullanan da çok var ☺
Çok geçmiş olsun canım sana ve tüm izmirli arkadslara , naptın hkkaten kapı eşigine mi coktün offgcok zor ilk akla bebekler gelıyorEvet çok kötüydü ama iyiyiz şükür geçmiş olsun canım sizede bebeğimi kucaklayıp ne yapacağımı şaşırdım çok kötüydü ya.
Kapı eşikleri çok tehlikeli aklınızda bulunsun arkadaşlar deprem anında sağlam bir eşyanın yanına çömelerek yaşam üçgeni oluşturmak gerekiyor bu arada çocukları koruma içgüdüsüyle üzerine kapanmak ta çok yanlışmış Allah korusun üzerine kapanan kişi ölürse çocuk altta sıkışıp boğulabilirmiş Elazığ deptemini yaşamıştım ben hamileydim büyük oğlumla kanepenin yanına çömelmiştik. Allah yardımcısı olsun İzmir deki herkesin. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun depremi yaşayan herkese .Çok geçmiş olsun canım sana ve tüm izmirli arkadslara , naptın hkkaten kapı eşigine mi coktün offgcok zor ilk akla bebekler gelıyor
Valla dunden beri dusunuyorum ben olsam bebegimle napardim diye. Gozumde canlandirip durdum hatta habrrleri izleyemedim aglamaktan. Ilk defa boyle oldum. Anladim ki anne olmakmis sebep❤Çok geçmiş olsun canım sana ve tüm izmirli arkadslara , naptın hkkaten kapı eşigine mi coktün offgcok zor ilk akla bebekler gelıyor
Sağol canım evim 4. kat bi an geçer sandım ama baktım şiddetlenerek devam ediyor. Bebeğim uyuyodu hemen kucakladım kapıya yöneldim, yok inecek gibi değil hemen gardrobun yanına çöktüm.Bitince aşağı indik.Çok geçmiş olsun canım sana ve tüm izmirli arkadslara , naptın hkkaten kapı eşigine mi coktün offgcok zor ilk akla bebekler gelıyor
Oyy kıyamam korkmustır o daSağol canım evim 4. kat bi an geçer sandım ama baktım şiddetlenerek devam ediyor. Bebeğim uyuyodu hemen kucakladım kapıya yöneldim, yok inecek gibi değil hemen gardrobun yanına çöktüm.Bitince aşağı indik.
Valla dunden beri dusunuyorum ben olsam bebegimle napardim diye. Gozumde canlandirip durdum hatta habrrleri izleyemedim aglamaktan. Ilk defa boyle oldum. Anladim ki anne olmakmis sebep❤
Gerçekten çok kötüydü arkadaşlar,bi an dedim bitti hayat buraya kadarmış şimdi ev yıkılacak amaok şükür iyiyiz insan o an evladını kendinden çok düşünüyor gerçekten.Kapı eşikleri çok tehlikeli aklınızda bulunsun arkadaşlar deprem anında sağlam bir eşyanın yanına çömelerek yaşam üçgeni oluşturmak gerekiyor bu arada çocukları koruma içgüdüsüyle üzerine kapanmak ta çok yanlışmış Allah korusun üzerine kapanan kişi ölürse çocuk altta sıkışıp boğulabilirmiş Elazığ deptemini yaşamıştım ben hamileydim büyük oğlumla kanepenin yanına çömelmiştik. Allah yardımcısı olsun İzmir deki herkesin. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun depremi yaşayan herkese .
Evet korktu görümcem aşağıdan bana bağırdı bende o kucağımdayken bağırdım korktu o da.Oyy kıyamam korkmustır o da
Eee şimdi nabıyorsunuz evde mi duruyorsunuz? Artcılar oluyodur binanız yenimiEvet korktu görümcem aşağıdan bana bağırdı bende o kucağımdayken bağırdım korktu o da.
Yaa evet bekarken hatta evi cocuksızken trafıkte heryerde okdr cesurdum ki , şimdi cok cok farklı , ınsan o tek kalmasın diye kendını de daha cok koruyormus.. Allahım tum yavruları anne babaları korusunGerçekten çok kötüydü arkadaşlar,bi an dedim bitti hayat buraya kadarmış şimdi ev yıkılacak amaok şükür iyiyiz insan o an evladını kendinden çok düşünüyor gerçekten.
Şimdi manisadayoz eşimin teyzesinde akşam döncez oluyormuş sürekli zaten binamız yeni değilEee şimdi nabıyorsunuz evde mi duruyorsunuz? Artcılar oluyodur binanız yenimi