2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Yok canım hiç birini kullanmıyorum.Onların verdiğini zaten kullanma niyetinde değildim. Eğer başlıcak olursam MadamMaria MadamMaria ocean ürünlerini tavsiye etti. Ona başlarım.
G Gulguzeli2019 canım ya sidefer ya ocean öneriliyor genel olarak . Ben her şeyi ocean kullanıyorum o yüzden kan damlası olarak da onu tercih ettim. Ama sidefer kullanan da çok var ☺

Çok geçmiş olsun canım sana ve tüm izmirli arkadslara , naptın hkkaten kapı eşigine mi coktün offgcok zor ilk akla bebekler gelıyor
Kapı eşikleri çok tehlikeli aklınızda bulunsun arkadaşlar deprem anında sağlam bir eşyanın yanına çömelerek yaşam üçgeni oluşturmak gerekiyor bu arada çocukları koruma içgüdüsüyle üzerine kapanmak ta çok yanlışmış Allah korusun üzerine kapanan kişi ölürse çocuk altta sıkışıp boğulabilirmiş Elazığ deptemini yaşamıştım ben hamileydim büyük oğlumla kanepenin yanına çömelmiştik. Allah yardımcısı olsun İzmir deki herkesin. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun depremi yaşayan herkese .

Çok geçmiş olsun canım sana ve tüm izmirli arkadslara , naptın hkkaten kapı eşigine mi coktün offgcok zor ilk akla bebekler gelıyor
Valla dunden beri dusunuyorum ben olsam bebegimle napardim diye. Gozumde canlandirip durdum hatta habrrleri izleyemedim aglamaktan. Ilk defa boyle oldum. Anladim ki anne olmakmis sebep❤

Sağol canım evim 4. kat bi an geçer sandım ama baktım şiddetlenerek devam ediyor. Bebeğim uyuyodu hemen kucakladım kapıya yöneldim, yok inecek gibi değil hemen gardrobun yanına çöktüm.Bitince aşağı indik.

Valla dunden beri dusunuyorum ben olsam bebegimle napardim diye. Gozumde canlandirip durdum hatta habrrleri izleyemedim aglamaktan. Ilk defa boyle oldum. Anladim ki anne olmakmis sebep❤
Kapı eşikleri çok tehlikeli aklınızda bulunsun arkadaşlar deprem anında sağlam bir eşyanın yanına çömelerek yaşam üçgeni oluşturmak gerekiyor bu arada çocukları koruma içgüdüsüyle üzerine kapanmak ta çok yanlışmış Allah korusun üzerine kapanan kişi ölürse çocuk altta sıkışıp boğulabilirmiş Elazığ deptemini yaşamıştım ben hamileydim büyük oğlumla kanepenin yanına çömelmiştik. Allah yardımcısı olsun İzmir deki herkesin. Vefat edenlere Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun depremi yaşayan herkese .
Gerçekten çok kötüydü arkadaşlar,bi an dedim bitti hayat buraya kadarmış şimdi ev yıkılacak amaok şükür iyiyiz insan o an evladını kendinden çok düşünüyor gerçekten.

Gerçekten çok kötüydü arkadaşlar,bi an dedim bitti hayat buraya kadarmış şimdi ev yıkılacak amaok şükür iyiyiz insan o an evladını kendinden çok düşünüyor gerçekten.
Yaa evet bekarken hatta evi cocuksızken trafıkte heryerde okdr cesurdum ki , şimdi cok cok farklı , ınsan o tek kalmasın diye kendını de daha cok koruyormus.. Allahım tum yavruları anne babaları korusun🙏🙏

Geçmiş olsun kızlar izmirde olan arkadaşlara uzun zamandır yazamıyorum bebek falan derken biz ek gıdaya başladık doktor istedi anne sütü almadığı için bir öğün PATLICAN bir öğün kabak bir öğün muz bir öğün elma o şekil söyledi hep tabi günde sadece öğlen verecekmişim obur öğünlerde süt dedi o gün muz verdim bebeğim bu sefer sütü icmek istemedi kestim muzu şimdilik bakalim nasıl olacak bu surec kızlar bide afedersiniz en zararsız korunma yöntemi nedir 4 aydır adet olmadım yeni oldum korkuyorum artık açıkçası

X