2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ben 1 aydir gectim canim. 3 numara aslinda tamdi ama bacaklari lastik iziyle mahvoluyordu. 4 de buyuk ama bacaklarina iyi geldi. Cirtlarini biraz siki kapatiyorum yoksa sizma yapiyor
Sende mi sleepy kullanıyorsn canım ne kadar büyüğe geçilsede bacak kısmındaki lastik rahatsız edece sanırm sadece hafif iz de çıkarmıyor çok aşırı yapıyor

Bebege tek basiniza mi dus aldiriyorsunuz? Ben esimi bekliyorum ve gelene kadar aksam oldugundan hasta olur diye yapmiyoruz. Gecen yapalim dedik soba actigimiz halde dudaklari titredi korktuk baya. Resmen haftada 1 e dustu banyo sayimiz😕

Belki sık banyo yapmaya alismadigindan öyle olmuştur sizinki ama yaptirdikca alisiyorlar. Oda ısısına dikkat ettiğiniz sürece sıkıntı olmaz bence😊 Ben de başlarda eşimi bekliyordum. Artık tek başıma aldiriyorum,elim alıştı bayağı. Başından beri her akşam 19:30-20:00 gibi banyo oluyor. Odasinda cam açmıyorum, akşama kadar ısısı iyi oluyor. Uyku rutini için bu şekilde yaptırıyorum. Biraz yorucu oluyor, akşam pilim bitmiş oluyor ama idare ediyorum bir şekilde. Kızım da alıştığı için bırakamıyorum da artık kıyamıyorum 😄 Ama havalar soğudu artık. En azından iki günde bire çekeceğim banyo işini ben de😊

Bebeğin kaç aylık peki kaç numara kullanıyorsn şuan canım bende geri döncem sanırım molfixe kilolu Bi bebek olmamasına rağmen baya kötü yapıyor bacaklarını
24 Haziran doğumlu 6500 civarı kilosu galiba 4 numara tam oluyor beyaz pakette olanı dediğim. Yeşil paket Molfix biraz daha küçük yeşil pakette 4+ olur

Onu bilmiyordum🤔 Siz ne kullaniyorsunuz acaba? Degistirebilirim ben de en azından biraz daha güvenilir bir ürün kullanayim
Bende ilk bebeğimde bilmeden kullanmıştım ve çokta güvenilir geliyordu 4 aylık olunca farkettimki içindekiler yazısını paketin alttaki birleşim yerinin altına saklamışlar her yerinde de saf su ve pamuk yazıyor sadece kandırıyorlar resmen ıslak mendillerin hepsinde koruyucu madde oluyor maalesef ben ebebek in bebek temizleme pamuğunu ıslatıp kullanıyorum deneyin isterseniz iki üç gün yetecek kadar pamuğu bir bardak kaynamış suya bir yemek kaşığı zeytinyağı ve bir damla lavanta yağı ekleyerek ıslatıyorum pişikte olmuyor

Bende ilk bebeğimde bilmeden kullanmıştım ve çokta güvenilir geliyordu 4 aylık olunca farkettimki içindekiler yazısını paketin alttaki birleşim yerinin altına saklamışlar her yerinde de saf su ve pamuk yazıyor sadece kandırıyorlar resmen ıslak mendillerin hepsinde koruyucu madde oluyor maalesef ben ebebek in bebek temizleme pamuğunu ıslatıp kullanıyorum deneyin isterseniz iki üç gün yetecek kadar pamuğu bir bardak kaynamış suya bir yemek kaşığı zeytinyağı ve bir damla lavanta yağı ekleyerek ıslatıyorum pişikte olmuyor

Ben de güvenilir olduğunu düşündüğüm için unibaby kullaniyordum ama siz böyle deyince de içim rahat etmedi şimdi benim de🤔 ben de ıslak pamuk methoduna geçeyim o zaman biraz geç kalmış olsam da. Teşekkür ederim😊

Hanımlar 4 numaraları beze geçtiniz mi bu sleepy bez bacaklarda çok aşırı iz yapıyor ya bazen o kadar kızarıyor kesilmiş gibi oluyor ilk havalar sıcaktı çok sık kaka yaptığı için molfix kalındı pişik yapmıştı yine molfixe mi geçsem
Aynen ya bende slpeey kullanıyorum 3+ kilosuna tam gelmesine rağmen bacakları hep iz rahatsız ediyordur diye düşünüyorum ... molfix pure soft ‘ u denicem bir de prima pampersi öneriyorlar ...

Ben de güvenilir olduğunu düşündüğüm için unibaby kullaniyordum ama siz böyle deyince de içim rahat etmedi şimdi benim de🤔 ben de ıslak pamuk methoduna geçeyim o zaman biraz geç kalmış olsam da. Teşekkür ederim😊
Önemli değil canım şimdi en narin zamanları kimyasallarla ne kadar az karşılaşırlarsa okadar iyi diye düşünüyorum kolay gelsin hepimize sağlıkla büyütürüz inşallah hepimiz😊

Bayanlar bebeklerinz ne zaman gece uykusuna geçiyor yani saat kaç gibi uyutuyorsunuz bi düzen oluşturdunuzmu ? Yani düzeni oturtmak belki şu zamanda biraz erken veya zor olabilir ama az çok bellidir yatma saatleri diye düşünüyorum..

Aynen ya bende slpeey kullanıyorum 3+ kilosuna tam gelmesine rağmen bacakları hep iz rahatsız ediyordur diye düşünüyorum ... molfix pure soft ‘ u denicem bir de prima pampersi öneriyorlar ...
Bende ikisini denemeyi düşünüyorum bakalım hangisi iyi gelcek küçük paketler varsa onlardan alıp denicem

Bayanlar bebeklerinz ne zaman gece uykusuna geçiyor yani saat kaç gibi uyutuyorsunuz bi düzen oluşturdunuzmu ? Yani düzeni oturtmak belki şu zamanda biraz erken veya zor olabilir ama az çok bellidir yatma saatleri diye düşünüyorum..
Bizimki hep 8 ve 9 arası uykuya geçer ama zaman değil o saatte uyusa bile uyanıyor 10 da tam uyuyor

Belki sık banyo yapmaya alismadigindan öyle olmuştur sizinki ama yaptirdikca alisiyorlar. Oda ısısına dikkat ettiğiniz sürece sıkıntı olmaz bence😊 Ben de başlarda eşimi bekliyordum. Artık tek başıma aldiriyorum,elim alıştı bayağı. Başından beri her akşam 19:30-20:00 gibi banyo oluyor. Odasinda cam açmıyorum, akşama kadar ısısı iyi oluyor. Uyku rutini için bu şekilde yaptırıyorum. Biraz yorucu oluyor, akşam pilim bitmiş oluyor ama idare ediyorum bir şekilde. Kızım da alıştığı için bırakamıyorum da artık kıyamıyorum 😄 Ama havalar soğudu artık. En azından iki günde bire çekeceğim banyo işini ben de😊
Aslinda 3 haftaya kadar gun asiri yapiyorduk ama havalar serinledi iyice. Saat olarak aksam 7 gibi yapabilirim esimle ama iste usutur mu korkusu var. Siz iyi duzen oturtmussunuz bozmayin bence de. Simdilik bizim ki de boyle olsun mecbur🤷‍♀️

Bizimki ikindi vakti uyumamissa aksam 7 ye kadar zor duruyor ama uyumussa 8 veya 9 gibi uyutuyorum. Oglum inanilmaz sık uyandigi icin erken uyumasinin bana hic faydasi yok. Sabah cok erken uyaniyor gece zaten surekli. Uykusuzluktan sinir harbi yasiyorum kendimle🤦‍♀️💆‍♀️

Günaydın herkese, 4.ay aşısı olanlar huzursuzluk yaşadı mı? Pazartesi günü yapıldı aşı, o gece çok sık uyandı, bu gece de çok ağladı 🥺
Kan ilacı da başladık dün, şu aşılar bitse de kurtulsak her ay aşı derdi var 5.ayda da menenjit b aşısı olacak, oda zor oluyor 😔

Aslinda 3 haftaya kadar gun asiri yapiyorduk ama havalar serinledi iyice. Saat olarak aksam 7 gibi yapabilirim esimle ama iste usutur mu korkusu var. Siz iyi duzen oturtmussunuz bozmayin bence de. Simdilik bizim ki de boyle olsun mecbur🤷‍♀️

Evet zaten her gün yaptırmak çok yorucu oluyor açıkçası ama nasıl alistilarsa öyle gidecek şimdilik görünen 😊

X