- 8 Ağustos 2015
- 206
- 209
Doktorunuza danışın benceBize daha doktorumuz kan ilaci vermedi 4.ayda mi baslamak gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuza danışın benceBize daha doktorumuz kan ilaci vermedi 4.ayda mi baslamak gerekiyor
18 inde 4 ay bitecek işte 5. Ayın içine gireceğiz. Bende doktor a danışıcam ama erken başlayanlar davar okudum bazıları çok iyi erken başlamak katı gıdaya geçmek daha kolay oluyor vs diyor bazıları kesinlikle sadece anne sütü diyor ama mama kullanan bebekler galiba 6. Aydan önce başlanabilir deniyor kafam karıştı benşmde.Merhaba. Haziran 18 de mi dogdu mayis mi? Biz 8 haziranda dogduk 4 aylik olduk diye biliyorum. Karistiriyorum gun aliyor falan olaylarini ben de 5. Ayda yani 8 kasimdan sonra 3 gun kuraliyla sadece tadim yapmak istiyorum ama doktoruma danismadim henuz. Izin verirse baslicam 6. Ayi beklemek istemiyorum
Bende tek başıma yapıyorum zor oluyor ama yine de yapıyom oturduğum odaya banyo malzemelerini getirip yapıyorum küvetin altında kocaman Bi çarşaf ya poşet seriyorm öyle yapıyorum odada ocak açık olduğu için içerisi sıcak direk yaptırdığım gibi ocağın önüne koyup giydiriyorm banyodan getirene kadar üşür bayaBebege tek basiniza mi dus aldiriyorsunuz? Ben esimi bekliyorum ve gelene kadar aksam oldugundan hasta olur diye yapmiyoruz. Gecen yapalim dedik soba actigimiz halde dudaklari titredi korktuk baya. Resmen haftada 1 e dustu banyo sayimiz
Ben banyoda yıkıyorum artık ya birimiz yıkanıp ardından hemen banyo soğumadan bebeğide yıkıyoruz yada sıcak suyu açıyorum biraz israf oluyor ama buhar banyoyu ısıtıyor eşim kucağında tutuyor ben yıkıyorum öyle üşümüyor kışın daha soğuk zamanlarında da elektrikli sobayla banyoyu ısıtıyordum ve suyuda bı beş dk açınca iyi ısınıyordu banyo büyük oğlumu o şekilde yıkıyordum bunu da öyle yaparım hava dahada soğursaBebege tek basiniza mi dus aldiriyorsunuz? Ben esimi bekliyorum ve gelene kadar aksam oldugundan hasta olur diye yapmiyoruz. Gecen yapalim dedik soba actigimiz halde dudaklari titredi korktuk baya. Resmen haftada 1 e dustu banyo sayimiz
Benim bebeğimde mamayla besleniyor bende erken başlamayı düşünüyorum 5 ine girince falanMerhabalar herkese uzun zamandır yazmıyordum ama birşey sormak istiyorum benim kızım artık anne sütü almıyor komple mama devam ediyoruz buzlukta sütleri den kaldı 4 5 paket günde 2 ögün ondan veriyorum ama 18 inde 4 ay bitecek 5. Aya girince yavaş yavaş ek gıda alıştırması yapmaya başlayın yoğurt meyve suyu vs diyorlar anne sütü içmediği için bu şekilde yapan ve ya yapmayı düşünen var mı?
Unibaby de de potasyum sorbat var biliyorsunuz değil miMerhaba, ben dogdugundan beridir unibaby yenidoğan kullaniyorum. Bir sıkıntı yaşamadık. Açıkçası pamukla suyla uğraşmak istemedim. Ama 2. Ayından beridir her kakadan sonra poposunu banyoda yıkıyorum. Bir de her gün dus alıyor. Pişik olmasın diye de altı iyice kuru iken kapatmaya özen gösteriyorum Hiç pişik sorunu yaşamadık şimdiye dek.
Biz de odada yapiyoruz canim kuvetini falan getiriyorum ama anca 8 e dogru yapmak zorunda kaliyoruz hasta olur diye yapmiyoruz hafta sonunu bekliyoruz. Tek basima mumkun degil yapamam ben esimle bile yaparken elimden kayacak gibi oluyorBende tek başıma yapıyorum zor oluyor ama yine de yapıyom oturduğum odaya banyo malzemelerini getirip yapıyorum küvetin altında kocaman Bi çarşaf ya poşet seriyorm öyle yapıyorum odada ocak açık olduğu için içerisi sıcak direk yaptırdığım gibi ocağın önüne koyup giydiriyorm banyodan getirene kadar üşür baya
Evet genelde herkes ilk dedigin yontemi uyguluyor banyo yaptiktan sonra bebegi de yikiyorlar ama korkuyorum hasta olacak diye. Esim gelip yikayana kadar saat gec oluyor. Tek basima yikamayi ogrenmem gerek galibaBen banyoda yıkıyorum artık ya birimiz yıkanıp ardından hemen banyo soğumadan bebeğide yıkıyoruz yada sıcak suyu açıyorum biraz israf oluyor ama buhar banyoyu ısıtıyor eşim kucağında tutuyor ben yıkıyorum öyle üşümüyor kışın daha soğuk zamanlarında da elektrikli sobayla banyoyu ısıtıyordum ve suyuda bı beş dk açınca iyi ısınıyordu banyo büyük oğlumu o şekilde yıkıyordum bunu da öyle yaparım hava dahada soğursa
Akşamları evet hasta olma ihtimali yüksek çünkü üstlerine açıyorlar tek yapabilseydin iyi olurdu da artık haftada bi kere banyosunu yapmış olsun bari ne olcak sankiBiz de odada yapiyoruz canim kuvetini falan getiriyorum ama anca 8 e dogru yapmak zorunda kaliyoruz hasta olur diye yapmiyoruz hafta sonunu bekliyoruz. Tek basima mumkun degil yapamam ben esimle bile yaparken elimden kayacak gibi oluyor
Canım bende kayinvalidem ile yikiyordum ama artık kemdi kendime denemek istedim önce file ile yikadum öyle usudigunu gördüm bende kuvetine bi miktar ılık şu koyuyorum o suyun icinde yikiyorum sonra ters çevirip sırtını en son başına bir kere şampuan su koyup durulayip çıkarıyorum 1 aydır boyleboyle alistimBebege tek basiniza mi dus aldiriyorsunuz? Ben esimi bekliyorum ve gelene kadar aksam oldugundan hasta olur diye yapmiyoruz. Gecen yapalim dedik soba actigimiz halde dudaklari titredi korktuk baya. Resmen haftada 1 e dustu banyo sayimiz
Bende tek başıma yıkamaya cesaret edemiyorum açıkçası bebişler hareketli büyük oğlumuda 6 aylık olana kadar eşimle birlikte yıkadık bunuda öyle yaparız 6 aydan sonra oturmaya başlıyor ve daha kolay oluyor kış mevsimi haftada bir de yıkansa bişey olmaz çok sıkıntı etme benceEvet genelde herkes ilk dedigin yontemi uyguluyor banyo yaptiktan sonra bebegi de yikiyorlar ama korkuyorum hasta olacak diye. Esim gelip yikayana kadar saat gec oluyor. Tek basima yikamayi ogrenmem gerek galiba
Nasıl bir plan var kafanız da ilk yoğurt ve sebze ile başlayın meyve sonra verin tatlı besinlerle başlamak sebze ve diğer yiyecekleri sevmesini zorlaştırıyor diyorlar. Birde şu inek sütü bir yıl verilmiyor ama inek sütünden mi yoğurt yapmak doğru olur yoksa keçi sütünden mi mayalamak iyi vs gibi bir sürü şey var kafamda keşke herkes biraz cvp verse yazdıklarıma kafam cok karıştı çünküBenim bebeğimde mamayla besleniyor bende erken başlamayı düşünüyorum 5 ine girince falan
Benim işim daha zor çünkü süt alerjimiz var nerden başlayacağımı bilemiyorum açıkcasıNasıl bir plan var kafanız da ilk yoğurt ve sebze ile başlayın meyve sonra verin tatlı besinlerle başlamak sebze ve diğer yiyecekleri sevmesini zorlaştırıyor diyorlar. Birde şu inek sütü bir yıl verilmiyor ama inek sütünden mi yoğurt yapmak doğru olur yoksa keçi sütünden mi mayalamak iyi vs gibi bir sürü şey var kafamda keşke herkes biraz cvp verse yazdıklarıma kafam cok karıştı çünkü
Aaa zor gerçekten kolay gelsin. Nasıl anladınız alerjiyi pkiBenim işim daha zor çünkü süt alerjimiz var nerden başlayacağımı bilemiyorum açıkcası
Teşekkür ederim canım yüzünde kızarıklık kaşıntı vardı hırtılı göğüste hapşırma doktora götürdük süt alerjisidir dedi alerji mamasını kullandığımızdan beridir kızarıklık gitti ama hala kaşıntısı devam ediyorAaa zor gerçekten kolay gelsin. Nasıl anladınız alerjiyi pki
Molfix pure&soft tan çok memnunum ben yumuşak ve güzel bir bezHanımlar 4 numaraları beze geçtiniz mi bu sleepy bez bacaklarda çok aşırı iz yapıyor ya bazen o kadar kızarıyor kesilmiş gibi oluyor ilk havalar sıcaktı çok sık kaka yaptığı için molfix kalındı pişik yapmıştı yine molfixe mi geçsem
Ben 1 aydir gectim canim. 3 numara aslinda tamdi ama bacaklari lastik iziyle mahvoluyordu. 4 de buyuk ama bacaklarina iyi geldi. Cirtlarini biraz siki kapatiyorum yoksa sizma yapiyorHanımlar 4 numaraları beze geçtiniz mi bu sleepy bez bacaklarda çok aşırı iz yapıyor ya bazen o kadar kızarıyor kesilmiş gibi oluyor ilk havalar sıcaktı çok sık kaka yaptığı için molfix kalındı pişik yapmıştı yine molfixe mi geçsem