Canım bende yaptırdım rotarix 3. Ayda yaptırdık biz herhangi bi ağrı vs bişey olmadıMerhaba canim kaçincı aylarda rotarix yaptirdın. Bir de nasıl oluyor bu hastaligi geciren bebekte. Kime sorsam o ne aşısı ya diyor. Sanırım sadece özeldeki doktorlar söyĺüyor
İki gece uyandım kızım yokBattaniyeyi kafasına geçirmesi mi ? Evet korkuyorum. O yüzden kol altlarına sıkıştırıyorum battaniyeyi. Kendisi tutup üstüne çekmeyi bilmediği için hep kol altında kalıyor düzeyi
Bizim Dr kendi çocuklarıma yaptırdım diyince biz de yaptırdık. Dr umuz güveniyorum. Her şeyi önermez.Merhaba canim kaçincı aylarda rotarix yaptirdın. Bir de nasıl oluyor bu hastaligi geciren bebekte. Kime sorsam o ne aşısı ya diyor. Sanırım sadece özeldeki doktorlar söyĺüyor
Doğduğundan beri üni baby yada sleppy ıslak mendil kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık çok şükür.Bebeklerinizin altını neyle temızlıyırsunuz, ben kaynatılmıs su ve pamukla temızledım 4 ay, artık ıslak mendile gecsemmi
Amin inşallah. diğer bebişler inşallah çok daha rahat ve huzurlu çıkartır ilk dişleriniMaşallah fıstığa ilk incileri çıkarmış hayırlısıyla darısı diğer bebişlere
Evet biraz erkenci davrandıamannnnn incileri çıkmışşş
MaasallahMerhaba kızlar benim kızım 13 Ekim'de 4 aylık olacak.
Bizim taşınma yerleşme yeni şehire yeni okula alışma süreci derken zaman çok hızlı geçti.
Taşınma yerleşme sürecinde kızım çok huysuz ve ağlıyordu biz gaz sancısı baya arttı yada hava değişikliği oldu ondan hastalandı falan dedik.
Kızım 2 gün 38 derece ateşle durdu hastaneye götürdük hava değişimi sıcak nemli bölgeden serin kuru havaya gelince normal dedi doktor. Neyse ateşlendikten 2 gün sonra kızımın alt çenesinde 2 diş belirditecrübesizlik 3.5 aylık kızım diş çıkarıyormuş meğerse.
Hep bu aylarda salya artar elleri ağzında olur normal diye bildiğim için hiç diş olma ihtimalini düşünmemiştim
Dişi bu kadar erken çıkarmasına üzüldüm. İnşallah diğerleri arka arkaya çıkmaz 7.8. ayları bekler
Ben baslamadım, saglık ocagı verdı ama dr umu beklıcem, muayenemız 1 hafta 10 gub sonra, 4bucuk aya dogru gel demiştiKızlar biz devit 3kullaniyoruz ve son asimizda vergaferon kan ilacı verdi sağlık ocağı 7damla dün 4.ayimiza girdik ben 4damla veriyorum kan ilacı ve çiş yapmakta zorlanan oğlum çok güzel çiş yapmaya başladı.kan ilacı yüzünden sanırım koyu yeşil gibi.bende hamile iken olurdu kan ilacinda.yavas yavaş veriyorum azar azar 7cok geldi bir anda gözüme sizde durumlar nasıl.kullaniyormusunuz?
Ben dogdugundan beri molfix izotonik islak mendil kullaniyorum bi problemde yasamadik şükürBebeklerinizin altını neyle temızlıyırsunuz, ben kaynatılmıs su ve pamukla temızledım 4 ay, artık ıslak mendile gecsemmi
Bize daha doktorumuz kan ilaci vermedi 4.ayda mi baslamak gerekiyorDünya sağlık örgütü 4. ay itibariyle demir takviyesi alınmasını öneriyor. Biz de başladık ufaktan bakalım.
Canim bu aydan itibaren her agladiginda kucaginiza almayın alışır diyor uzmanlar Yani alışma süresi bu ay başlıyor ben almamaya çalışıyorum ama bende dayanamiyrum aliyorum hemen susuyor.Biz de 4 ay 3 günlüğüz. 3 gundur huyy suyy sapıttı, ataktayız sanırım. Aslında oyun halisında anakucagında besıgınde donence ile ,el ayak bileklıklerıyle fln derken vakır gecırebılıyorduk uyanıkken, şimdi tek istedıgı kucakta gezmek, hiç alıştırmadık halbuki kucaga.. ne oyuncak istiyo ne basks bişey. Bi de yatcagını anlar anlamaz deli gibi uykusu olsa bile ınatlasıyo uyumsk istemıyo. Bu atak 1 aymıs ayvayı yedık
Merhaba. Haziran 18 de mi dogdu mayis mi? Biz 8 haziranda dogduk 4 aylik olduk diye biliyorum. Karistiriyorum gun aliyor falan olaylariniMerhabalar herkese uzun zamandır yazmıyordum ama birşey sormak istiyorum benim kızım artık anne sütü almıyor komple mama devam ediyoruz buzlukta sütleri den kaldı 4 5 paket günde 2 ögün ondan veriyorum ama 18 inde 4 ay bitecek 5. Aya girince yavaş yavaş ek gıda alıştırması yapmaya başlayın yoğurt meyve suyu vs diyorlar anne sütü içmediği için bu şekilde yapan ve ya yapmayı düşünen var mı?
Bebeklerinizin altını neyle temızlıyırsunuz, ben kaynatılmıs su ve pamukla temızledım 4 ay, artık ıslak mendile gecsemmi
Bebege tek basiniza mi dus aldiriyorsunuz? Ben esimi bekliyorum ve gelene kadar aksam oldugundan hasta olur diye yapmiyoruz. Gecen yapalim dedik soba actigimiz halde dudaklari titredi korktuk baya. Resmen haftada 1 e dustu banyo sayimizMerhaba, ben dogdugundan beridir unibaby yenidoğan kullaniyorum. Bir sıkıntı yaşamadık. Açıkçası pamukla suyla uğraşmak istemedim. Ama 2. Ayından beridir her kakadan sonra poposunu banyoda yıkıyorum. Bir de her gün dus alıyor. Pişik olmasın diye de altı iyice kuru iken kapatmaya özen gösteriyorumHiç pişik sorunu yaşamadık şimdiye dek.