2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Merhaba canim kaçincı aylarda rotarix yaptirdın. Bir de nasıl oluyor bu hastaligi geciren bebekte. Kime sorsam o ne aşısı ya diyor. Sanırım sadece özeldeki doktorlar söyĺüyor
Canım bende yaptırdım rotarix 3. Ayda yaptırdık biz herhangi bi ağrı vs bişey olmadı
Çocuk doktorun planlıyor genelde onu bizimki 3. Ve 5. Ayda dedi asi için önümüzdeki ay bı daha olacak

Merhabalar herkese uzun zamandır yazmıyordum ama birşey sormak istiyorum benim kızım artık anne sütü almıyor komple mama devam ediyoruz buzlukta sütleri den kaldı 4 5 paket günde 2 ögün ondan veriyorum ama 18 inde 4 ay bitecek 5. Aya girince yavaş yavaş ek gıda alıştırması yapmaya başlayın yoğurt meyve suyu vs diyorlar anne sütü içmediği için bu şekilde yapan ve ya yapmayı düşünen var mı?

Battaniyeyi kafasına geçirmesi mi ? Evet korkuyorum. O yüzden kol altlarına sıkıştırıyorum battaniyeyi. Kendisi tutup üstüne çekmeyi bilmediği için hep kol altında kalıyor düzeyi
İki gece uyandım kızım yok yanaştım battaniye altına kaymış sadece suratı dışarda kayarken de yüzü dışarda olacak şekilde boynunu çevirmiş ödüm koptu şimdi sıkı sıkı kollarının altına koyuyorum. Kendi üzerine çekme huyuda var bulduğunu yüzüne çekiyor. Allah korusun

Kızlar biz devit 3kullaniyoruz ve son asimizda vergaferon kan ilacı verdi sağlık ocağı 7damla dün 4.ayimiza girdik ben 4damla veriyorum kan ilacı ve çiş yapmakta zorlanan oğlum çok güzel çiş yapmaya başladı.kan ilacı yüzünden sanırım koyu yeşil gibi.bende hamile iken olurdu kan ilacinda.yavas yavaş veriyorum azar azar 7cok geldi bir anda gözüme sizde durumlar nasıl.kullaniyormusunuz?

Maasallah bizdede durumlar öyle ama henüz bir diş vs yok bakalım .

Ben baslamadım, saglık ocagı verdı ama dr umu beklıcem, muayenemız 1 hafta 10 gub sonra, 4bucuk aya dogru gel demişti

Canim bu aydan itibaren her agladiginda kucaginiza almayın alışır diyor uzmanlar Yani alışma süresi bu ay başlıyor ben almamaya çalışıyorum ama bende dayanamiyrum aliyorum hemen susuyor.

Merhaba. Haziran 18 de mi dogdu mayis mi? Biz 8 haziranda dogduk 4 aylik olduk diye biliyorum. Karistiriyorum gun aliyor falan olaylarini ben de 5. Ayda yani 8 kasimdan sonra 3 gun kuraliyla sadece tadim yapmak istiyorum ama doktoruma danismadim henuz. Izin verirse baslicam 6. Ayi beklemek istemiyorum

Bebeklerinizin altını neyle temızlıyırsunuz, ben kaynatılmıs su ve pamukla temızledım 4 ay, artık ıslak mendile gecsemmi

Merhaba, ben dogdugundan beridir unibaby yenidoğan kullaniyorum. Bir sıkıntı yaşamadık. Açıkçası pamukla suyla uğraşmak istemedim. Ama 2. Ayından beridir her kakadan sonra poposunu banyoda yıkıyorum. Bir de her gün dus alıyor. Pişik olmasın diye de altı iyice kuru iken kapatmaya özen gösteriyorum Hiç pişik sorunu yaşamadık şimdiye dek.

Bebege tek basiniza mi dus aldiriyorsunuz? Ben esimi bekliyorum ve gelene kadar aksam oldugundan hasta olur diye yapmiyoruz. Gecen yapalim dedik soba actigimiz halde dudaklari titredi korktuk baya. Resmen haftada 1 e dustu banyo sayimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…