- 26 Şubat 2019
- 3.370
- 3.401
Eşime elinden telefonu bırak diyorum dur bu resmi yazıdır bakmam lazım bilmem şu resmidir cevap vermem lazım diyip duruyor zaten bebek çok huysuz bişey olduğu için eşim ne mamasını içirebiliyor ne yatırabiliyor sonra bende 8 de 9 da bebeği yatırıp kendimde uyurumCanim esim aksam geliyor 6 gibi. Duş yemek derken zaten 8 e geliyor saat. Bebegi uyutma saati diyerek esime sen de gel yanimiza diyorum. Ben emziriyorum esim de ayaginda salliyor o arada muhabbet etmis oluyoruz. 1 gun gelmedi telefonla ugrasti uyardim ne zaman muhabet edicez diye. 1 saat da olsa muhabbet oluyor ve telefon aradan cikmis oluyor. Sen de oyle yapmayi dene yaninizda otursa bile yeterli
Cnm nasıl anladın ki bizim ilk kontrolünde dru bakmıştı bişey demedi sonradanda oluyo muymuşKız bebeği olan anneler. Bebişlerin vajinasına düzenli bakın iç dudakta yapışma olabiliyor.biraz önce farkettim ben. doğduğunda normaldi sonradan olmuş pazartesi Dr a götüreceğim.
Bende aynısını yapıyrm son paket ıslak mendile gecicem düşündüğün marka var mı cnm sleepys bezi mendilde mi öyle alsam diye düşünüyorum benBebeklerinizin altını neyle temızlıyırsunuz, ben kaynatılmıs su ve pamukla temızledım 4 ay, artık ıslak mendile gecsemmi
Uyku egıtımı vermeyi düşünem var mı
Merhaba
Demir takviyesi başladınız mı? Başladıysanız ne kullanıyorsunuz ve ne miktarda? Yan etki göreniniz var mı kaka yapamama gibi.
Inan basim o kadar agriyor ki. Disari ciktik hava aldim kendime geldim. Evde tikildikca iyice psikolojim bozuluyor. Gece bekliyorum tam aglasin diye ama yarim saat hık mık edip duruyor ve ben uyanmis oluyorum uyuyamiyorum kusuyor mu bisi mi oluyor diye. Sonra emziriyorum ama benim ki gunduz de tek gogus emip birakiyor yarim saat sonra yine istiyorBu saat başı kalkma olayı çok yorucu ya ne yapmak lazım bilmiyorum.. mesela uyanınca hemen meme istiyor mu? Gece mamada veriyorum ama yok..birde emerse tek göğüs emiyor uyuya kalıyor
Ayy benim esim de mama falan veremez. Ogrenmem gerek deyip hic caba sarfetmiyorEşime elinden telefonu bırak diyorum dur bu resmi yazıdır bakmam lazım bilmem şu resmidir cevap vermem lazım diyip duruyor zaten bebek çok huysuz bişey olduğu için eşim ne mamasını içirebiliyor ne yatırabiliyor sonra bende 8 de 9 da bebeği yatırıp kendimde uyurum
Asla vermem diyen ben arastirmaya basladim ama yine baskasi ile degil kendi bebegime gore ayarlayip vermeyi dusundum ve aslinda biraz fikir sahibi oldum okudukca ama 2 gundur gunduz baslayayim dedim sonra yine dayanamadim kiyamiyorumUyku egıtımı vermeyi düşünem var mı
Bizimkide önce hareketleniyor sonra basıyor yaygarayı uyusun diye elini tutuyorum yok.. biz kundak yapamadık başından beri.. biri bakamıyor ki meme istiyor bulamazsa ağlıyor ne yapacağımı şaştım benimde uykusuzluktan enerjim düşüyor böyle verimli olamıyorum yatsamda telefona baksam istiyorum.. çift vermeyede çalıştım yine uyanıyordu bundan nasıl çeviricez hiç bi fikrim yok gece 2,3 kez kalkan bebişlere imreniyorum.. bide şeyi merak esiyorum ne zaman bi daha gece boyu uyuruz :)Inan basim o kadar agriyor ki. Disari ciktik hava aldim kendime geldim. Evde tikildikca iyice psikolojim bozuluyor. Gece bekliyorum tam aglasin diye ama yarim saat hık mık edip duruyor ve ben uyanmis oluyorum uyuyamiyorum kusuyor mu bisi mi oluyor diye. Sonra emziriyorum ama benim ki gunduz de tek gogus emip birakiyor yarim saat sonra yine istiyorgece de aynisi ama saatler belirginlesti iyice yani tamamen aliskanlik. Napacagimi bilmiyorum. Sabah esin veya yaninda kim varsa onlar baksin canim. Ben 5 gibi doyurup esime veriyorum bazen. O gun cok dinc oluyorum yoksa bugun gibi pert
Benim eşim çok içe kapanık Ayy ağzından zor laf alınırAyy benim esim de mama falan veremez. Ogrenmem gerek deyip hic caba sarfetmiyorgaliba ben de veremiyorum esime korkuyorum fazla panik bir anneyim malesef.Bir de canim esinin isiyle ilgili kendisiyle hep konusursan ve bilgin olursa sana da rahatlikla anlatmak isteyecektir. Erkekler anlatmak istemez isini ama bi acildilar mi susmazlar
Az uyanan bebegim olsa inan ki bebek buyutmek kolaymis derim uyku cok buyuk problem gercekten. Ben de dusunuyorum tahminime gore en az 2 yilBizimkide önce hareketleniyor sonra basıyor yaygarayı uyusun diye elini tutuyorum yok.. biz kundak yapamadık başından beri.. biri bakamıyor ki meme istiyor bulamazsa ağlıyor ne yapacağımı şaştım benimde uykusuzluktan enerjim düşüyor böyle verimli olamıyorum yatsamda telefona baksam istiyorum.. çift vermeyede çalıştım yine uyanıyordu bundan nasıl çeviricez hiç bi fikrim yok gece 2,3 kez kalkan bebişlere imreniyorum.. bide şeyi merak esiyorum ne zaman bi daha gece boyu uyuruz :)
amannnnn incileri çıkmışşşMerhaba kızlar benim kızım 13 Ekim'de 4 aylık olacak.
Bizim taşınma yerleşme yeni şehire yeni okula alışma süreci derken zaman çok hızlı geçti.
Taşınma yerleşme sürecinde kızım çok huysuz ve ağlıyordu biz gaz sancısı baya arttı yada hava değişikliği oldu ondan hastalandı falan dedik.
Kızım 2 gün 38 derece ateşle durdu hastaneye götürdük hava değişimi sıcak nemli bölgeden serin kuru havaya gelince normal dedi doktor. Neyse ateşlendikten 2 gün sonra kızımın alt çenesinde 2 diş belirditecrübesizlik 3.5 aylık kızım diş çıkarıyormuş meğerse.
Hep bu aylarda salya artar elleri ağzında olur normal diye bildiğim için hiç diş olma ihtimalini düşünmemiştim
Dişi bu kadar erken çıkarmasına üzüldüm. İnşallah diğerleri arka arkaya çıkmaz 7.8. ayları bekler
Canım nasıl oldun? Korona şüphesıyle eşim bebege dokunmuyor , ufakta olsa yardımı oluyordu şimdi iyice zorlanuyorım, yeterki korona olmasın olmayalım da.. sizde durumlar nasılOlmaması için ne yapmak lazim
Bizimkide önce hareketleniyor sonra basıyor yaygarayı uyusun diye elini tutuyorum yok.. biz kundak yapamadık başından beri.. biri bakamıyor ki meme istiyor bulamazsa ağlıyor ne yapacağımı şaştım benimde uykusuzluktan enerjim düşüyor böyle verimli olamıyorum yatsamda telefona baksam istiyorum.. çift vermeyede çalıştım yine uyanıyordu bundan nasıl çeviricez hiç bi fikrim yok gece 2,3 kez kalkan bebişlere imreniyorum.. bide şeyi merak esiyorum ne zaman bi daha gece boyu uyuruz :)
VLla biz hala kendimizde pek.değiliz ne çok agirlastik ne tam.toparlandikkCanım nasıl oldun? Korona şüphesıyle eşim bebege dokunmuyor , ufakta olsa yardımı oluyordu şimdi iyice zorlanuyorım, yeterki korona olmasın olmayalım da.. sizde durumlar nasıl
Ben adet olmadım ama hiç akıntımda yokKızlar ben hala adet olmadım ve sarı akintim devam ediyor günlük ped koyuyorum ve rahatsız edici şekilde yoğun adet olamadgim için diye düşünüyorum sizlere bir şey sormak istiyorum benim vajinanın alt kisminda tam vajina bitiminin orada kirmizi bir et dikkatini çekti daha önce yoktu biraz araştırdım o olup oabilir kızlık sarı kalıntısı olabilir ya da dikiş yapılırken yanlış olabilir böyle bu durumla karşılaşan var mi ya da adet olamyip benim gibi akıntısı olan var mi bir de ayakta durunca bana agri yapiyor
Merhaba canim kaçincı aylarda rotarix yaptirdın. Bir de nasıl oluyor bu hastaligi geciren bebekte. Kime sorsam o ne aşısı ya diyor. Sanırım sadece özeldeki doktorlar söyĺüyorBen yaptırdım rotarix olandan. Hiçbir yan etki olmadı canlı aşı olduğu için karın ağrısı olabilir denildi ama o bile olmadı. Rotaya canlı şahit olduğum için riske atamazdim yaptırdım içim rahat ❤