2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Eşime elinden telefonu bırak diyorum dur bu resmi yazıdır bakmam lazım bilmem şu resmidir cevap vermem lazım diyip duruyor zaten bebek çok huysuz bişey olduğu için eşim ne mamasını içirebiliyor ne yatırabiliyor sonra bende 8 de 9 da bebeği yatırıp kendimde uyurum

Kız bebeği olan anneler. Bebişlerin vajinasına düzenli bakın iç dudakta yapışma olabiliyor.biraz önce farkettim ben. doğduğunda normaldi sonradan olmuş pazartesi Dr a götüreceğim.
Cnm nasıl anladın ki bizim ilk kontrolünde dru bakmıştı bişey demedi sonradanda oluyo muymuş

Uyku egıtımı vermeyi düşünem var mı

Ben biraz araştırdım da ikiz bebeğe nasıl yapsak diye düşünme modundayım. Önce birine sonra birine verin diyorlar da bu sefer biri diğerinin rutinini bozar diye de korkuyorum, çünkü aynı odada yatıyorlar.

Merhaba

Demir takviyesi başladınız mı? Başladıysanız ne kullanıyorsunuz ve ne miktarda? Yan etki göreniniz var mı kaka yapamama gibi.

Bir kaç marka gördüm de mümkün mertebe kabız yapmayanı vs sini sanırım ilaç adı vermek yasak. Yan etkisi için de demir ilaçlarının genel durumu kabızlık riski. Organik, soğuk sıkım zeytinyağlarını doktorunuza sorup kullanabilirsiniz.

Bu saat başı kalkma olayı çok yorucu ya ne yapmak lazım bilmiyorum.. mesela uyanınca hemen meme istiyor mu? Gece mamada veriyorum ama yok..birde emerse tek göğüs emiyor uyuya kalıyor
Inan basim o kadar agriyor ki. Disari ciktik hava aldim kendime geldim. Evde tikildikca iyice psikolojim bozuluyor. Gece bekliyorum tam aglasin diye ama yarim saat hık mık edip duruyor ve ben uyanmis oluyorum uyuyamiyorum kusuyor mu bisi mi oluyor diye. Sonra emziriyorum ama benim ki gunduz de tek gogus emip birakiyor yarim saat sonra yine istiyor gece de aynisi ama saatler belirginlesti iyice yani tamamen aliskanlik. Napacagimi bilmiyorum. Sabah esin veya yaninda kim varsa onlar baksin canim. Ben 5 gibi doyurup esime veriyorum bazen. O gun cok dinc oluyorum yoksa bugun gibi pert

Ayy benim esim de mama falan veremez. Ogrenmem gerek deyip hic caba sarfetmiyorgaliba ben de veremiyorum esime korkuyorum fazla panik bir anneyim malesef.Bir de canim esinin isiyle ilgili kendisiyle hep konusursan ve bilgin olursa sana da rahatlikla anlatmak isteyecektir. Erkekler anlatmak istemez isini ama bi acildilar mi susmazlar

Uyku egıtımı vermeyi düşünem var mı
Asla vermem diyen ben arastirmaya basladim ama yine baskasi ile degil kendi bebegime gore ayarlayip vermeyi dusundum ve aslinda biraz fikir sahibi oldum okudukca ama 2 gundur gunduz baslayayim dedim sonra yine dayanamadim kiyamiyorum tabi benim onceligim memede uyumamak icin sonraki asama kendi uyumasi ama arastirdigimla kalcam biliyorum yapamam

Bizimkide önce hareketleniyor sonra basıyor yaygarayı uyusun diye elini tutuyorum yok.. biz kundak yapamadık başından beri.. biri bakamıyor ki meme istiyor bulamazsa ağlıyor ne yapacağımı şaştım benimde uykusuzluktan enerjim düşüyor böyle verimli olamıyorum yatsamda telefona baksam istiyorum.. çift vermeyede çalıştım yine uyanıyordu bundan nasıl çeviricez hiç bi fikrim yok gece 2,3 kez kalkan bebişlere imreniyorum.. bide şeyi merak esiyorum ne zaman bi daha gece boyu uyuruz :)

Benim eşim çok içe kapanık Ayy ağzından zor laf alınır ilk mamasını rahat veriyordu da bu alerji mamasını beceremiyor ben zorla içiriyom hele Bi oğlan yürüsün hep oğlum babasını istiyor diyip üzerine atcam

Az uyanan bebegim olsa inan ki bebek buyutmek kolaymis derim uyku cok buyuk problem gercekten. Ben de dusunuyorum tahminime gore en az 2 yil

amannnnn incileri çıkmışşş

Bunu aynen bende ablama sordum ama sanırım biraz zor

Hanımlar elimde aptamil conformil 1 mama var sadece Bi kere yaptım ama bebeğim sevemedi içmedi kullanan varsa gönderim yazıktır çöpe gitmesin

Kızlar ben hala adet olmadım ve sarı akintim devam ediyor günlük ped koyuyorum ve rahatsız edici şekilde yoğun adet olamadgim için diye düşünüyorum sizlere bir şey sormak istiyorum benim vajinanın alt kisminda tam vajina bitiminin orada kirmizi bir et dikkatini çekti daha önce yoktu biraz araştırdım o olup oabilir kızlık sarı kalıntısı olabilir ya da dikiş yapılırken yanlış olabilir böyle bu durumla karşılaşan var mi ya da adet olamyip benim gibi akıntısı olan var mi bir de ayakta durunca bana agri yapiyor

Ben adet olmadım ama hiç akıntımda yok

Merhaba canim kaçincı aylarda rotarix yaptirdın. Bir de nasıl oluyor bu hastaligi geciren bebekte. Kime sorsam o ne aşısı ya diyor. Sanırım sadece özeldeki doktorlar söyĺüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…