- 19 Ekim 2019
- 1.399
- 1.288
Yok ya oda degistirsem de ayni cekistiriyor. 6 ayi emerek tamamlasam da sonra sagar yine veririm diyorum. 2 gecedir inanilmaz degisti. Saat basi degil 20 dakikada 1 uyandi diyebilirim. Sinirlerim harap oldu. Nasil degisti boyle bilmiyorum. Gece tamamen meme agzimda olsun diyor gunduz de uyurken illa emecek ama dogru duzgun emmek de degil cekistirip durarak iciyor. Mama da reddetti dun. Esimi aglayarak cagirdim evegece de sabaha karsi esime verdim ayri odada uyudum yoksa su an herhalde sinir krizi gecirirdim Iyiyiz bugun bakalim geve napcam bu uykusuzlugu duzeldi dedim daha beter oldu. Kehribar kolye ben de almayi dusunuyorum ozellikle dis doneminde salyaya faydali diyorlar denemekte fayda varEvet öksürüyor o zamanda niye böyle ya eskiler ne yaparmış.. kehribar kolyesimi alsam kullandınız mı? O çok fena bişey nasıl çekiştiriyor çekip çekip bırakıyor çok iyi anlıyorum bunu her yaptığında hem canım acıyor hemde sinirlerim yıpranıyor ağlıyor kızıyorda bi daha gazlan bi daha kus.. bende ayakta vermeyi deniyorum çok yorucu kolları dayanmıyor insanın ne yapıcaz böyle.. doktorada sordum loş sessiz ortam diyor ona rağmende çekiştirdiği oluyor