2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Selam kızlar. Bugün başka çocuk doktoruna götürdüm oğlanı. Hem geçmeyen kızarıklıklarımız vardı hem daha önce bahsettiğim kalpteki üfürüm ve ciğerlerdeki hırıltı sesi için. Bir de ben çok ikilemde kaldım rota aşısının süt alerjisi olan bebeklerde yan etkilerini ağırlaştırdığını falan görünce duyunca bi kaç yerde, sıraçta alerjik belirtiler verince emin değildim ama o yüzden yaptırmamıştım. Boy 68 cm kg 7860. Gelişimi bu yönden çok iyi dedi. Evet üfürüm var ama doğumda böyle bir veri kaydetmemişim ( doğum yaptığım hastanedeki doktora gittik) sonradan oluşan bişey bu da bizim için iyi bir bulgudur masum bir üfürümdür fakat içinizin kesinlikle rahat etmesi için bir çocuk kardiyoloğuna götürebilirsin elbet dedi. Ciğerinde hiç bişey yok burnu tıkalı dedi. Ciddi bir süt ürünleri alerjisi var bunun için diyet yapmalısın dedi 1 ay , yasak olan gıdaların listesinin fotoğrafını çektim. O yüzden aşıyı yaptırmaman isabet olmuş dedi benim çocuğumda aynı durum vardı bende yaptırmadım dedi. Yasak olan besinleri ekledim. İhtiyacı olan için (umarım yoktur 🙏🏻)
Süt ürünü alerjisini neye dayanarak söyledi acaba bende benim oğlumda süt ürünleri alerjisi olduğunu düşünüyorum da

Süt ürünü alerjisini neye dayanarak söyledi acaba bende benim oğlumda süt ürünleri alerjisi olduğunu düşünüyorum da
Geçmeyen konak, pul pul dökülen kızarıklıklar ve emerken leke leke kızarmalarından. Özellikle boynu artık yara yara açılmaya başlıyor. Çocuklarda deri hastalıklarında çalışma yapmış bir doktor. Güvendim söylediklerine. Her detayıyla açıkladı. Mustelanın stelatopia kremini önerdi. Konak içinde babenin konak şampuanını. Şimdi sipariş verdim bende bakalım etki alırsam yazarım tekrar.

Sen de doktordun galıba , sen de mi dogum ızınletı bıtınce tayın aldırcan ,ne kadar ara verebılıosunuz dogum için
Canım ben ücretsiz izin aldım 2 yıl . Esimin mecburi hizmeti bitene kadar calismayacagim. 2 yıl sonra tekrar İzmire dönmeyi planlıyoruz, o yüzden tayin istemediim

Ben de bugün bu soruyu sormak istiyordum.
ben 10 gündür falan tulumla yatırıyorum. Ama öyle kış uyku tulumu olan kalınlardan değil. Üstüne de müslin örtüsünü örtmeye devam ediyorum ama dün gece aklıma takıldı bizim örttüğümüz pike çocuğun üzerinde incecik müslin allahtan reva mı dedim 😂
Gerçi o da kollu bacaklı tulum içinde ama o da ince yani. Sonuçta bebek o. Belki üşüyordur. Ben çok üşüyen bir tipim eşim tam tersi. Oğlum kime çekti bilmiyoruz henüz sonuçta 😊Doktora soracağım bu ay.
Üşürse gece sık uyanır

Kizlar bebeklerinize gece ne yapiyorsunuz da guzelce uyuyorlar. Bizimki en basindan beri derin uyumuyor. Gece uykusunu 9 a cektim. 9 dan sonra 1 e kadar iyi uyuyor sonra sabaha kadar sık uyanmalar bekliyor bizi. En son 6 veya 7 de uyaniyor. Basim agriyor uyanip geri uyumaktan. Bir de meme duskunlugu baslamis ki hem de nasil. Emerek uyumak istiyor ben de kendisi uyusun diye diretiyorum olmuyor. Sonra da kendime kiziyorum 1 bebegin var nasil uyuyorsa karisma diye ama gittikce artacak. Bu arada basta emzik iyi tutuyordu. Ailemin yanindaydim diye cok ustunde durmadim emzik de almiyor midesini bulandiriyor😑

X