- 11 Ocak 2019
- 1.179
- 1.250
Ahahahaha mutlaka habern olur zaten. Yazarım hemen buraya. Artık hangi ayın annelerine geçiş yaparım bilemiyomİnsallah korur korumazsa haber et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahaha mutlaka habern olur zaten. Yazarım hemen buraya. Artık hangi ayın annelerine geçiş yaparım bilemiyomİnsallah korur korumazsa haber et
Yine haziranda hamile kal bari de yine haziran analarından devam etAhahahaha mutlaka habern olur zaten. Yazarım hemen buraya. Artık hangi ayın annelerine geçiş yaparım bilemiyom
Evet merkeziMerkezine mi canım
Bizde ilçesindeyiz yeni yeriniz hayırlı olsun inşallah işiniz zor kışı çok zorlu geçiyor oranın MalesefEvet merkezi
Süt ürünü alerjisini neye dayanarak söyledi acaba bende benim oğlumda süt ürünleri alerjisi olduğunu düşünüyorum daSelam kızlar. Bugün başka çocuk doktoruna götürdüm oğlanı. Hem geçmeyen kızarıklıklarımız vardı hem daha önce bahsettiğim kalpteki üfürüm ve ciğerlerdeki hırıltı sesi için. Bir de ben çok ikilemde kaldım rota aşısının süt alerjisi olan bebeklerde yan etkilerini ağırlaştırdığını falan görünce duyunca bi kaç yerde, sıraçta alerjik belirtiler verince emin değildim ama o yüzden yaptırmamıştım. Boy 68 cm kg 7860. Gelişimi bu yönden çok iyi dedi. Evet üfürüm var ama doğumda böyle bir veri kaydetmemişim ( doğum yaptığım hastanedeki doktora gittik) sonradan oluşan bişey bu da bizim için iyi bir bulgudur masum bir üfürümdür fakat içinizin kesinlikle rahat etmesi için bir çocuk kardiyoloğuna götürebilirsin elbet dedi. Ciğerinde hiç bişey yok burnu tıkalı dedi. Ciddi bir süt ürünleri alerjisi var bunun için diyet yapmalısın dedi 1 ay , yasak olan gıdaların listesinin fotoğrafını çektim. O yüzden aşıyı yaptırmaman isabet olmuş dedi benim çocuğumda aynı durum vardı bende yaptırmadım dedi. Yasak olan besinleri ekledim. İhtiyacı olan için (umarım yoktur )
Bu ay geçti o zaman artık önümüzdeki eylülde bakicezzzYine haziranda hamile kal bari de yine haziran analarından devam et
Geçmeyen konak, pul pul dökülen kızarıklıklar ve emerken leke leke kızarmalarından. Özellikle boynu artık yara yara açılmaya başlıyor. Çocuklarda deri hastalıklarında çalışma yapmış bir doktor. Güvendim söylediklerine. Her detayıyla açıkladı. Mustelanın stelatopia kremini önerdi. Konak içinde babenin konak şampuanını. Şimdi sipariş verdim bende bakalım etki alırsam yazarım tekrar.Süt ürünü alerjisini neye dayanarak söyledi acaba bende benim oğlumda süt ürünleri alerjisi olduğunu düşünüyorum da
Dogumdan 6 ay sonra calısmalara baslıcak bir anne vardı kimdi o :))Bu ay geçti o zaman artık önümüzdeki eylülde bakicezzz
Kesinlikle ben değilimdir.Dogumdan 6 ay sonra calısmalara baslıcak bir anne vardı kimdi o :))
Ben evden çıkmayacağım , eşim de hastaneden ... haliyle kışın zorluğu bizi ne kadar etkiler bilemiyorumBizde ilçesindeyiz yeni yeriniz hayırlı olsun inşallah işiniz zor kışı çok zorlu geçiyor oranın Malesef
Sen de doktordun galıba , sen de mi dogum ızınletı bıtınce tayın aldırcan ,ne kadar ara verebılıosunuz dogum içinBen evden çıkmayacağım , eşim de hastaneden ... haliyle kışın zorluğu bizi ne kadar etkiler bilemiyorum
Canım ben ücretsiz izin aldım 2 yıl . Esimin mecburi hizmeti bitene kadar calismayacagim. 2 yıl sonra tekrar İzmire dönmeyi planlıyoruz, o yüzden tayin istemediimSen de doktordun galıba , sen de mi dogum ızınletı bıtınce tayın aldırcan ,ne kadar ara verebılıosunuz dogum için
Ben de Hala görmedimHala benim gibi adet gormeyen var mi
Aaa çok iyi denkgelmişCanım ben ücretsiz izin aldım 2 yıl . Esimin mecburi hizmeti bitene kadar calismayacagim. 2 yıl sonra tekrar İzmire dönmeyi planlıyoruz, o yüzden tayin istemediim
Aynen ozellikle istesek ayarlayamazdik kısmet demek ki ...Aaa çok iyi denkgelmiş
Ben sadece muslinle yatıramam baya soğuk var ya ayaklı ya da torba tulum alabilirsin canimKızlar havalar sogudu,gece bebekleri ne ile yatıruyorsunuz, müslin örtünce açıyo ve kafasına geçirme riski var, uyku tulumumu alsam, normal tulumla da yatıran var galıba ,napsak ki
Dönenceleri çok onermiyoalr canım sürekli dönen bi şeye bakacak eğilim varsa otizmi etkiliyor diye okumustumDönence aldınızmı ya,cok kararsızım 300-400 tl cok pahalı gelıyor, deger mi, faydalımı sizce
Üşürse gece sık uyanırBen de bugün bu soruyu sormak istiyordum.
ben 10 gündür falan tulumla yatırıyorum. Ama öyle kış uyku tulumu olan kalınlardan değil. Üstüne de müslin örtüsünü örtmeye devam ediyorum ama dün gece aklıma takıldı bizim örttüğümüz pike çocuğun üzerinde incecik müslin allahtan reva mı dedim
Gerçi o da kollu bacaklı tulum içinde ama o da ince yani. Sonuçta bebek o. Belki üşüyordur. Ben çok üşüyen bir tipim eşim tam tersi. Oğlum kime çekti bilmiyoruz henüz sonuçta Doktora soracağım bu ay.