Hala benim gibi adet gormeyen var mi
Ben canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hala benim gibi adet gormeyen var mi
Kac günlük oldu canım benim 92 gün oldu dogum yapaliBen canım
Valla bugün başladı ikinci adet oluşum .düzene girmiş ona sevindim.atlamadi uzaması yani.Hala benim gibi adet gormeyen var mi
Bu ayda çok sık emiyor 10 belki 15 belki belli olmuyor gerçi.Kızlar her emzırmeniz yaklasık kac dakıka suruyor
Kac günlük oldu canım benim 92 gün oldu dogum yapali
Sırf anne sütüyle besleyen yada cok emzirengeç oluyo diye duymustum,bi de bence düşünce gücğ. Neden olmadım diye düşünulunce de cagrılıo ve gelıo :))Valla bugün başladı ikinci adet oluşum .düzene girmiş ona sevindim.atlamadi uzaması yani.
Çok tuhaf Haziran annesi olarak cogumuz regl olduk sanırım. Ya benim eş dost akraba kardeş arkadaş hep 5 yada 6ay gezdi valla sonra oldu.Biz niye böyle olduk ya.
Sorun olmuyor bende öyle vurdurmuştum tam olarak kaç günlüktü hatırlamayadım ama 70 lerde vardıKızlar, sizlere bir sorum olacak. Ben agustos ayı annesiyim. Sizin tecrübenizden faydalanmak isterim. 2. Ay aşılarını doğumdan sonraki kaçıncı gün vurdurdunuz acaba ? Ben tam 60.gün vurduramayacagım. Doğumdan sonraki 75.gün falan vurduracağım. Gecikiyormuyum diye endişeliyim. 2.ay aşısını doğumdan sonraki kaçıncı günler arası yaptırabiliriz ?
9-12 ile 6-9 arasında çok büyük boy farkı yok bence 9-12 al daha uzun süre giydirirsinKizlar uzun kollu citcitli body siparis vercem de bebek kiyafetleri aylariyla hic uyumlu degil. Su an 3-6 ve 6 aylik yazan kiyafetleri giydiriyorum. Sizce 6-9 mu alayim 9-12 mi bilemedim. 6-9 hemen kuculur mu? Sizler kac aylik giydiriyorsunuz?
BenHala benim gibi adet gormeyen var mi
Ağrıya teşekkür ederizNereye çıktı canım? Hayırlı olsun
Ben 2. Adeti gördüm btmek üzereHala benim gibi adet gormeyen var mi
Of of Rabbim şifa versin evlatlarımız iyi olsunda buna bile razı olur insan cnmSelam kızlar. Bugün başka çocuk doktoruna götürdüm oğlanı. Hem geçmeyen kızarıklıklarımız vardı hem daha önce bahsettiğim kalpteki üfürüm ve ciğerlerdeki hırıltı sesi için. Bir de ben çok ikilemde kaldım rota aşısının süt alerjisi olan bebeklerde yan etkilerini ağırlaştırdığını falan görünce duyunca bi kaç yerde, sıraçta alerjik belirtiler verince emin değildim ama o yüzden yaptırmamıştım. Boy 68 cm kg 7860. Gelişimi bu yönden çok iyi dedi. Evet üfürüm var ama doğumda böyle bir veri kaydetmemişim ( doğum yaptığım hastanedeki doktora gittik) sonradan oluşan bişey bu da bizim için iyi bir bulgudur masum bir üfürümdür fakat içinizin kesinlikle rahat etmesi için bir çocuk kardiyoloğuna götürebilirsin elbet dedi. Ciğerinde hiç bişey yok burnu tıkalı dedi. Ciddi bir süt ürünleri alerjisi var bunun için diyet yapmalısın dedi 1 ay , yasak olan gıdaların listesinin fotoğrafını çektim. O yüzden aşıyı yaptırmaman isabet olmuş dedi benim çocuğumda aynı durum vardı bende yaptırmadım dedi. Yasak olan besinleri ekledim. İhtiyacı olan için (umarım yoktur )
Merkezine mi canımAğrıya teşekkür ederiz
Koruyor mu gerçektenBirde doğum yaptığım doktorada göründüm. Kullanabileceğim doğum kontrol hapı sordum. Cerazette yazdı receteyle.
Aminnn canım. Yememek sorun değildee eee ne yicem ben şimdi :))Of of Rabbim şifa versin evlatlarımız iyi olsunda buna bile razı olur insan cnm
Deniyip görücemm. İnşallah koruyacakKoruyor mu gerçekten
İnsallah korur korumazsa haber etDeniyip görücemm. İnşallah koruyacak