2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
kızlar kalça ultrasonuna gidecektim ankara şehir hastanesinde ebemiz çok riskli oralar sandıgından cok virüs gitmemek daha iyi dedi yaptırmasammı cok kararsız kaldım

Bende garip geliyor bakamadım merak etmedim değil

Minnaklarimm canım nasılsın nasıl gidiyor bebişlerle? Düzeniniz oluşmaya başladı mı? Meme + mama mı devam ediyorsunuz?
Bende sana yazacaktım aklımdaydın naptın dıye. Epeyce canım oturdu gibi 58 günlük oldular minikler. Uyku saatleri en son düzene girdi gerçi kızım biraz yoruyor ama gece uykusu en azından düzene oturdu. Evet canım meme mama devam 6 aya kadar devam etse çok iyi olacak. Sen naptın? Ben kayınvalidemlerdeyim ancak bu kadar düzen oluyor. Gelecek ay inşallah evime döneceğim tek bakacağım kafam daha rahat olur.

Olsun canım tek olmaktansa yanında birinin olması daha iyidir. Tek bakması baya zor olur çünkü çok minikler. Biraz büyüdüklerinde gündüz uyanık kalmaları artacak daha rahat olur inşallah. Bizim de gündüz uykularımız çok düzensiz uyumuyorlar pek. Uyumadıkları zaman da aşırı huysuz oluyorlar. Gece uykusuna geçmeleri düzene girdi en azından çok şükür. Gece kızım baya gazlı oluyor o uğraştırıyor. Ben de mama ve meme devam gidiyorum ama sütüm eskisi kadar çok değil azalıyor malesef. Yine de elimden geleni yapıyorum en azından dediğin gibi 6 aylık olana kadar olsun inşallah. Sonra ek gıda serüveni var zsten biz de 80 günlük olduk çok şükür

Bu virusun çok olduğu zamanda benim bebeğim artık anne sütü içemiyor sağınca bile zor 10 ml çıkıyordu bende bıraktm sağmayı hep benim mide bulantım iştahazılığım yüzünden yavrumun rıskı gitti çok mutsuzum ve vicdan azabı çekiyorum henüz iki aylık olmasına bile 3 gün var minnacık yavrum

Emzirme danışmanlarından destek almayı düşündünmü ?

Canım emziren annelere sütartıran prıgramlar yapan diyetisyenler var ınstagramda , uygunfıyatlı olanlar da var , ben başladım bu hafta sütüm azdı cunku , sen de oyle bişey dusunurmusun ,dysunursen ozelden benımkının adını yazayım

Bebek tutmuyor ki artık artarsa bile gece bile tutması için denedim sanki iğne batırıyorlar bağırıp itiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…