- 29 Ekim 2019
- 6.700
- 8.798
Biz kullandık tek başına çok iyi gelmedi yanında nurse harveys colex i verdim. 5 damla verdim günde bir kere. Nurse harveys colex iyi geldiği için bitince tekrar bunu almadık. Buzdolabında bekletiyorsun. Vermeden biraz önce çıkarıp oda sıcaklığına gelince veriyorsun. İçinde zeytinyağı da var. Aslında çok iyi bir ilaçta tek başına yetmedi bizde. Nurse harveys tek başına şuan yetiyor meselaKizlar bu gaz ilaci nasil kullanan varmi gunde kac defa agzina veriyorsunuz,ben nurse harveys kullaniyorum onu surekli vermem lazim her firsatta kizim tadini begenmiyor kusar gibi oluyor ama gazinida iyi ediyor ama surekli vermek istemiyorum kusacak diye
İnşallah canım teşekkür ederimİlk çocuğumda çift bez önermişlerdi bana da altı aylık olana kadar kullandık.hiçbir sorunu yok şükür bu konuyla ilgili.bir doktor da çift beze hiç gerek yokmuş demişti.sizde de hiç sorun olmaz umarım
Ben bunu sağlık ocağında aile hekimine sordum. Ben gaz yapar mı soğuk vermek diye sordum evet biraz bekle sonra ver dedi . Birde ben klimalı odada tutuyorum artık dolaba koymuyorum oda sıcaklığı diyor. Diğer şu biogena kesin dolapta olmak zorunda onu eve getirene kadar buz torbasında getiriyordu eşim.Nurse harveys kullanan kızlar, surubu dolaptan cikarip direk mi veriyorsunuz ? Çok soğuk geliyor bana
Çok ağlıyorsa evet beklemiyorum ama sakinse ya da uyuyorsa şişeyi dışarda değilde çekip siringayi bekletiyorum iliyana kadarNurse harveys kullanan kızlar, surubu dolaptan cikarip direk mi veriyorsunuz ? Çok soğuk geliyor bana
Dün gece emdikce2 verdim deli gibi aranıyor sağlık ocağında ebe de öyle dedi ama karin davul oldu gazdan emmek istiyor ama vermesrm durmuyor sonunda uyudu bu defa yedikleri çocuğu boğuyor ağzına geliyor kısır bi döngüBen doktoruma sordugumda emzirmek için 2-3 saati bekleyecekmıyım diye, o da hayır her istedıgındr ver bizim turk bebelerine uymuyo o kural dediydi:) acıktıkca verıyosan bence sorun yok, sütğn yarıyo demekki ii bişey
Bizde silikon bebek kaşığı ile 4 defa veriyoruz. Doktor 4 tatlı kaşığı dedi de çok geldi. 5 ml tatlı kaşığındah da fazla ölçtümBanada bu ölçeğin hepsini doldurmamı söyledi sağlık ocağındaki ebe bana çok geldi
Seninle sanırım aynı günümüz bence birazda yapı meselesi doktor bir şey demedikçe sıkıntı bence. Oğlum 3000 gr doğdu 34 günlükken 4600 gr 57 cm olmuştu. Eşim çok uzun iri yapılı belli ki ona çekmiş. Kızım 2500 doğdu 4200 gr 55 cm olmuştu. Meme artı mama şeklinde besliyorum ikiside var. Doktor 1500 gr fazla almışlar gayet sağlıklılar ve bu aylar için bu iyi dedi. Yanında gaz sıkıntısı getirdi buna da katlanacaksınız artık dediBenim de 43 günlükken 5400 du herkes çok tombul boyu 56 cm çok meme veriyon diyo kaynanam yanlış mi yapiyom.bilmiyorum
Ben kendi şırıngasıyla veriyorum canım çay kaşığınada koyduğumda çok azar azar koyuyorum tam olarak ne kadar oluyor bilmiyorumBen de aksamları bir cay kasıgı verıyorum bundan ama hala cok gazımız var , kaç cay kasıgına denkgelıuo sızın verdıgınıx
GünaydınnCanimcim günaydın ... sakinleşti gibi de değil gibi de... gün içinde çok huzursuz değil ama sürekli uyanık ve kucak istiyor. Onceki gibi aglama ataklari olmuyor .. en fazla gunde 1 kez ... uykusu iyice yuzeysellesti, sürekli gazı da var, gece emme aralığı iyice sıklaştı açılacağınavallahi tam bir ikizler burcu, ya hiç emmiyor ya da suyunu çıkarıyor emme işinin. Ortası yok siz nasılsınız? Aşı sonrası gece nasıl geçti ??
Vücudu 38.9u gördüyse savasmistir zaten canım 38.5tan sonra vermek doğru olani zaten ❤GünaydınnYorucu geçti canım. Çok huzursuz. Ateş süreklilik göstermedi ama bir ara 38.9 bile buldu. Ve aşırı huzursuzlukla beraber. Calpol verdim. Dayanamadım. Tam bi çözüm olmadı ama rahatladı yinede. Vermesemiydim vücudunun savaşmasına izin vermedim diye kendime kızıyorum şimdide. Ben bildiğin ben işte aksi, huysuz, nalet
İlk doğduğu zamanlardı o şimdi yaparsak kalması çıkar ağırlaştıya. Biz onu yaptık ama nefes almıyordu mosmor olmuştu şükür ondan başkada o kadar kötü boğulması olmuyor ters çevirip sırtına vuruyorum oğlumda boğazını temizlemeye çalıyor böyle anlatıyoruzÖyle mi yapmak lazım ki canım ,tektim ben
Zaten hiç vermedim korktum çok ağır gelir çay kaşığıyla veririm herhalde o ölçeği ben içebilirim ancaAy sakın oyle bisey yapma şurubun yarisini icine cekersin öylede yani bilmiyorum niye oyle bisey demis ama bence hepsini degil ya
Teşekkür ederizÇok geçmiş olsun canım
Bende öyle yapacağım 5ml 2 aylık bebeğe çok yazık ya evin her tarafı gaz ilacıBizde silikon bebek kaşığı ile 4 defa veriyoruz. Doktor 4 tatlı kaşığı dedi de çok geldi. 5 ml tatlı kaşığındah da fazla ölçtüm
Geçmiş olsun ilaç vererek iyi yapmışsın 38 olursa ateşi ilaç ver mutlaka demiltiGünaydınnYorucu geçti canım. Çok huzursuz. Ateş süreklilik göstermedi ama bir ara 38.9 bile buldu. Ve aşırı huzursuzlukla beraber. Calpol verdim. Dayanamadım. Tam bi çözüm olmadı ama rahatladı yinede. Vermesemiydim vücudunun savaşmasına izin vermedim diye kendime kızıyorum şimdide. Ben bildiğin ben işte aksi, huysuz, nalet
Çok şükür bi daha tekrarlamadı. Keyfide yerinde kolay geçti galibaVücudu 38.9u gördüyse savasmistir zaten canım 38.5tan sonra vermek doğru olani zaten ❤
Üşüttün mü acaba. Okuyorum yazdıklarını kaç günlerdir böylesin.Allahım sürekli midem bulanıyor aynı hamileliğimin ilk üç ayındayım gibi hissediyorum kolumu kaldıracak halim yok ağzıma bi lokma koymak istemiyorum sütüm de benim yüzümden gittikçe azaldı neden böyle oluyorum ben ya
Evet Bi haftadır falan böyleyim ailemin yanındayım havalarda sıcak aslında pencerimi azcık açıyorum korkudan ama yine her sabah aynı bedenim daha sık mama vermeye başladım bebeğe mecbur doymuyor çünküÜşüttün mü acaba. Okuyorum yazdıklarını kaç günlerdir böylesin.
Hava sıcak belki terliyip üstünde soğuyodur. Olsun mamayı ver mecbur kalınca bende veriyorum. Bazen az oluyo bazen çok. sen yinede memeden koparma az az da olsa emzir gelir o üzme kendini.Evet Bi haftadır falan böyleyim ailemin yanındayım havalarda sıcak aslında pencerimi azcık açıyorum korkudan ama yine her sabah aynı bedenim daha sık mama vermeye başladım bebeğe mecbur doymuyor çünkü